اینجا قراره همدیگه رو در جریان اخبار رسانه های سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون بذاریم.
فقط چند تا نکته رو حتما رعایت کنید:
1- خبرایی که میذارین توضیح کافی داشته باشه. این به این معنی نیست که 40 خط توضیح داشته باشه! می شه یه خطی باشه ولی توضیح هاش کافی باشه. در واقع جامعومانع باشه!
2- منبع های معتبری داشته باشین و ذکر کنید منبعتون رو. از فلانی شنیدمُ اینا منبعای معتبری نیستن!
3- میتونید رو خبرا بحث کنید. ولی اگر تاپیکی داشتیم واسه اون خبر، بحث رو بذارید واسه اونجا. اینجا بهتره تیتروار به خبرا بپردازیم و بحثای کوتاه روشون داشته باشیم.
بازیگر و دوبلور قدیمی سینما - درگذشت.
به گزارش ایسنا، بوتیمار كه از چند هفته پیش بهدلیل سكته مغزی در بخش آی سی یو بیمارستان فیروزگر بستری بود، 28 دی از دنیا رفت.
مراسم تشییع و خاكسپاری او احتمالا روز شنبه (یک بهمن) برگزار خواهد شد.
عبدالله بوتیمار متولد 1311، سالها بهعنوان بازیگر سینما و دوبلور فعال بود.
*امسال با هرکسی که حرف زدیم ، از مدیر و فیلمساز گرفته تا اهالی رسانه و مهمانان کثیر جشنواره ، همه متفق القول گفتند این دیگر چه جشنواره ای است . حتی یک فیلم خوب هم ندیدیم .
حالا چه شده که فیلم های امسال همه شبیه کمدی های نازل هستند که مخاطبان خود را به خنده وا می دارند بی شک دلایلی دارد . برخی معتقدند مناسبتی شدن ، به سینما هم راه پیدا کرد . تمام فیلم ها حول محور خیانت ، ما را به فکر واداشت که چه شده که آنقدر همه خائن هستند و تا به حال خودشان نمی دانستند ! هرچند که عده خلاق تر دنیای سینما خیانت را همراه با موضوعات دیگری بیان کردند . خلاقیتی که هیچ ارتباطی به حمایت سازمان و نهادهای پشتیبان فیلم ها نداشت .
*تیزر آرای مردمی برای انتخاب بهترین فیلم با مشکلی مواجه شد ، تنها روزنامه حقیقت گو و افشاگر ، آن را اشاره به فتنه گذشته دانسته و خواست که جشنواره از این مردم فریبی دست بردارد . شنیده ها حاکی از آن است که تیزر در اکران عمومی پخش نمی شود . جشنواره ای ها ، هم انتقادپذیرند ، هم حرف گوش کن !
*در برج میلاد جمعیتی ۱۰۰۰ نفری از اهالی رسانه به مهمانی دعوت شده اند . یک رقم عجیب و غریب هم که نوشتنش سواد می خواهد که ما نداریم مهمان و ... اما مشکل از جایی شروع می شود که تمام این فعالان و دوستداران سینمای ایران به دنبال کارت اختتامیه به روابط عمومی مراجعه می کنند . برای ظرفیت حدود ۷۳۰ نفری تالار وحدت که باید کلی مدعو خارج از این فضا را نیز دربر بگیرد بی شک دعوتنامه کمیاب می شود . هنوز نمی گوییم نگردید نیست ، فقط می گویم کمی مدارا کنید شاید معجزه ای رخ داد .
تا پايان روز هشتم جشنواره ، فيلمهاي «برف روي کاجها»، «بوسيدن روي ماه» و «نارنجيپوش» صدرنشيني خود را در بخش داخلي ادامه دادند و فيلمهاي «روزهاي زندگي» و «ملکه» در بخش بينالمللي بيشترين امتيازها را از نظر مردم بهدست آوردند .
آراي مردمي جشنوارهي سيام تا ٢٠ بهمنماه براساس ميانگين امتياز به اين شرح اعلام شد :
مسابقه سينماي ايران :
١ ـ برف روي کاجها ٨٨ / ٢
٢ ـ بوسيدن روي ماه ٤٢ / ٢
٣ ـ نارنجيپوش ٠٣ / ٢
٤ ـ پل چوبي ٧٩ / ١
٥ ـ گشت ارشاد ٧٨ / ١
٦ ـ بيخود و بيجهت ٥٧ / ١
٧ ـ خوابم ميآد ٥٤ / ١
٨ ـ پذيرايي ساده با ٤٥ / ١
٩ ـ ضد گلوله ٢٥ / ١
١٠ ـ پله آخر با ١١ / ١
مسابقهي بينالملل :
١ ـ روزهاي زندگي ٤٥ / ٠
٢ ـ ملکه ٤٤ / ٠
٣ ـ صداي تيره ٤١ / ٠
٤ ـ سلطان جزيره شيطان ٣٣ / ٠
٥ ـ عمر قاتل من است ٢٨ / ٠
فیلم سینمایی «پله آخر» ساخته علی مصطفا دیروز (22 بهمن ماه) تو سالن برج میلاد تهران برای فقط خبر نگارا و آدما ی مهم روی پرده رفت.
احتمالا هم تا همین چن روزه میره رو پرده ی همه ی سینما ها.. گفتم بگم که اگه خواستین برین ببینین, بدونین از کی میشه و اینکه ظاهرا" هم قشنگه و ارزش دیدن داره..
فيلم سينمايي «پذيرايي ساده» ساخته ماني حقيقي در جشنواره بينالمللي فيلم برلين در بخش فوروم برنده جايزه NETPAC (بهترين فيلم آسيايي بخش فوروم جشنواره برلين) شد. ماني حقيقي كه همراه بازيگر فيلمش ترانه عليدوستي روزهاي آخر برگزاري جشنواره به برلين سفر كرد، اين جايزه را دريافت كرد.
«پذيرايي ساده» چهارمين فيلم بلند سينمايي حقيقي بعد از «آبادان»، «كارگران مشغول كارند» و «كنعان» است كه در جشنواره فيلم فجر هم نمايش موفقي داشت و در رشتههاي بهترين كارگرداني و بهترين بازيگر نقش اول زن نامزد دريافت سيمرغ بلورين شد. حقيقي در جشنواره فيلم فجر سيمرغ بلورين بهترين كارگرداني را دريافت كرد، اما نه براي اين فيلم، بلكه به خاطر ساخت مستند بلند «مهرجويي: كارنامه چهل ساله» كه در بخش مسابقه مستند حضور داشت.
سینمای ما - فیلم سینمایی " شب " به کارگردانی رسول صدرعاملی پنجشنبه چهارم اسفندماه ساعت 17 در فرهنگسرای نیاوران نمایش ، نقد و بررسی می شود.جلسه پرسش و پاسخ فیلم " شب " پس از نمایش آن با حضور رسول صدرعاملی (کارگردان ) ، استاد عزت الله انتظامی (بازیگر) ، علی علایی ( مجری و منتقد ) و برخی از عوامل فیلم به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شمیرانات در فرهنگسرای نیاوران برگزار می شود.
براساس این گزارش فیلم سینمایی" شب " که مضمونی دینی دارد ، بعنوان نخستین قسمت از سه گانه " زائر " رسول صدرعاملی ساخته سال 1386 است .
داستان این فیلم درباره گروهبانی است که برای تحویل دادن مجرمی سابقه دار به زندان یکی از شهرستان ها ، مجبور می شود به همراه مجرم و دستبند ، شبی را در مشهد بگذراند و ...
فیلم سینمایی " شب " به کارگردانی رسول صدرعاملی و با بازی زنده یاد خسرو شکیبایی ، استاد عزت الله انتظامی و امین حیایی از هفته گذشته در سینماها اکران شده است.
سينماي ما- مسعود كيميايي كارگردان مطرح سينما كه امسال فيلمي جلوي دوربين نبرد به تازگي نگارش فيلمنامهاي با عنوان «دست تنها» را به پايان رسانده است. نقش اصلي اين فيلم را سعيد راد بازي ميكند كه قرارداد وي براي ايفاي اين نقش با دستاندركاران پروژه بسته شده است. بعد از دو فيلم خاطرهانگيز «سفر سنگ»، «خط قرمز»، اين سومين همكاري سعيد راد و مسعود كيميايي خواهد بود. «دست تنها» يك فيلم نسبتاً جمع و جور خياباني است و قرار است اوايل سال آينده كليد بخورد. كيميايي بزودي درخواست پروانه ساخت اين پروژه را به اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد ارسال خواهد كرد.
احسان علیخانی بامداد دوشنبه ساعت 24 تا 2 نیمه شب در رادیو جوان برنامه ی این جا شب نیست رو اجرا می کنه.
رادیو جوان موج FM ردیف88
گروه جوان و فرهنگ رادیو جوان.
ابراهیم حاتمیکیا پروژه سینمایی «شهید چمران» را خرداد ماه سال آینده جلوی دوربین میبرد .
این پروژه بعد از گذشت پنج سال به مرحله پیشتولید رسید . قرار بود حسین جعفریان مدیریت فیلمبرداری این اثر را به عهده بگیرد که این همکاری صورت نگرفت .
اواسط سال جاری اعلام شد حاتمیکیا دیگر تمایلی به ساخت این فیلم سینمایی ندارد ، اما شنیدهها حاکی است این کارگردان سینمای جنگ ، دوباره تصمیم به ساخت این فیلم سینمایی گرفته است .
پیش از این قرار بود ، محمد پیرهادی تهیهکنندگی این فیلم سینمایی را برعهده گیرد . در حال حاضر مهدی کریمی تهیهکنندگی پروژه «شهید چمران» را برعهده دارد .
هنوز اسامی بازیگران پروژه «شهید چمران» اعلام نشده است .
ویژه برنامه ی عید نوروز شبکه ی سه سیما امسال با اجرای فرزاد حسنی روی آنتن خواهد رفت، اگر شما برای چگونگی اجرای برنامه نظر داشتید، می تونید بامداد سه شنبه از ساعت 12 تا 2 که فرزاد حسنی برنامه ی این جا شب نیست رو در رادیو جوان اجرا می کنه، با برنامه تماس گرفته و نظرتون رو بگین.
به گزارش خبر انلاین اصغر رد کرد این حرفو
http://khabaronline.ir/detail/203129/culture/cinema
، یکی پرسید این خبر که قرار است فیلم «جدایی…» در ایام نوروز از تلویزیون ایران پخش شود، صحت دارد یا نه. فرهادی غافلگیرانه این خبر را کذب دانست و تاکید کرد که هیچ صحبتی با اونشده و این اتفاق نخواهد افتاد.
فکر می کنم خبری که الان شما گفتین معتبر تر باشه، چرا که خبری که من گفتم مربوط به شش روز قبل از خبر شماست. این لینکشه:
http://www.seemorgh.com/culture/default.aspx?tabid=2064&conid=125049
سينماي ما- شبکههای مختلف سیما برنامه های متنوع، شاد و جذابی را برای تحویل سال 91 در دستور کار دارند. این ویژه برنامه ها از ساعت 23 شامگاه 29 اسفند آغاز و تا ساعت 13 نخستین روز سال 91 ادامه دارد. مجريان و مهمانان مختلفي قرار است در اين لحظههاي شاد و مهم ايراني، مهمان خانههاي ايرانيان باشند.
شبکه یک سیما با ویژه برنامه تحویل سال با عنوان "هفت سین" به میان خانواده های ایرانی می رود. امیر حسین مدرس، اقبال واحدی، فرزاد جمشیدی و کورش سلیمانی از مجریان این ویژه برنامه اند که میزبان مهمانان هنرمند و بازیگر از جمله الهام حمیدی، علیرضا خمسه، دکتر صادقی، فریبا کوثری، بازیکنان فوتبال مانند خداداد عزیزی هستند.مجید اخشابی، حسن فدائیان و حمید رضا حامی جمعی از خوانندگان کشورند که در این برنامه شاد و مفرح حاضر می شوند.
احسان علیخانی ویژه برنامه تحویل سال شبکه دو را اجرا می کند و بابک جان بخش، فرزاد فرزین و سیروان خسروی از جمله خوانندگان و هنرمندان حاضر در این برنامه اند.
شبکه سه ویژه برنامه تحویل سال را با اجرای فرزاد حسنی و با حضور مدال آوران سال 90 در عرصه ورزش و نخبگان و المپیادی های سال 90 و بازیگران سریال نوروزی به بینندگان جوان این شبکه هدیه می کند.
برادران صفایی پور و نیما کرمی اجرای ویژه برنامه تحویل سال شبکه چهار را بر عهده دارند و شبکه تهران ، جنگ "یک اتفاق شیرین" را به بینندگان خود عرضه می کند.
بینندگان شبکه قرآن ویژه برنامه تحویل سال را با اجرای احمد اکبر نژاد، مرتضی حسینی، مهدی آقابیگی، غلامرضا هاشم زاده، محمد رضا حسینیان از ساعت 23 بیست و نهم اسفند تا 30 دقیقه بامداد یکم فروردین و پس از اذان صبح نخستین روز سال 91 تا اذان ظهر مشاهده می کنند. این شبکه با شهرها و اماکن مقدس کشور از جمله مشهد، قم، شیراز و بهشت زهرا ارتباط زنده تصویری خواهد داشت.
شبکه آموزش از ساعت 23 بیست و نهم فروردین تا یک بامداد یکم فروردین و 7 صبح تا 9 صبح همین روز ویژه برنامه تحویل سال را با اجرای رشید کاکاوند و بیژن بیرنگ به مهمان مخاطبان خود ارائه می کند.
شبکه مستند با اجرای مهدی لطفی و با حضور هنرمندی و بازیگرانی نظیر حسن جوهرچی و خانواده فرجاد به میان خانواده های علاقمندان به این شبکه می رود.
واحد مرکزی خبر: مادر بزرگ قصه های مجید در 89 سالگی بر اثر بیماری و کهولت سن امروز در نجف آباد اصفهان درگذشت .
پروین دخت یزدانیان ، در نجف آباد به دنیا آمد و دارای مدرک تحصیلی ششم ابتدایی بود .
وی دارای 12 فرزند ، 25 نوه و 5 نتیجه است که از میان این تعداد فرزند کیومرث و منوچهر پوراحمد کارگردان و نویسنده سینما و تلویزیون شناخته شده هستند .
حضور یزدانیان مقابل دوربین از سال 1370 با مجموعه «قصه های مجید» آغاز شد و ایفای نقشش در سینما از سال 1371 با «صبح روز بعد» و «شرم» که هر سه به
کارگردانی پسرش بود ادامه یافت .
وی در فعالیت کوتاه مدت خود در سینما ، حضور در فیلمهای «نان و شعر» (1372)، «خواهران غریب»(1374) و «شب یلدا»(1379) را به کارگردانی فرزندش کیومرث پوراحمد و ایفای نقش در فیلم مهریه بی بی(1373) ساخته اصغر هاشمی تجربه کرد .
پيگيري احتمال جايگزيني دو فيلم نوروزي
«بوسیدن روی ماه» قطعاً اکران نمیشود/ اکران «نارنجی پوش» در دست بررسي است
سينماي ما- پخشکنندگان دو فیلم «بوسیدن روی ماه» ساخته همایون اسعدیان و «نارنجی پوش» ساخته داریوش مهرجویی از تصمیمگیری شورای صنفی اکران بابت جایگزینی این دو فیلم در جدول اکران نوروزی اعلام بیاطلاعی کردند. امیرحسین علمالهدی مشاور پخش فیلم «بوسیدن روی ماه» ساخته همایون اسدیان و به تهیهکنندگی منوچهر محمدی در ارتباط با جایگزین کردن این فیلم به جای دو فیلم حذف شده از جدول اکران نوروز گفت: ما قطعاً این فیلم را در زمان فعلی اکران نخواهیم کرد.
وی افزود: بعد از اینکه نگذاشتند فیلم «بوسیدن روی ماه» در نوروز اکران شود ما تصمیم گرفتیم تا پایان بهار برنامهای برای اکران نداشته باشیم. بعد از تعطیلات نوروز جلسهای با تهیهکننده و کارگردان میگذاریم تا برای نمایش «بوسیدن روی ماه» در ۹ ماه باقیمانده تصمیمگیری کنیم و برنامه خود را اعلام میکنیم.
علمالهدی ادامه داد: ما در حال حاضر هیچ آمادگی برای اکران کردن این فیلم نداریم و باید نمایش آن با توافق عوامل باشد. بعید میدانم جلسه شورای صنفی برگزار شده باشد تا تصمیمی برای اکران «بوسیدن روی ماه» بگیرند و تا این لحظه تماسی نیز در این ارتباط با ما گرفته نشده است.
علی سرتیپی مدیر فیلمیران که پخش فیلم «نارنجی پوش» داریوش مهرجویی را برعهده دارد هم درباره خبر منتشر شده پیرامون جایگزینی این فیلم با دو فیلم حاشیهساز اکران نوروز گفت: ما باید این موضوع را بررسی کنیم و پس از صحبت با داریوش مهرجویی در این ارتباط تصمیمگیری خواهیم کرد. وی افزود: قطعا نظر ایشان نیز برای ما مهم است.
این اظهارات در حالی است که ساعتی قبل علیرضا سجادپور از برگزاری جلسه شورای صنفی اکران و تصمیمگیری برای جایگزینی دو فیلم «خصوصی» ساخته حسین فرحبخش و «گشت ارشاد» ساخته سعید سهیلی با دو فیلم «نارنجیپوش» و «بوسیدن روی ماه» خبر داده بود.
کاندیداهای بهترین بازیگر تئاتر در سال ۹۰ معرفی شدند:
سينماي ما- کاندیداهای بازیگری جشن خانه تئاتر معرفی شدند که در این بین نام چهرههای شناخته شده بازیگری تئاتر همچون گلاب آدینه، رویا نونهالی، صابر ابر و پارسا پیروزفر به چشم میخورد. ستاد برگزاری جشن بازیگری خانه تئاتر در جمع خبرنگاران به معرفی کاندیداها و شرایط برگزاری این جشن پرداختند.
در بخش بازیگری زن گلاب آدینه برای «خرده خانوم»، رویا افشار برای «بلوطهای تلخ و زمستان ۶۶»، فهیمه امنزاده برای «جنوب از شمال غربی»، رویا بختیاری برای «خانمچه و مهتابی»، محبوبه بیات برای «خانمچه و مهتابی»، الهام پاوهنژاد برای «شن»، منیژه دلدار گلچین برای «حکم»، فریده سپاهمنصور برای «مشروطه بانو»، مریم سعادت برای «تراس»، گلچهره سجادیه برای «اگر نرفته بودی»، نگار عابدی برای «ورود آقایان ممنوع»، شیوا فلاحی برای «درهای نیمه باز»، مرجان قمری برای «آبیگونه»، الهام کردا برای «خاموشی دریا»، افسانه ماهیان برای «جنوب از شمال غربی»، ناهید مسلی برای «ورود آقایان ممنوع»، رویا میرعلمی برای «ورود آقایان ممنوع»، هدا ناصح برای «گفت امروز بینی و فردا بینی و پسان فردا» و رویا نونهالی برای «مشروطه بانو» کاندیداهای بازیگری تئاتر در سال ۹۰ هستند.
در بخش بازیگر مرد نیز مجید آقاکریمی برای «مخزن»، صابر ابر برای «جیرهبندی پر خروس»، علی باقری برای «درهای نیمهباز»، پارسا پیروزفر برای «گلنگری گلنراس»، بهنام تشکر برای «ماهزدگان»، سیاوش چراغیپور برای «گلنگری گلنراس»، شهرام حقیقتدوست برای «خاموشی دریا»، پیام دهکردی برای «جنوب از شمال غربی»، علی سرابی برای «زمستان ۶۶»، میکائیل شهرستانی برای «اگر نرفته بودی»، فرزین صابونی برای «جنوب از شمال غربی و خاموشی دریا»، سیامک صفری برای «آقای اشمیت کیه؟ و صد سال پیش از تنهایی ما»، امین طباطبایی برای «بازگشت افتخارآمیز مردان از جنگ»، علیرضا کیمنش برای «منو تلخک»، صادق ملکی برای «مخزن»، نوید محمدزاده برای «بالاخره این زندگی مال کیه»، افشین هاشمی برای «لارنس راهب» و هدایت هاشمی برای «افسانه ببر» کاندیداهای بازیگر تئاتر در سال ۹۰ هستند.
جشن بازیگر خانه تئاتر ۱۶ اردیبهشتماه در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر برگزار میشود.