لبه آتش!

• شروع کننده موضوع

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد
بیست و پنجم کلاس! (زیاد جدی نگیرید!)
سلام

یه سریال جدید از شبکه یک پخش میشه به نام «لبه آتش» . دقیقا جای سریال «تاثریا» پخش میشه یعنی زمان پخشش مث همونه!

حالا توی این تاپیک می خوایم درباره این سریال بحث کنیم! :D

پس بسم الله....

حالا من یه سری عکس و اطلاعات می ذارم اما سعی می کنم اطلاعات بیشتری هم بذارم! :D

پخش مجموعه تلویزیونی «لبه آتش» به کارگردانی جواد افشار در شبکه یک آغاز می‌شود.

به گزارش فارس، سریال «لبه آتش» -اول بهمن ماه- به مدت 13 شب، ساعت 22:15 روی آنتن شبکه یک سیما می رود.

بنا بر این گزارش، مجموعه تلویزیونی «لبه آتش» درباره توطئه‌ای است که در روزهای بحرانی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 سه نظامی را درگیر می‌کند.

تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «لبه آتش» در روزهای پایانی سال 89 به پایان رسید و مراحل تدوین خود را توسط مریم جلالی و مجید حسنی گذرانده است.

سریال لبه آتش به تهیه کنندگی حمید آخوندی و علیرضا جلالی ساخته شده و فرودگاه پیام و وزارت امورخارجه از جمله لوکیشن‌هایی هستند که تصویربرداری در آنها انجام شده است.

مجید عبدالعظیمی، محمدهادی قمیشی، حسن توشه، شهراد وثوقی و لیلا بوشهری، حسن پورشیرازی، فرهاد قائمیان، امیررضا دلاوری، عبدالرضا زهره کرمانی، اسماعیل شنگله، الناز حبیبی و پرویز سنگ سهیل بازیگران این سریال هستند.

حمید آخوندی و علیرضا جلالی (تهیه کننده)، جواد افشار (کارگردان)، مهدی سجاده چی (نویسنده فیلمنامه)، مهدی مجدوزیری (مدیر تصویربرداری)، مهری شیرازی(طراح گریم)، هادی افشار(صدابردار)، شهرام دانش‌پور (مدیر تولید)، فرهاد عزیزی‌فرد(طراح صحنه و لباس)، هوشنگ قنواتی‌زاده (دستیار کارگردان)، مریم جلالی و مجید حسنی(تدوین)، مهدی حیدری(عکاس)، فرشته طالب‌زاده(روابط عمومی) و حمید رسولیان(جلوه‌های ویژه میدانی) عوامل اصلی مجموعه تلویزیونی «لبه آتش» هستند.

عکس ها:

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO
پاسخ : لبه آتش!

به نظرم باید فیلم جالبی باشه از بازیگراش که این طوری به نظر میرسه

• شروع کننده موضوع

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

به نقل از amir abbasi :
به نظرم باید فیلم جالبی باشه از بازیگراش که این طوری به نظر میرسه

من خودم از این جنس فیلما خیلی خوشم میاد! خوبه! من که دنبالش خواهم کرد!!!!!!!!!!!!

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO

اگه این تو سریال باشه ینی دیگه عالیه /m\ /m\

labe-atash.png

فات

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علامه طباطبایی
رشته دانشگاه
اقتصاد نظری

بازیگراش خیلی معروفن و خیلی با حس بازی میکنن.
اما من کلا از این نوع فیلم برداری بدم میاد.ینی فیلمایی که میخوان خودشونو بکشن تا زمانای قدیمو به نمایش بزارن.کلا از فیلمای زمان قدیم متنفرم. :-&

• شروع کننده موضوع

دونفری

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهـــید قدوســـی
شهر
قم
مدال المپیاد

به نقل از وطن پرست! :
بازیگراش خیلی معروفن و خیلی با حس بازی میکنن.
اما من کلا از این نوع فیلم برداری بدم میاد.ینی فیلمایی که میخوان خودشونو بکشن تا زمانای قدیمو به نمایش بزارن.کلا از فیلمای زمان قدیم متنفرم. :-&

با ابنکه می خوام بحث منحرف نشه: ینی مثلا ستایش و وضعیت سفید بد بودن؟! (فیلمنامه را ول کن! منظورم فیلم برداری و دکوره!)

بعدش ینی چی؟! یعنی فیلم هایی که داستانش درمورد سال های قَبله نسازیم؟! منظورتو درست تر میگی؟!

بالا