- شروع کننده موضوع
sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
- توی ِ صف ِ بوفه ی مدرسه می ایستی که یهو یه اکیپ میان بدون صف خرید می کنن ، توئم میبینی اگر تا فردا صبحم بایستی نوبتت نمیشه ، میری بدون ِ صف خرید می کنی
- توی خیایون راه میری که یه آقاهه آشغالشو میندازه توی پیاده رو ، بش میگی آقا خب سطل آشغال ده قدم جلو تره ، به پیاده روی ِ کثیف اشاره می کنه و میگه این همه آشغال ، حالا همین یه دونه اضافیه ؟
- توی چهارراه چراغ عابر پیاده قرمزه که میبینی یک خانوم میاد و از عرض خیابون میگذره ، بش میگی چرا ؟ میگه خب چون ماشینی نبود ، منم رد شدم ! تو هم میبینی عه ! راست میگه که هیچ ماشینی نیست ، تو هم چراغ ِ قرمز عابر پیاده رو رد می کنی .
~ > همیشه توی جامعه ما یک سری رفتار ها هست که اشتباهه .
این رفتار های ِ اشتباه [که بعضی وقتا بش میگن بی قانونی ، بعضی وقتا میگن بی فرهنگی و ... ] خیلی وقتا باعث میشه حق کسانی که میخوان طبق قانون پیش برن یا هنجار درستی رو انجام بدن ، پایمال شه .
همیشه ، هر جایی بی فرهنگی بوده ، یا رفتاری درست انجام نشده ، داد زدن که " اینجوری که درست نمیشه ، باید فرهنگ سازی گسترده صورت بگیره ، که لازمه ش تبلیغات گسترده و آموزش وسیع هست "
از طرفی بعضی ها معتقدن اگر من یک کار غلطی رو انجام ندم ، یک نفر دیگه میبینه و از من یاد میگیره ، اون یک نفر یک جای دیگه این کار خوب رو انجام میده و ... . و این به درست شدن این رفتار های ِ غلط کمک می کنه .
شما با دیدن یک رفتار اشتباه ، نظیر این بالایی ها ، چی کار می کنید ؟
آیا معتقدید در مقابل بی فرهنگی ها و قانون شکنی ها برای ضایع نشدن حقتون باید اون کار ها رو تکرار کنید ؟
فکر می کنید این رفتار ها درست نمیشن الّا با فرهنگ سازی ِ گسترده ؟
شما اون رفتار رو مرتکب نمیشید تا 4 نفر اطرافتون یاد بگیرن ؟ یعنی واقعا موثره ؟
تجربه ای توی ِ این زمینه دارید ؟ برخورد ها و عکس العمل ها چه طور بوده ؟