- شروع کننده موضوع
alemzadeh
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
خوب تاپیک زده شد موضوع انتخاب شد و اینا از الان در خدمتتونیم که وویس ها تون رو بگیریم تا تاریخ ۱۰ اسفند همین جا هم بگم من عمرا بعد اون تاریخ از کسی وویس بگیرم .
خوب یه سری نکاتی رو هم بگم:
۱.موضوع اصلی عیده (پیشنهاد شد با لهجه ام صحبت کنین که به شدت استقبال میشه)
۲.سعی کنید وویستون کوتاه باشه که پادکست خسته کننده و طولانی نشه .
۳.کیفیت وویستون خوب باشه و میکروفون رو نکنین تو حلقتون (رو کیفیت تاکید دارم چون اگه کیفیت پایین باشه وویستون حذف میشه )
۴.میتونین وویس رو به صورت چن نفری هم ریکورد کنین .
۵.از هر کس من یه وویس بیشتر نمیگیرم که باز مشکلاتی که توی پادکست قبلی پیش اومد تکرار نشه .
۶.وویس هایی که سوتی میدین و اینا رو نگه دارین شاید قرار شد پشت صحنه ام داشته باشیم .
اگه باز هم پیشنهادی دارید توی تاپیک پیشنهادات اعلام کنین اگه تصویب شد اینجا هم اعلام میکنیم .
با تشکر از استقبال همه.
خوب تاپیک زده شد موضوع انتخاب شد و اینا از الان در خدمتتونیم که وویس ها تون رو بگیریم تا تاریخ ۱۰ اسفند همین جا هم بگم من عمرا بعد اون تاریخ از کسی وویس بگیرم .
خوب یه سری نکاتی رو هم بگم:
۱.موضوع اصلی عیده (پیشنهاد شد با لهجه ام صحبت کنین که به شدت استقبال میشه)
۲.سعی کنید وویستون کوتاه باشه که پادکست خسته کننده و طولانی نشه .
۳.کیفیت وویستون خوب باشه و میکروفون رو نکنین تو حلقتون (رو کیفیت تاکید دارم چون اگه کیفیت پایین باشه وویستون حذف میشه )
۴.میتونین وویس رو به صورت چن نفری هم ریکورد کنین .
۵.از هر کس من یه وویس بیشتر نمیگیرم که باز مشکلاتی که توی پادکست قبلی پیش اومد تکرار نشه .
۶.وویس هایی که سوتی میدین و اینا رو نگه دارین شاید قرار شد پشت صحنه ام داشته باشیم .
اگه باز هم پیشنهادی دارید توی تاپیک پیشنهادات اعلام کنین اگه تصویب شد اینجا هم اعلام میکنیم .
با تشکر از استقبال همه.