چرا ولی ادم هم میتونه درس بخونه هم به کارای دیگه اش برسه اینا در تضاد هم نیستن بنظرم!به نقل از Inside :چرا آخه بيشتر شده،مگه نبايد بشينين برا مرحله بعديش بخونين؟
باس کم شهبه نقل از {___SHIMA___} :بنظرم بیشتر از 1 ساعت روزی نشان از اعتیاد ب نت داره!!!!
باید کمش کرد.....
به نقل از {___SHIMA___} :بنظرم بیشتر از 1 ساعت روزی نشان از اعتیاد ب نت داره!!!!
باید کمش کرد.....
این جوری که من ُ کلا معتاد وخیم به حساب برده میشم!!!نـه باو!به نقل از R @ Y :باس کم شه
ولی اگه بشه
ععیزم خو روزی 1 ساعت و حتی یکم بیشتر که خیلی خوبه ..ارزومهبه نقل از مهسا.ق :خوب ببین من الان خیلی خیلی بیشتر از روزی یه ساعت نتم و خوب همش هم اینجام
ولی هیچ تاثیر منفی رو المپ من نذاشته که هیچ تاثیرش مثبت هم بوده
اینجا یه سری انجمن المپ داره و خوب این که تو تو اون انجمن ها فعالیت داشته باشی خیلی کمکت می کنه خیلی چیز ها رو از بقیه یاد می گیری و مثلا وقتی می خوای تو اون انجمن فعالیت خوبی داشته باشی ترقیب می شی یه چار تا سوال بیشتر حل کنم شاید تو اون 4 تا یه سوال قشنگ بود بتونم به بقیه هم بدم یا یه سری ایده دیه یاد بگیرم شاید این ایده هه تو سوالایی که می ذارن بتونم استفاده کنم
حد اقل واسه ریاضی و کامپ که مسئله ماننده و حفظی نیس می دونم این جوریه
الان منو می بینی خیلی بیشتر از این حرفا اینجام و خوب تاحالا برام ضرری هم نداشتهبه نقل از R @ Y :ععیزم خو روزی 1 ساعت و حتی یکم بیشتر که خیلی خوبه ..ارزومه
بحث ما روزی 4 یا 5 ساعته :-s