پاسخ : خواننده ی غیر مجاز:منافق یا اصلاح طلب؟
به نقل از prabd.chess :
حق با تو است...از طرفی هر کدومشان هم خوب یا بد نیستن که...مثلا شاهین اهنگای خیلی خیلی چرت داره که خودش هم میگه بدون هیچ مفهومی است و حتی مبتذل است...اما از طرفی اهنگ های فمنیستی شاهکاری هم داره(حرف زن...ما مرد نیستیم...)
اهنگ جدید یاس که دیدین چه تاثیری داشت؟...یه دکتر به خاطر این اهنگ قبول کرده تمام اون بچه ها رو بدون گرفتن پول عمل بکنه
به نظرم م3 یه ظرف میمونن برای پذیرش خوبی یا بدی...ولی قبول دارم بیشتر جنبه ی بد رو پذیرفتن رو داره
شاهین هیچ وقت نگفته شعر من هیچ مفهومی نداره ... یا خوب نیست یا مبتذله (هه !).کلآ یه مصحبشو شنیدی دو تا اهنگشم گوش کردی مجبور نیستی نقد کنی .
حتی لس انجلسیاشم عین حقیقت بود و به نظر من ( هرکی هر چی بگه یا حتی خودش ) حرفی بود که باید زده میشد
به نقل از prabd.chess :
اره ولی خب از کجا بفهمیم کدومشون خوبه و کدومشون بد؟...مثلا من خودم اهنگ خوب از شاهین خیلی شنیدم جدیدا...اما اون پرواضح است که یک فراماسونه(بچه ها بحث سر این نیست که شاهین فراماسونه یا نه...سر این بحث نمیکنیم...در کل حالتی را در نظر بگیرید که طرف عقیده ای دارد که برای شما کاملا یک ضد ارزش است)حالا بازم باید اهنگ هاش رو گوش بدم یا نه؟...اخه من که از فلسفه ی فراماسون ها بیزارم...
از طرفی خیلیا رو قبول دارم نه مفهومی داره و نه ادم خوندن هستند(ابلیس پیشرو تهی تتلو و...)...اما واقعا ما به اون شکل خط کشی داریم ارنواز؟
ویدوو با چشمای خیس خندیدن گوش کن خودش گفته این حرفا مشتی مهملاته ! فراماسونم باشه شیطان پرستم باشه بهایی باشه یهودی باشه سنی باشه شیعه باشه بی دین باشه مربوط به خودشه به ماچه
خب معلومه که خط کش نداریم، در واقع باید خودمون این خط کشو بسازیم واسه خودمون؛ خب مثلا همین شاهین، آهنگاش فقط واسه تسکین دردا خوبه و جنبه ی دیگه ای نداره ... اما یاس این طور نیست، از خوندن آهنگاش هدف داره و هدفش (فکرکنم) اصلاح جامعه باشه.
شما میشه وظیفه هنرو بگی ؟ وظیفش بیان درد ها مقابله با اون ها و احساس تسکین هست !
الان یاس فرق ** گوش کوبیده رو تو جامعه نمیفهمه میخواد بیاد اصلاحش کنه؟
مشکل ما اینه که تنها رپر معترضی که داریم که سوادشو داره فقط شاهینه که جامعه شناسی خونده و ادبیات و هنر دنیارو میشناسه
بقیشون بحثای توی تاکسین ( بازم به قول شاهین وقتی که رپ قی شد از گلوی هر لمپن الاف...)
تو برو " وقتی که " شاهین گوش کن - به نظرم من شاهکارشه - هر فردی که جامعه شناسم باشه باید کلی بشینه رو این فک کنه من چند روز کلن تو نت میچرخیدم ویکیپدیا و ... ببینم این چی میگه !
یا مهدی یا همجنس . هیچی این جوری نمیتونه مشکلاتو بیان کن و نظر افرادو عوض کنه
یعنی حتی اون روشن فکری که هم جنسو گوش کنه یه حرفی میشنوه که تا حالا نشنیده
به قول بابام هنر شاهین اینه که فقط تریپ روشن فکری نیست - به قول اون کلماتو عمودی و افقی رو هم میچینه - یعنی هم دردای همه قشرا رو میگه هم عمیف بیان میکنه و سطحی نیس
به نقل از Mr.Mamareza :
به نظرم دو حالت داره.... .
1-مزدورن... .
2-برای جذب طرفدار میخونن... .
دلشون برای ما نسوخته مسلما... .
به نقل از James Hetfield :
کسی که طالب جامعه ی ایده آل باشه، اول خودش رو اصلاح میکنه، از طرفی اینا اینقدر بدبختن که مزدور هم نمیشه بهشون گفت. به اینجور آدما میگن کاسه ی داغتر از آش.
اقا تو کلآ دو تا رپ شنیده باشی یه موشولینا ساسی مانکنه یه یه مشت سرباز هیچ کس تو گربه های ایرانی !
برو درباره این ادمایی که میگم تحقیق کن یعنی تو نت سرچ کن فقط
دکتر سید مهدی موسوی
فاطمه اختصاری
یغما گلرویی
برو یه سرچ بزن جون من .
به نظر من اگه دلشون برای ایران میشوزه خیلی کارای بهتر میتونن بکنن تا اینکه برن خارج از کشور(بعضیاشون) و در مورد مشکلا داخل حرف بزنن... .
اقا یه هنر مند یه نوسنده یه روزنامه نگار یه فیلم سازی که از ایران رفته معنیش این نبوده که ایرانو دوس نداشته اگه نداشت ولش میکرد
ولی تو ایران نمیتونسته بمونه چون نمیذاشتن نفس بکشه یا باید مثه خیلیا تو ایران میموند و خفه میشه یا اینکه ببرنش یه جا یه کار میکرد که دیگه نتونه نفس بکشه
یعنی اگه تو ایران می موند بی مصرف می موند ولی وقتی از ایران بره شاید بتونه مفید باشه واسه خاکش