مشکل ِ معمار (4 امتیاز)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع dr.eniac
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی
31 نفر تاجر ِ بزرگ تصمیم گرفتند با مشارکت ِ هم یک مجتمع ِ تجاری بنا کنند .
در بحث های اولیه ی این بازگانان ، اینطور تصمیم گرفته شد که هرکدام دفتری به ابعاد 20×20 در این مجتمع داشته باشند .
آنها از یک معمار خواستند که طراحی این مجتمع تجاری را بر عهده بگیرد .
شرط دیگری که این معمار باید رعایت کند این است که 15 تا از اتاق های این مجتمع حداکثر 3 در و 16 تای بقیه باید هرکدام 1 در داشته باشند .
همچنین چون این بازرگانان زیاد به اتاق ِ هم رفت و آمد میکنند معمار باید مجتمع را طوری طراحی کند که از هر اتاق بتوان با گذشتن از حداکثر 8 در به هر اتاق ِ دیگر رسید .
این مسیر باید حتما از اتاق ها بگذرد ، به این معنی که هیچ راهرو یا اتاق ِ زاید نباید در طرح ِ مجتمع تعبیه شود .

زمینی که برای این کار در نظر گرفته شده است 160×160 است . همچنین معمار میتواند فرض کند که دیوارها هیچ ضخامتی ندارند .

خب با این شرایط یه طرح از مجتمع بکشید ;;) ;D

پاسخ : مشکل ِ معمار (3 امتیاز)

به نقل از Dr.Eniac :
31 نفر تاجر ِ بزرگ تصمیم گرفتند با مشارکت ِ هم یک مجتمع ِ تجاری بنا کنند .
در بحث های اولیه ی این بازگانان ، اینطور تصمیم گرفته شد که هرکدام دفتری به ابعاد 20×20 در این مجتمع داشته باشند .
آنها از یک معمار خواستند که طراحی این مجتمع تجاری را بر عهده بگیرد .
شرط دیگری که این معمار باید رعایت کند این است که 15 تا از اتاق های این مجتمع حداکثر 3 در و 16 تای بقیه باید هرکدام 1 در داشته باشند .
همچنین چون این بازرگانان زیاد به اتاق ِ هم رفت و آمد میکنند معمار باید مجتمع را طوری طراحی کند که از هر اتاق بتوان با گذشتن از حداکثر 8 در به هر اتاق ِ دیگر رسید .
این مسیر باید حتما از اتاق ها بگذرد ، به این معنی که هیچ راهرو یا اتاق ِ زاید نباید در طرح ِ مجتمع تعبیه شود .

زمینی که برای این کار در نظر گرفته شده است 160×160 است . همچنین معمار میتواند فرض کند که دیوارها هیچ زخامتی ندارند .
خب با این شرایط یه طرح از مجتمع بکشید ;;) ;D
ضخامت!

پاسخ : مشکل ِ معمار

مهران معمات غلط املایی داره من حل نمیکنم [-(

آقا یه چیزی ... گفتی زمینش ۱۶۰ در ۱۶۰ یعنی ما باید طبقه ای بسازیم ، بعد پله رو در ، در نظر بگیریم ؟ ;D
× اِه دقت نکردم :سوت

پاسخ : مشکل ِ معمار (3 امتیاز)

به نقل از PRΦ :
مهران معمات غلط املایی داره من حل نمیکنم [-(

آقا یه چیزی ... گفتی زمینش ۱۶۰ در ۱۶۰ یعنی ما باید طبقه ای بسازیم ، بعد پله رو در ، در نظر بگیریم ؟ ;D

آره اصن دلیل حل نشدنش همونه ، میگم چرا خودم نفهمیدم معمارو تو نگو غلط املائی داشته ، الان دیگه غلطشو فهمیدن همه ، تابلو شد ارزش حل امد پایین سروش بیا پاکش کن :-" ;D

نه 1 طبقست ، توی زمین ِ 160×160 (به مساحت ِ 25600) 31 واحد ِ تجاری 20×20 (به مساحت ِ 12400) میسازیم ، کلی هم جا اضافه میاد تازه ;D

~حس کردم سوال یه نکته خیلی قشنگ داره برا کشیدن شکلش ، امتیازشو یدونه بردم بالا ، خیلی نکته قشنگی بود حیفم اومد . با تشکر :دی ~

پاسخ : مشکل ِ معمار (4 امتیاز)

یه راهنمائی کنم :-"

مسئلهرو شبیه سازی کنید ،
ینی مدلشو با گراف بکشید اونوخ خیلی خیلی راحت حل میشه

برای کسائی که نمیدونن توضیح اضافه :

هر اتاقو یه نقطه فرض کنید و هر در رو یه خط که دوتا ازین نقطه هارو بهم وصل کرده ،
حالا ما میدونیم که فقط 16 تا ازین نقطه ها هستن که فقط 1 خط بهشون وصله ، و میدونیم از هر نقطه ای بخوایم بریم یه نقطه دیگه از 8 خط بیشتر عبور نمیکنیم و سایر اطلاعات مسئله رو هم میشه همینطوری شبیه سازی کرد و گرافشو کشید که بعد همون گراف رو میشه تبدیل به طرحش کرد ;D

آقا شکلش سخته
وایسا یه مین من حلش کردم
نمی شه شکل گرافشو بکشیم فقط؟

درسته ، امتیاز به مهسا میرسه !

×پ.ن : عماد خنگ است . :-L ;D×

×پ.ن.2: نه آقا خنگ نیست ، طرح عماد رو هم ببینید قشنگه ;D ××

http://s2.picofile.com/file/7236310000/1.png

مهسا------> 4 امتیاز

زننده ی تاپیک-----> 1.5 امتیاز