- شروع کننده موضوع
shekoofeh
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- دانشگاه
- دانشگاه علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی
+ بچه ها ! از وقتی من اومدم سمپادیا ؛ همچین تاپیکی ندیدم ؛ اما اگه هست که پاکش کنید!
+ مونده بودم تاریخیه یا جامعه شناسی ! درنا اگه میشه منتقل کن به انجمن مرتبط !
خب اینجا به صورت اختصاصی در مورد آفریکانس آپارتاید ( جداسازی در آفریقای جنوبی ) بحث می کنیم .
بررسی کنیم که چه عواملی باعث شد همچین تفکّری و حس برتری بین سفید پوست ها به وجود بیاد ؟
و به نظــر شما سیاه پوست ها چطور باید با این قضیه برخورد می کردن ؟
چقدر این تفکر هنوز رواج داره بین سفیـد ها ؟ مشکلاتی که این جور عقاید می تونه برای کل جامعه ی انسانی پیش بیاره چیه ؟ چقدر این
قضیه تاثیر داشت تو عقب موندگی آفریقا ؟
این عکس هم از ویکی پدیا ؛ که مبنی بر اختصاص ساحل دریا به اعضای نژاد سفیده !
+ مونده بودم تاریخیه یا جامعه شناسی ! درنا اگه میشه منتقل کن به انجمن مرتبط !
واژه آپارتاید (Apartheid) از نظر لغوی به معنای مجزا و جدا نگهداشتن است و در واقع به معنای سیستمی از تبعیض نژادی، مذهبی و
قومی و جداسازی اجتماعی میباشد که غالباّ به وسیله طیف اکثریت(حاکم) نسبت به گروه اقلیت اعمال میشود.
دوتن از مخالفان اصلی آپارتاید، استیو بیکو و نلسون ماندلا بودند. استیو بایکو به حکومت سیاهان اعتقاد داشت، در حالی که ماندلا به حقوقی
مساوی برای تمامی اهالی آفریقای جنوبی معتقد بود.
خب اینجا به صورت اختصاصی در مورد آفریکانس آپارتاید ( جداسازی در آفریقای جنوبی ) بحث می کنیم .
بررسی کنیم که چه عواملی باعث شد همچین تفکّری و حس برتری بین سفید پوست ها به وجود بیاد ؟
و به نظــر شما سیاه پوست ها چطور باید با این قضیه برخورد می کردن ؟
چقدر این تفکر هنوز رواج داره بین سفیـد ها ؟ مشکلاتی که این جور عقاید می تونه برای کل جامعه ی انسانی پیش بیاره چیه ؟ چقدر این
قضیه تاثیر داشت تو عقب موندگی آفریقا ؟
این عکس هم از ویکی پدیا ؛ که مبنی بر اختصاص ساحل دریا به اعضای نژاد سفیده !