اینترنت 330 مگابیتی

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
شرکت BT که یکی از مجموعه های بزرگ مخابراتی در اروپا و جهان به حساب میاد اعلام کرده از بهار سال آینده میلادی اینترنت با سرعت 330 مگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی ساکن در بریتانیا ارایه میده! :O :O :-\ :-\
در حال حاضر اینترنت 40 مگابیتی رو با قیمت ۱۸ پوند در ماه میفروشه و به نظر می رسه که اینترنت 330 مگابیتی هم اونقدرا گران نباشه.
خوش بحال بریتانیاییا :( :rolleyes:

برای خوندن متن اصلی به اینجا برید:http://www.narenji.ir/3956

broadband-speeds-boost.jpg

microsoft

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 4.کرج
شهر
کرج
پاسخ : اینترنت 330 مگابیتی

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
شرکت BT که یکی از مجموعه های بزرگ مخابراتی در اروپا و جهان به حساب میاد اعلام کرده از بهار سال آینده میلادی اینترنت با سرعت 330 مگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی ساکن در بریتانیا ارایه میده! :O :O :-\ :-\
در حال حاضر اینترنت 40 مگابیتی رو با قیمت ۱۸ پوند در ماه میفروشه و به نظر می رسه که اینترنت 330 مگابیتی هم اونقدرا گران نباشه.
خوش بحال بریتانیاییا :( :rolleyes:

برای خوندن متن اصلی به اینجا برید:http://www.narenji.ir/3956

broadband-speeds-boost.jpg
ما که روی همین دایال آپش هم موندیم

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوستان من تابستون 256 گرفته بودم...بعد سرعت داونلودش 65 تا بود...الان 128 دارم! سرعتش شده 35 تا...اصا کسی میدونه سرعت واقعی اینترنت تو کشور ما چقدره؟ X_X

microsoft

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 4.کرج
شهر
کرج

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
دوستان من تابستون 256 گرفته بودم...بعد سرعت داونلودش 65 تا بود...الان 128 دارم! سرعتش شده 35 تا...اصا کسی میدونه سرعت واقعی اینترنت تو کشور ما چقدره؟ X_X
اصلا معلوم نیست
بستگی به منطقه داره

arminsl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :
سرعت دانلود و مرور در سریعترین حالت و گرونترین حالت تو ایران برای بعضی ارگانهای خاص 1 مگابایت بر ثانیس.

AmorE

Meyo
نام مرکز سمپاد
راهنمایی حلی 2- دبیرستان حلی 3
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
اینستاگرام

تقویت روحیه:
فرضا که 330مگ بده به کاربرا، سرعت دی الش تو حالت معمولی میشه 40-50 مگ در ثانیه. که این یعنی از سرعت هارد بیشتره => رسما پی سی ارور میده اگه پی سی یه ابر پی سی نباشه(یعنی اگه کاربرای معمولی بگیرن احتمال 95% هاردشون میسوزه!)

به نقل از ღஜنیرمانஜღ :

سرعت به طور نرمال باید 1/8 باشه.
بعضی از شرکتا بسته به میزان جذب مشتری و اینا 1/4 بلکم 1/2 سرعتو میدن.
اینم تا یادم نرفته بگم برای مناطق ارتش و سپاهو اینا سرعت نت تعریف نشده، مثلا برای مثال یکی از اشناهامون توی شهرک ولیعصر اینترنت 256 گرفته 300 دانلود میکنه.
راجع به بالاترین سرعتم اگه پورتای خاص باشه سرعت دی ال تا 10مگ در ثانیه هم میرسه. (شرکتای سرویس دهی مخصوص برای شرکتای بازرگانی یا بانکداری)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از Loda :
تقویت روحیه:
فرضا که 330مگ بده به کاربرا، سرعت دی الش تو حالت معمولی میشه 40-50 مگ در ثانیه. که این یعنی از سرعت هارد بیشتره => رسما پی سی ارور میده اگه پی سی یه ابر پی سی نباشه(یعنی اگه کاربرای معمولی بگیرن احتمال 95% هاردشون میسوزه!)
نه آقا چه حرفیه! کی گفته اگه سرعت دانلود از سرعت هارد بیشتر باشه میسوزه؟
دیتا که مستقیم نمیره رو هارد که بگیم بسوزه، رم این وسط هست که سرعت خوندن و نوشتنش خدا مگ بر ثانیه است

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب اين طوري حتي اگر دانلود نامحدود باشه بعد از يه مقدار زيادي به خاطر fair user policy سرعت رو كم ميكنن؛ واقعا به درد هم ميخوره؟

microsoft

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 4.کرج
شهر
کرج

اصلا سرعت اینترنت ما با اونا قابل مقایسه هست؟؟

7th Sense

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
طهران

اگه همین طوری پیش بره مجبور میشیم از کشور های خارجی سیم کشی کنیم اینترنت بیاریم ایران :D
باورتون میشه سرعت اینترنت ایران طبق آخرین رنکینگ سرعت اینترنت رتبه 155 ام رو در بین 174 کشوری که به اینترنت دسترسی دارند داره؟واقعا آدم هرسش میگیره ~X(

رنکینگ سرعت اینترنت:
http://www.netindex.com/download/allcountries

microsoft

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 4.کرج
شهر
کرج

فقط به خاطر محدودیته

همه چیه ما داره پیشرفت میکنه غیر از این اینترنت

بالا