وقت ندارمبه نقل از مهسا.ق :اونایی که یه عامل 1 دارن:5 و 10 و 15 و 20 و 30 و 35 و 40 و 45
2 عامل 5 دارن:25 و 50
پس رو هم 8+(2*2) عامل 2 داریم که می شه 12 تا
می خوای خودتم یه کمی بفکری رو سوالا
به خدا حل می شه ها
به نقل از hamoon :خب اینکه بدیهیه! وقتی 1تا 51 درهم ضرب کنیم همون 51فاکتوریله دیگه....بردار 51بر5 تقسیم کن....دوباره خارج قسمت وتقسیم کن....انقدربکن تاخارج قسمت از5کوچک ترباشه بعدخارج قسمتا رو جمع کن میشه جواب...اینجا12 جوابه.دلیلشم واضحه....فکرکن...!
مثلا1تا10 برای خودت مثال بزن...هربارکه به 5تقسیم کنی یکی از پنجاش میپره....یه کم فکرکنی دلیلشومیفهمی.موفق باشی :)
این راهی که من گفتم بهتره چون هرچقدرعدد بزرگ تر باشه هم این راه جواب میده ولی راهی که مهساگفت واسه ی اعدادبزرگ جواب نمیده.
دست گلتون درد نکنه.راه دو تاییتون توپ بود.حالا اگه می تونی این سوالو حل کن.به نقل از مهسا.ق :بابا منم حدودا همینو گفتم
فقط مثال زدم تا راحت تر ببینه
آقا اگه این طوره وایسا منم بگم
مامی دونیم از هر 5 عدد یکیش بر 5 بخش پذیره پس از بین این اعداد 51/5 تا عدد داریم که بر 5 بخش پذیرن
یعنی 10 تا
ولی ما از هر 5 عددی که داریم که بر 5 بخش پذیره 1 عدد داریم که بر 25 بخش پذیره یعنی 5 به توان 2
که ما یکی از عامل های پنجشو شمردیم ولی دومین عاملو الان می شماریم پس تعدادی که بر 5 بخش پذیرن رو بر 5 تقسیم می کنیم
که می شه 10/5 که می شه 2
یا می تونی از اول تقسیم بر 25 کنی
و تو عدد ها ی گنده تر همین کارو با 5 به توان 3 و...
انجام می دی
(این توضیح راه بالایی هست ها )
آفرین! خوب یادگرفتی.من قصدجسارت نداشتم.... :)به نقل از مهسا.ق :بابا منم حدودا همینو گفتم
فقط مثال زدم تا راحت تر ببینه
آقا اگه این طوره وایسا منم بگم
مامی دونیم از هر 5 عدد یکیش بر 5 بخش پذیره پس از بین این اعداد 51/5 تا عدد داریم که بر 5 بخش پذیرن
یعنی 10 تا
ولی ما از هر 5 عددی که داریم که بر 5 بخش پذیره 1 عدد داریم که بر 25 بخش پذیره یعنی 5 به توان 2
که ما یکی از عامل های پنجشو شمردیم ولی دومین عاملو الان می شماریم پس تعدادی که بر 5 بخش پذیرن رو بر 5 تقسیم می کنیم
که می شه 10/5 که می شه 2
یا می تونی از اول تقسیم بر 25 کنی
و تو عدد ها ی گنده تر همین کارو با 5 به توان 3 و...
انجام می دی
(این توضیح راه بالایی هست ها )