پیشرفت اقتصاد: ایرانی ، خارجی

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
همون طور که میدونید یکی از راه های پیشرفت اقتصادی یه مملکت در مبادلات خارجی بالا بردن کیفیت کالا های داخلی برایرقابت با کالا هلی خارجیه!
برای مثال یه زمانی کره جنوبی اقتصاد خیلی ضعیفی داشت ولی مردم اون کشور با خریدن کالاهای داخلی به افزایش کیفیت کالا ها کمک کردن که الان وضعیت اقتصاد کره ی جنوبی خیلی بهتره و قویه!
الان این روش در این ایران جواب میده؟ یعنی مثل کره میتونیم با این کار باعث افزایش کیفیت کلاها بشیم و ...

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : پیشرفت اقتصاد: ایرانی ، خارجی

خب ببین...خصلت ایرانی جماعت اینه که براش مهم نیست جامعه ش چی شده یا میخواد بشه! خونه و خونواده ش و زندگی شخصیش براش مهمه.
مثلا میره موبایل بخره...میگن نوکیا داریم جی ال ایکس داریم اریکسون هم داریم چینی هم داریم! حاضره چینی رو بخره اما ایرانی رو نخره! البته من مثال زدم نمیدونم GLX ایرانیه واقعا!
یا مثلا برنج! باور کنید من خودم رو کشتم تا بابا مامانمو راضی کردم برنج شمال بخرن! گرونه؟! خب کیفیت داره! اصا اون عطر و بوئی که برنج ایرانی داره من با ده کیسه برنج هندی و پاکستانی عوض نمیکنم!

ولی شکست بازار داخلی و اجناس ایرانی بر میگرده به دوره قاجار! از اون زمانی که قرار داد تالبوت((توتون و تنباکو)) بسته شد...در زمان قاجار اقتصاد داخلی ویران شد.
ولی به نظر من هنوزم دیر نیست..با فرهنگ سازی میشه همه کار کرد..باید از خونواده های خودمون شروع کنیم.

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق
پاسخ : پیشرفت اقتصاد: ایرانی ، خارجی

به نقل از no one :
همون طور که میدونید یکی از راه های پیشرفت اقتصادی یه مملکت در مبادلات خارجی بالا بردن کیفیت کالا های داخلی برایرقابت با کالا هلی خارجیه!
برای مثال یه زمانی کره جنوبی اقتصاد خیلی ضعیفی داشت ولی مردم اون کشور با خریدن کالاهای داخلی به افزایش کیفیت کالا ها کمک کردن که الان وضعیت اقتصاد کره ی جنوبی خیلی بهتره و قویه!
الان این روش در این ایران جواب میده؟ یعنی مثل کره میتونیم با این کار باعث افزایش کیفیت کلاها بشیم و ...
نه نشد تو ایران برعکسه
وقتی یکی میاد مغازه میزنه جنس میقروشه اولش با کیفیت بالا و با احترام و ... جنس رو میفروشه
کم کم کارش میگیره
اونوقت فکر میکنه مردم بهش وابسته اند که خیلی ازش خرید میکنند
اونوقت حرص میگیردش میاد و هی از کیفیت محصولات کم میکنه و با پر رویی جلو مشتری ها ظاهر میشه مخصوصا اونایی که بیشتر ازش خرید کردند
آخرش دو حالت پیش میاد:
1-همینی که بالا گفتم کارش میگیره و ...
2-کارش نمیگیره و همون کیفیت و احترام رو هنوز داره
که سرانجام هر دو حالت اینه که کارش دیگه اون آخرا به درد نمیخوره میره یه جا دیگه و یا یه شغل دیگه!!!
پس بنابراین نمیشه به رشد کیفیت امید داشت تا وقتی که مدیران درست و حسابی نداریم :(
کلا سود آوری به زمان تو ایران یه نموداریه که اولش صعود میکنه و بعدش سقوط میکنه حالا اون سقوط میتونه تا جایی که صاحب کار میخواد ادامه داشته باشه بقیش دیگه ادامه پیدا نمیکنه!

بالا