ورژن جدیدی از انجمن ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
سلام

من یه پیشنهاد کلی برای انجمن داشتم که نمی دونم با توجه به اختیارات مسائل فنی سایت و ... عملی هست یا نه

ببینید، نمی دونم برای شما پیش اومده یا نه که بخواید تاپیکی رو مطرح کنید و این تاپیک فقط زیر مجموعه یک انجمن نباشه و بشه توی چند انجمن مطرح اش کرد. از طرفی برخی کاربرا فقط مخاطب یه سری انجمن خاص هستن. به همین خاطر شما مردد می شید که از بین این انجمن ها کدوم یکی برای مطرح کردن تاپیک مورد نظر مناسب تره. ضمنا از طرفی نمی شه یه تاپیک رو در دو انجمن زد!

قبول دارم که با تفکیک موضوعی مناسب، این قضیه تا حد خوبی حل میشه اما نه کاملا. این ایده زیادی کلیه، به همین خاطر شاید نشه عملی اش کرد.

توی این حالت سایت مستقیما به ریزترین اجزاش یعنی تاپیک ها تقسیم میشه. الان شما می بینید که ما انجمن ها و زیر انجمن ها رو داریم و بعد تاپیک ها که درون اینها قرار می گیرن.

به نظرم فلسفه این که سایت بدین شکل تقسیم بندی شده، این بوده که همه چیزی با هم قاطی نشه و ما تاپیک های نامربوط رو کنار هم نداشته باشیم. درست شده مثله یه نقشه که می شه با استفاده از اون به تفکیک موضوعات به هر قسمت هدایت شد اما چرا توی این شیوه ما به انجمن ها مکان دادیم؟ یعنی اینا یه جایگاه حقیقی روی صفحه سایت دارن.

پیشنهاد من اینه که انجمن ها دقیقا مثل tag ها یا در واقع category ها عمل کنن. یعنی هر کاربر با ساخت یه تاپیک جدید معین کنه که این مربوط به چه انجمنی میشه. در این حالت سازنده تاپیک می تونه تاپیک خودش رو برای بیش از یک انجمن مطرح کنه. و مثلا امکانی هم برای کاربرا توی قسمت مشخصات فراهم شه که هر کس انجمن های مورد علاقه اش رو انتخاب کنه که فقط تاپیک هایی که مربوط به اون انجمن ها می شن رو نمایش بده. به نظرم اینطوری بهتره. حتی اگه اجازه این داده باشه که یک تاپیک عینا توی دوتا انجمن زده بشه، باز این شیوه یه مشکل داره و اینکه پست هایی که توی این دو تاپیک مشابه می خوره متفاوته. اینجا تاپیک ها واحد نیستن. اما توی اون حالت ما تاپیک های واحدی رو داریم که می تونن زیر مجموعه دوتا انجمن قرار بگیرن و توی دوتاش باشن در حالی که توی هیچ کدوم نیستن. فهمیدید چی گفتم؟!

خیلی میشه روش کار کرد! شاید همچین چیزی رو عملی کردن خیلی سخت باشه و زیاد بهش توجه نشه اما به نظرم خیلی شیوه کارآمدتریه! اصن یه ورژن جدید از انجمن هاست!

فقط به عنوان یه پیشنهاد ... ممنان!

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
پاسخ : ورژن جدیدی از انجمن ها

همیشه اینقد به نظرات کاربرا توجه میشه؟!؟

یادمه قبلنا اگه یه نظری چرت بود، لااقل می یومدن می گفتن چرته!

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

پیشنهاد بسیار خوبیه ولی با توجه به اطلاعاتی که من از SMF دارم فک نمیکنم توانایی اجرای این کار روی این سیستم باشه و این که اگه قرار باشه یه سیستم جدید کلا استفاده بشه توانایی انتقال این حجم تاپیک و مطالب مقدور نیس .
ولی یه چیز دیگه ٬ همون حالت تگ رو که شما میگی بازم باید یه سری تگ مشخص باشه نه این که هرکی هرچی خواست بذاره به عنوان تگ بعد باز اگه اینجوری باشه واسه مرتب کردن مطالب نیاز به این هس که نوشته ها تو دسته ی حودشون نشون داده بشن که میشه همین حالت فعلی . برای این که هم فقط انجمن های مودر علاقه تون نشون داده بشن میتونین بقیه انجمن ها رو از توی پروفایلتون ایگنور کنین و اگه هم کلا مثلا از شاخه ی علوم انسانی خوشتون نمیاد میتونین روی اون مثلث کنارش کلیک کنین تا بسته بشه .

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

سلام
بعد مدت ها من یک جوابی بدم به این تاپیک.

این پیشنهاد شما رو ما قبلا در حد یکی دو سال پیش روش فکر کردیم. مدل‌های مشابه رو هم بررسی کردیم و خیلی هم دوست داشتیم چنین سیستمی پیاده بکنیم اما یک مشکل داشتیم و اون هم اینه که توان فنی اینکار رو نداریم. ببینید ما که ننشستیم سیستم فروم رو از صفر برنامه نویسی بکنیم. ما یکی از سیستم‌های موجود رو برداشتیم نصب کردیم روی سایت و با استفاده از امکانات اون اینجا رو مدیریت میکنیم. الان سیستم فروم SMF هست که توسط یک سری آدم نوشته شده و بعدها توسط یک سری دیگه به فارسی ترجمه شده. ماهم تنها نصبش کردیم و یکم به ظاهرش رسیدیم و تنظیمش کردیم و شده اینی که الان میبینی. به این دلیل از این سیستم استفاده میکنیم که این سیستم توسط چندصدنفر آدم برنامه نویسی و تست شده و روی هزاران سایت نصب شده و آپدیت‌هاش میاد و امنیتش همیشه بررسی میشه. اگر ما بخواهیم سیستم از صفر بنویسیم باید کار و زندگیمون رو ول کنیم بشینیم برنامه نویسی بکنیم که به هیچ وجه برای ما قابل انجام نیست. SMF هم ساختارش اینجوریه که دسته بندی براساس انجمن و تاپیکه و نمیشه جور دیگه‌ای باشه. برای همین سیستمی که تو میگی رو نمیشه توش راه اندازی کرد.

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

هوووووم عجب! خب من فقط یه پیشنهاد دادم و از اطلاعات فنی مکانیکی (!) قضیه چیزی سر در نمی آوردم. به هر حال ممنان! بسیار ممنان! همین که ما چیزی می گیم و شما می یاید پیگیر می شید، توجه می کنید و خیلی منطقی توضیح میدید که آقا این عملی نیست، خودش خیلی خوبه و کلی امید میده که ما بازم از این پیشنهادا بدیم ^.^

یه فایده دیگه اش هم اینه که اطلاعات ما بالا می ره. مثلا الان توی این قضیه من کاملا توجیه شدم. بازم ممنان!

درخواست قفل شدن تاپیک

• لایک
امتیازات: N.M
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا