N.M
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
آره تاثیر گذازن ، میتونن حقِ چاپ ندن .به نقل از The Bug :به نظر من اگه از لحاظ اخلاقیشو نادیده بگیریم این که رعایت نمیکنیم به نفعمونه!
چون اونطوری حتمن وضعیت چاپ کتاب تو کشور بد تر از اینم میشد. کسی حاضر نبود برا یه کتاب بره پول کپی رایتم بده
+تحریم ها تو زمینه کتاب هم تاثیر گذار هستن؟ مثلا ممکنه یکی به خاطر تحریم ها جق چاپ رو با ناشرای ایرانی نده؟
فک کنم سی سال بود . البته نمیدونم سی سال بعد از مردنِ نویسنده یا بعد از نوشته شدن !به نقل از Dorna :یه اثر تا چه زمان بعدش حق کپی رایت داره؟چون بعد از یه زمانی دیگه آثار مشمول قانون کپی رایت نمیشن؛مثلن کتاب های چارکز دیکنز فک نکنم دیگه حق کپی رایت داشته باشن
آره خب ؛ هستن مترجمایی که خودشون شخصاً اعتقاد دارن بد چیزی نیس این کپی رایتبه نقل از close² :من یه پارازیت بیام...
تو ایرانم من نمایشگاه کتاب امسال دیدم قدیانی چن تا کتاب با رعایت کپی رایت منتشر کرده و خیلی هم واسش تبلیغو اینا کرده بود...
در مورد این جور آثار کسی چیزی میدونه؟
به نقل از نرگس³ :کتابای مطهری و امام خمینی رحمت الله علیهم( ) مشمول این نمیشن
خب همین دیگه ... یعنی نویسنده های دیگه ـَم میتونن حقوقشونُ اعطا کنن به یه موسسه ؟به نقل از H O S E I N :اتفاقا" مشمول هم میشن. منتها این افراد دارای" مرکز حفظ و نشر آثار "هستند که حق امتیاز آثار به این موسسات اعطا میشه. انتشارات صدرا آثار شهید مطهری رو منتشر میکنه.
ولی مثلا" یه سری کتاب ها هست که الآن هر انتشاراتی که بخواد چاپ میکنه.
نه دیگه گفتم که ، از بین نمیره برای این افراد .به نقل از The Bug :ببخشید بعد اینا که بعد مرگشون حق نوشته ها و چاپ و ایناش میرسه به ورثشون چی؟ فک کنم شهید مطهری هم همینطوری شده دیه.
مطمئنین حق چاپ از بین میره؟
به نقل از نرگس³ :خب همین دیگه ... یعنی نویسنده های دیگه ـَم میتونن حقوقشونُ اعطا کنن به یه موسسه ؟
آره..یه قانون هست مثل اینکه پنجاه سال(یا یه مدتی که یادم رفته) از عمر طرف بگذره،کپی رایتش هم میره به سرای ابدیبه نقل از حـشـــره :ببخشید بعد اینا که بعد مرگشون حق نوشته ها و چاپ و ایناش میرسه به ورثشون چی؟ فک کنم شهید مطهری هم همینطوری شده دیه.
مطمئنین حق چاپ از بین میره؟