august کاربر فوقفعال ارسالها 123 امتیاز 129 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 2 شهر مشهد 2012/2/13 #1 این سریال شنبه و 2شنبه 21:30 و 5شنبه 21 از شبکه ۲ پخش میشه و من استثائن اینو که از تلویزیون پخش میشه دوس دارم. بیاید اینجا و نظر کلیمون و نظرمون راجب هر قسمتشو بگیم!
این سریال شنبه و 2شنبه 21:30 و 5شنبه 21 از شبکه ۲ پخش میشه و من استثائن اینو که از تلویزیون پخش میشه دوس دارم. بیاید اینجا و نظر کلیمون و نظرمون راجب هر قسمتشو بگیم!
یلدا-ق کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,971 امتیاز 2,906 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 مدال المپیاد نجوم 2012/3/24 #2 پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش واااااااااااااای بی نظیر بودش،حیف که تموم شد
sayna کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,460 امتیاز 12,313 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه علوم پزشكى شهيدبهشتى رشته دانشگاه پزشكى 2012/3/24 #3 پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش بار ها ریحانه هم گفته تاپیک می زنید یه کم بیشتر توضیح بدید راجع به کار :د یه خلاصه ای از کار ، تِم ِ کار چیه ، نقدی چیزی !
پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش بار ها ریحانه هم گفته تاپیک می زنید یه کم بیشتر توضیح بدید راجع به کار :د یه خلاصه ای از کار ، تِم ِ کار چیه ، نقدی چیزی !
ariadne کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,059 امتیاز 5,014 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهار شهر تهـــــران . 2012/4/3 #4 پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش خیلی قشنگ بود! پ.ن:ساینا تو کار و زندگی نداری هی به مردم گیر میدی؟ :)
پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش خیلی قشنگ بود! پ.ن:ساینا تو کار و زندگی نداری هی به مردم گیر میدی؟ :)
zahra.s کاربر نیمهحرفهای ارسالها 208 امتیاز 1,519 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان دانشگاه صنعتی اصفهان رشته دانشگاه کامپیوتر-نرم افزار 2013/7/29 #5 پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش آخی من هیچ وقت فراموشش نمیکنم.بچه هاش خیلی ناز بودن مخصوصا اون مو فرفریه
پاسخ : THE CHILDRENبچه های بازیگوش آخی من هیچ وقت فراموشش نمیکنم.بچه هاش خیلی ناز بودن مخصوصا اون مو فرفریه