منظورتون از شرکتای امنیتی کار چیه میشه یه مثال بزنید!به نقل از shad :میشه راجع به لوگوهای شرکتای امنیتی کار توضیح بدین؟
به نقل از پویا م :بدون شک دربارهی "مسابقهی برترین قفسهی کتاب" چیزایی میدونید. مسابقهای که طی اون قراره در بین قفسههای کتاب یک یا چند قفسه به عنوان قفسه برتر انتخاب شن.
چیزی که ما احتیاج داریم، یک طرح گرافیکی برای این مسابقه است. مانند طرحهایی که کتابخوانی گروهی و تماشای فیلم گروهی دارن.
طرح قرار نیست خیلی پیچیده و شلوغ باشه. دنبال یک طرح نسبتا ساده ولی زیبا و مفهوم رسان هستیم. اگه زحمتش رو یکی بکشه ممنون میشم.
این عکسه تقریبا چه سایزی باشه؟ مثل لوگوی؟ یا کلید؟ یا فقط نقش عکس داره و رد میشن؟به نقل از پویا م :به عنوان مثال، ما به یکسری عکس با موضوعات، "گروهنوشت"، "تالار گفتوگو"، "نشریه"، "پله پله تا کنکور"، "شبکهی اجتماعی"، "خبرنامه" ، "پادکست" و "سمپادیا و بنیاد کودک" نیاز داریم.
سایزش رو من دستی میتونم تنظیم کنم داخل کد ولی چه بهتر که خیلی گنده نباشه! یه عکسی که واقعا عکس باشه. نه لوگو باشه و نه پوستر. آره. دو ثانیه دو ثانیه به صورت اسلاید عوض میشن.به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :من از Shek8fe پرسیدم درباره قفسه کتاب اما هیچ جوابی ندادن مشکل اینجاس که من تا به حال بنری درباره قفسه کتاب ندیدم و نمیدونم موضوع بنر باید چی باشهدرباره یک کتاب؟ درباره چند شخص؟ یک شخص؟ یه توضیحی برام پ.خ کنید یکی تا من سعمو بکنم :)این عکسه تقریبا چه سایزی باشه؟ مثل لوگوی؟ یا کلید؟ یا فقط نقش عکس داره و رد میشن؟
فکر کنم هم توی بانگتون توضیح دادم ؛ هم توی پ.خ و هم گفتم تاپیکش تو انجمن مدیران هست ؛ ببینید.به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :من از Shek8fe پرسیدم درباره قفسه کتاب اما هیچ جوابی ندادن مشکل اینجاس که من تا به حال بنری درباره قفسه کتاب ندیدم و نمیدونم موضوع بنر باید چی باشهدرباره یک کتاب؟ درباره چند شخص؟ یک شخص؟ یه توضیحی برام پ.خ کنید یکی تا من سعمو بکنم :)
والله به خدا من رفتم تاپیکو خوندم فهمیدم موضوش درباره کاربران و کتاب هاییه که خوندنو میخوان بخونن و دارن میخونن اما نمیدونم بنر باید چی رو اعلام کنهبه نقل از Shek8fe :فکر کنم هم توی بانگتون توضیح دادم ؛ هم توی پ.خ و هم گفتم تاپیکش تو انجمن مدیران هست ؛ ببینید.
بیخیال ؛ ممکنه من که خودم انقدر میگم که بنر چی شد ، توضیحی ندم در موردش که درست بشه ؟
ببخشید به هرحال.
من زیاد فک کردم اما طرح جالبی به ذهنم نرسید فقط دوتا طراحی کردم، شما اگر با رنگش یا هرجاییش مشکل داری بگو تا رفع کنم درضمن اگر خودت طرحی توی ذهنت هس بهم پ.خ کن تا طراحی کنمبه نقل از p@rd!S 78 :من یه لوگوی خوشگل دخترونه به نام fazbefaz برای وبلاگم می خوام