- شروع کننده موضوع
lovesky
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- رشته دانشگاه
- فیزیک
اگه خودتونو از جایگاه دیگران می دیدید فرد جالبتری بودید یا حالا که خودتونید؟
مثلاً من خودمُ درونگرا میبینم ( و واقعاً واقعاً هستم !! ) اما از دوستام ، همه میگن خیلی برون گرایی و اینا ...به نقل از MeLi :اول از همه بيايم يه سري صفات رو كه خودمون تو خودمون ميبينيم ولي ديگران تو ما نميبينن رو(و برعكس رو) بگيم و بگيم كه چرا اين اتفاق ميفته!
مثلا من بنظر خودم خيلي آدم شيطون شاديم ولي معمولا اطرافيان وقتي منو ميبينن(مخصوصا برا بار اول) فك ميكنن كه من خيلي مظلومم
اين كه برا بار اول اين اتفاق ميفته بيشترش واسه اينه كه بقيه رو من شناخت كافي ندارن ولي دوستام چرا بايد اين فكر رو دربارم بكنن؟
+شما هم مثال بزنيد و نظرتونو بگيد و اينا
نرگس تو واقعا برونگراییبه نقل از نرگس² :مثلاً من خودمُ درونگرا میبینم ( و واقعاً واقعاً هستم !! ) اما از دوستام ، همه میگن خیلی برون گرایی و اینا ...
بعد اگه خیلی با کسی دوست نباشم فک میکنه که آرومم ، در حالی که فک نکنم باشم
منم سوالم دقیقاً همون قسمت از پستته که بولد کردم .
+ مثال زدم ، نظر ندارم
درسته ولی داریم در مورد این صحبت میکنیم که چرا من یه چیزی نیستم که بقیه در موردم فکر میکنن!به نقل از Dorna :تا حالا دقت کرده بودید بحث اصلن سر برونگرا و درونگرا بودن نیست ؟
به نقل از SaYnA . M :می تونیمم راجع به این بحث کنیم که " من ِ دیگران" چقدر باید برای ما مهم باشه ، چه قدر توی روابط تاثیر داره و آیا خوبه من ِ خودمون رو به من ِ دیگرانمون نزدیک کنیم یا نه !