مشکلات بنیادین جامعه ی ایرانی

• شروع کننده موضوع

august

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
چه چیز هایی را مشکل جامعه ی ایرانی میدانید؟
چه چیز عامل وجود سطح پایین فرهنگ ایرانیست؟
چه چیز علت تمایل ایرانیان به فرهنگ و مهاجرت به دیگر کشورها شده؟
چی چیزی عامل این عقب افتادگی های فرهنگی اجتماعی میدانید؟
به نظر خودم ایرانی ها دچار نوعی گشادی و تنبلی هستند انگار درک این نکته برایشان سخت است که برای بدست آوردن هرچیز باید تلاش کرد یا بقول ما حاضر آماده خور هستند
همین علت بسیاری از دزدی ها و اختلاص هاست ایرانی ها درس نمیخانند و متقاضی آینده ی شغلی اند
بنظر من هنوز برایشان جا نیفتاده که قوانین اجتماعی را نمیتوان با حسن نیت جایگزین کرد.
بخاطر عدم درک این مطلب است که اختلاص میکنند جا میزنند دزدی میکنند از زیر کار خود در میروند ...
...در سایت های اینترنتیشان مقاله ی آی اس آی بفروش میرسانند
به حق خود نیز قانع نیستند این که هرچه که من میخاهم باید بدست آورم و آنچه بدست آوردم مال من است نه آنچه وجود دارد
به همین دلیل به راههای دیگر برای آنچه میخاهند دست می اندازند
ایرانی ها همیشه دنبال علمی هستند که دور آن سینه بزنند
این علم میتواند دکتر شریعتی باشد که اکنون عده ای او را میپرستند امام حسین باشد
مطهری یا خمینی یا امسال این باشد انگار ههمیشه به سطح میچسبند و از عمق و معنا خود را بی بهره میدانند
این ها رو نگفتم بخونیم و به تحسینش بپردازیم شاید علم ما هم چیز دیگری باشد یک کشور دیگر کوروش کبیر یا هرچه که شما خودتان میدانید
عدم وجود حس همبستگی جمعی اجتماعی این که منافع ما باید در گرو جامع باشد
و این که همه یکی هستیمو نسبت به آینده ی اجتماعی جاعه مسیول
اینکه موظف برای بهبودد نسل بعد تلاش کنیم

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک
پاسخ : مشکلات بنیادین جامعه ی ایرانی

مشكل ايرانى اينه كه مردم ديگه رو برتر از خودش مى دونه و سريع ميخواد الگو بگيره!
و اينكه اگه ايران و ايرانى واقعى و كامل رو حساب كنيم سطح فرهنگ خيليم بالائه!! الانم به اين وضع كشيده شده چون مردم هويت خودشونو گم كردن و فرهنگاى ديگه قاطى ايرانى شده و در مجموع يه چيز ناجورى دراومده!
اين تنبلى و آماده خواستنم تو بعضى قبول دارم!
+ تاپيكاتو يه جورى مى زنى كه جاى بحث كم دارن مى تونى بين حرفات سؤالاى بيشترى بگنجونى نه اينكه فقط نظرتو توضيح بدى!

• شروع کننده موضوع

august

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
ﭘﺎﺳﺦ : ﻣﺸﮑﻠﺎﺕ ﺑﻨﯿﺎﺩﯾﻦ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ

خیلی ازتون بدلیل انتقادای سازندتون ممنونم
چزا فرهنگش بالاس اگه منظورتون کوروشو این حرفاس که دیگه گذشت اون زمون
ایرانی ها اکنون ملتی عقب افتاده و بد فرهنگ هستن
البته من ایرانی اصل نیستم اگه اینو قبول دارین سر عللش بحث کنیم

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

خواهش ميشه!
من منظورم كوروش و اينا نيس ببين تو فرهنگ يه آدم عادى از جامعه ى الانو در نظر بگير و فرهنگ هر كارشو جدا كن بعد ببين كدوم فرهنگيه كه واقعا ايرانى ميدونيمش و كدوما رو تغيير كرده ميدونيم! اونايى كه ايرانى مى دونيم رو فقط فرهنگ ايرانى بدون در اينصورت اصلا فرهنگ بدى نيست!
اينى كه ميگى عقب افتاده و بدفرهنگ همون تغييريه كه به خاطر تأثير پذيريه زياد ايرانيا ايجاد شده!

• شروع کننده موضوع

august

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد

منظورت رو از ایرانی و فرهنگش نمیفهمم اگه فرهنگ تغییر کرده پس این فرهنگ جدید باید فرهنگی ایرانی نامید چه اصیل چه غیر اصیل ما در دنیایی جهانی هستیم نمیشه از تقابل فرهنگ ها جلوگیری کرد در واقع فرهنگ قوی تر چه اصیل یا غیر اصیل چه جدید چه قدیمی خودش رو بدنیا عرضه میکنه و در نهایت شاهد فرهنگی پذرفته نو و جهانی خاهیم بود
هرگز در این میان واقعا اگه پایه فرهنگی قوی باشه تاثیری نمیپذریرم مثل زمانی که الکساندر به ایران حمله کرد اما بدلیل فرهنگ و تمدن قوی ایرانیان آن دوره تمدن هلینیستی بر ایران حاکم نشد بلکه فرهنگ ایرانی حتی کشور های لاتین رو تحت تاثیر قرار داد چنین اتفاقی رو در حمله ی مغول ها هم شاهدیم که در همه ی این ها با وجود پیروزی آن ها به دلیل ضعف فرهنگی در مقایسه با ایران تاثیر پذیرفتن
میگید الان تاثی رپذرفتیم پس ضعف داریم
علت این ضعف چیست?

fa.z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
كرمان
سال فارغ التحصیلی
94
رشته دانشگاه
ژنتیک

به نظر من مشكل اصلى همين تأثير پذير بودنه ولى علتشو واقعا نمى دونم!

• شروع کننده موضوع

august

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد

من هم معتقدم تاثیر پذیری هستش اما معتقدم این ریشه ها باید شناخته بشه و کشف
بنظرم شاید یکیاین باشه که ایرانی ها بخاطر ضعف فرهنگی از فرهنگی تاثیر میپذیرن که باهشون هماهنگ نیست باید فرهنگ مناسب خودشونو قبول کنن مناسب جوامع خودشون باید مشکلات خودشونو بشناسن و برای بر طرف کردنش اول به راه حل بازم ناسب خودشون برسن

Jack

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
روان بالینی

تا وقتی که فرهنگ غلط و خرافات حکومت کنه و همچنین کارگران بدنی بیایند و جای کارگران فکری (روشنفکران) رو بگیرند و تا وقتی که من و تو جایگاه ، حقوق ، وظایفمونو ندونیم این میشه که مایی که خیلی دوست داریم روشنفکر نامیده شیم وقتی چراغ عابر پیاده قرمز میشه نمی ایستیم و یا این که خب بچه من از تو بزرگترم پس هرچی من بگم یا چون الان سر کارم شاید فردا نباشم پس هر چی تونستم بخورم. تا کی آخه؟! اینا همه ای که گفتم یه بخشیش به خودمم بر میگرده. وقتی من و تو تونستیم هر کدوممون یکی از ناهنجاری های اجتماعیمونو کم کنیم اون موقع است که می تونیم با سری بالا و غرور و افتخار بگیم که من برای پیشرفت فرهنگ کشورم تلاش کردم و یادتون بمونه هیچوقت تحت تاثیر دیگران قرار نگیرین باورتون نمیشه وقتی خیابون خلوته ولی چراغ عابر پیاده قرمزه و می بینم یه نفر رد شد چقدر وسوسه میشم رد شم و یا وقتی خیابون شلوغه و همه ایستادن چقدر افتخار می کنم که ایستادم ولی همیشه با سرسختی به این مسائل هر چند به ظاهر کوچیک نگاه کنین!(خیلی شعار گونه شد!!!)

بالا