- شروع کننده موضوع
no one
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- اورمیه
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
تا حالا خیلی در مورد رنگ ها خوندیم! اکثرا تو مجلات! ولی تا حالا کاملا نیومدیم رو این رنگ ها بحث کنیم!
ما می خوایم تو این تاپیک : 1)از صحت خیلی از کتابا و گفته ها مطمئن شیم!
2)هممون با رنگ ها و ویژگی اونا و تاثیراتش تو روانمون آشنا بشیم!
3)بفهمیم یرای صحبت کردن یا هدیه دادن و یا خیلی از کارای روزمره مون باید چطوری به مسئله ی رنگ جواب داد!
پ.ن:هر کی خواست پست بده تو پستش : 1) ویژگی های رفتاری(خواب ، غذا و موارد علاقه ی غذایی، درس مورد علاقه، رفتار اجتماعی، سبک آهنگ مورد علاقه، نوع عطر ، سبک فیلم مورد علاقه و هر ویژگی دیگه ای که فکر میکنید تو وجود شما یه تفاوته رو بگید!
2) رنگ مورد علاقه (ممکنه ترکیبی باشه مثل یشمی و یا نیلی)
پ.ن:من یه نظر سنجی هم میزارم ولی جنبه آماری داره!(اگر رنگ کم گذاشتم با هر رنگی که شما تو پستاتون اضافه میکنید من هم تو نظرسنجی اضافه میکنم!
ما می خوایم تو این تاپیک : 1)از صحت خیلی از کتابا و گفته ها مطمئن شیم!
2)هممون با رنگ ها و ویژگی اونا و تاثیراتش تو روانمون آشنا بشیم!
3)بفهمیم یرای صحبت کردن یا هدیه دادن و یا خیلی از کارای روزمره مون باید چطوری به مسئله ی رنگ جواب داد!
پ.ن:هر کی خواست پست بده تو پستش : 1) ویژگی های رفتاری(خواب ، غذا و موارد علاقه ی غذایی، درس مورد علاقه، رفتار اجتماعی، سبک آهنگ مورد علاقه، نوع عطر ، سبک فیلم مورد علاقه و هر ویژگی دیگه ای که فکر میکنید تو وجود شما یه تفاوته رو بگید!
2) رنگ مورد علاقه (ممکنه ترکیبی باشه مثل یشمی و یا نیلی)
پ.ن:من یه نظر سنجی هم میزارم ولی جنبه آماری داره!(اگر رنگ کم گذاشتم با هر رنگی که شما تو پستاتون اضافه میکنید من هم تو نظرسنجی اضافه میکنم!