پاسخ : ویندوزفون
من یه ویندوز فونی ام! B-)
راستش تصمیمم اولم این بود که نکسوس5 بخرم،اولین دلیل که نخریدم این بود که خب پولم جور نشد اون موقع،اما دومین دلیل که صبر نکردم تا پولم جور شه،این بود که فکر کردم شاید بد نباشه یه تجربه ی جدید با ویندوز فون، و یه گوشی میانرده از این سیستم عامل داشته باشم،اگه خوب بود که بعدی رو هم ویندوز فون میگیرم،و این بود که تصمیم گرفتم ویندوز فون بگیرم،
من یه 525 دارم،میتونم بگم جزو اولین کسایی بودم که این گوشی رو تو ایران تو دستشون گرفتن،اون زمان تو علائدین هم از هر ده تا مغازه نه تاشون میگفت که هنو این گوشی نیومده،اون یدونه هم میگفت نداریم،یا میخواست 520 قالب کنه،حالا کاری نداریم،
خودم اول میخواستم 8x یا مثن8s اچ تی سی بخرم،ولی الان اصن پشیمون نیستم که این کارو نکردم،
هر کی میبینه ویندوز فونی هستم میپرسه راضی ای؟خوبه؟لگ و هنگ و اینا چی؟
خب اره،خیلی راضی ام،ینی تا این حد که راضی ام بی گوشی بمونم اما برنگردم به اندروید،
به عنوان کسی که از اندروید میاد به ویندوز فون اوایل یخورده سختم بود،نمیدونستم بعضی چیزا جاشون کجاست،همش میگفتم چرا خب اینجوریه؟یه سری که چه عرض کنم،اگه شما هم مث من از اندروید بیاین به وین فون،اون اوایل کلی اعصابتون خورده که چرا چیزی تحت عنوانِ"فایل منیجر" رو سیستم عامل نیست،با این که یه همچین چیزی رو بعدا میتونید از اپ استور دانلود کنید،اما بعدا خودتون متوجه میشید که اصن نیازی به این کار وجود نداره،و همه چیز طبق نظم خاصی تو جای خودشون مهندسی شدن که بعدن خیلی با این قضیه حال خواهید کرد!
شاید بعضی جاها دستتون مث اندروید باز نباشه،مثن تو یه اپ مث "اینستاگرام" شما میتونین ببینین که یه بخشایی اصن برا شما وجود نداره،البته اینا هم استثنا هستن،اگه خبر داشته باشید اون موقع هم که اینستاگرام به اندروید اومد،همه ی قابلیت های نسخه ی ای او اس ـش رو نداشت،
یه بحث دیگه هست مثلا،خیلیا میان میگن که این مرورگرش ie هست،و کروم فلانه و فلان،یا مثن موزیلا،اپرا،و سایر دوستان،اولن بگم وقتی دارید با وین فون کار میکنید باید اون تصورتون رو از آی ای بندازید بیرون،اصن قابل مقایسه نیست با چیزی که من و امثالِ شما از نسخه ی 8 و 9 و ... ویندوزش داریم،ینی تو گوشیتون اونقدر باهاش حال میکنید که به خودتون میگید"کروم هم شد مرورگر؟"
بعد به لحاظ شیک بودن و کلاس و اینا،بازم اصن قابل قیاس نیست با اندروید،از لوک اسکرینش بگیر،از کاشی های صفحه ی اصلیش بگیر،از فضای تک تک اپ هاش بگیر،تو این چهار ماهی که من دارم باهاش کار میکنم یه بار نشده به خودم بگم که،"اه،چقدر این قسمتش زشت طراحی شده" یا مثن بگم میتونست بهتر طراحی شه و اینا،و اپدیت هم که میشه هی شیک تر میشه،
اما تو اندروید اینجوری نیست،یا حداقلش اینکه من اندروید رو خوشگل ندیدم،
الان همه اینا ای که نوشتم یه سری صوبت بود که بگم اقا این خوبه و فلان،اما اگه وقت شد حالا با دوستان یه بررسی تخصصی میکنیم تو این تاپیک و هر بار جدید ترین های ویندوز فون رو معرفی میکنیم و به چالش میکشونیم!
بعدن نوشت:
گفتم شاید بد نباشه
اینو ببینید!