آغا من قبلن در این مورد تحقیقات بعمل آوردم و ب نتیجه ای نرسیدم برای این تاپیک جامدادی
نیگا اینو
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,84017.msg575687.html#msg575687
پ.ن لولیع
حذف شده تاپیک مورد نظر احتمال زیاد
پ.ن :بنده يك سري توضيحات بدم راجع به جامداديم ، اصولا جامدادي من بيشتر از اينا پُره توش اما هيچ كدوم از اجزاي توش مال من نيست همرو از اين و اون گرفتم يادم رفت پس بدم بشون بعد ديگه گفتم مال ِدزدي عكس گرفتن نداره كه ، اينا فقط مال خودمن
باور بفرمایید که همه ِ اینا تو این جامدادی ِ طوسی ِ این گوشه جا میشن . البته اگه دقت کنین میبینین که جامدادیه پاره شده و به طرز ِ ناشیانه ای با نخ ِ سیاه دوخته شده .
و دلم میخواد توجهتون رو به پنج پاک کن ِ مختلف - و جلدهاشون - و شکلهای مختلفی از خودکار آبی جلب کنم .
او ... شما چقدر چیزمیز دارین تو جامدادیاتون؛ من از دیشب دارم همه ی وسایلایی که ممکنه تو جامدادیم باشه رو جمع آوری می کنم تازه شده اینا در ضمن من قبلنا جامدادی نداشتم و وسایلم تو کیفم ریخته بود، یه دوسالی میشه که از جامدادی استفاده می کنم.
اینم عکسشه با محتویاتش :
پ.ن : اون سطح زیرینش هم دفترمه واسه تاپیک جلد دفترامون؛ آخه دیدم یه دونه دفتر کلاسوری بیشتر ندارم گفتم یه بار عکس بذارم دیگه
اینا محتویات جامدادیم. به ترتیب استفاده چیدمشون . لاک غلطگیرم که فقط بره رو میزه . تراش بره خنده ست. اون گوله کوچولو ی طلایی رنگ، بسته بندی شکلات تلخه. و در آخر توجه ها رو جلب میکنم به پاک کنم که ببینید چه کوچولو شده.میخوام بره اولین بار پاک کنمو تموم کنم نه که گمش کنم .
اینم اصل کاری جامدادی عزیزم اسمش میفی (miffy) هست.بچه ها بهش میگن (dirty miffy)چون کثیفه همیشه. یه بار انداختمش تو لباسشویی حتی. ولی بچه ست دیگه زود کثیف میکنه لباساشو . اون پیکسل رو یقه ش آرم دانشگاه تهرانه (پیکسلش،انگیزه م،هدفم) در اول که خریدمش شبیه عکس رو لباسش بود روز دوم مدرسه دهنش کنده شد+یه مدت بعد گلسرش به این وضع دراومد.
این محتویات جامدادیه منه که البته لازم به ذکره که از اول راهنماییم تا حالا جمع شده (یعنی تقریبا هروقت که از جلو لوازم تحریری رد میشم یه دونه از این روان نویس رنگیا میخرم دیگه...)
اون جای نوک اتوده که ملاحظه می فرمایید (یکیش البته) خالیه که به عنوان خط کش ازش استفاده می شه
اینم خود جامدادیم که اسمش penny است: