درست برخورد کنیم.

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392
راستش چند وقت بود میخواسم این موضوع رو مطرح کنم..
توی سایت یک چیزی که هست و شاید درست توجیه نشده و به نظر بنده باید بیشتر روش تمرکز بشه این نحوه مدریت و ایرادات هست نکته مورد توجه هی که میخوام بگم بیشترش روم با برخورد با خطاس بیشتر با افراد تازه وارد...
خب ببنید یه کاربر تازه وارد میاد داخل سایت با نحوه فعالیت درست اگاه نیس نیاز به زمان داره اشنا بشه و درست فعالیت کنه از طرفی بعضی افراد روحبه ای متفاوت دارند یعنی شخصیتی شاید شلوغ و انالشی راه درست برخورد با هر مورد رو باید یاد گرفت مثالی میزنم یک کاربر تازه وارد میاد داخل سایت یک تاپیک میزنه با یک موضوع تکراری ۶ کاربر میان زیرش مینویسن : تکراری....لینک میدن.....اسمایل ناراحت میزارن.. مدیر وارد میشه تاپیک رو منهدم میکنه کلا فرد تازه وارد با توجه به روحیاتش اگه زود رنج باشه ناراحت میشه نباشه هم یا سایلنت میشه یا یکم بیشتر محتاط در مورد محتاط شدن خب مشکلی نبس سکوت اون باعث میشه نوعی سرخوردگی درش ایجاد شه حالا بگو چرا؟ چون بر فرض میبینه من به عنوان یک کاربر دیگه راحت شوخی میکنم شاید اسپم بدم بم تذکر کم بدن ولی اون نا آشنا هست درک نمیکنه که من با چم وخم اینجا آشنام میدونم باید سر به سر کی بذارم یا نذارم میزاره به حساب هر چیزی جز این و این باعث میشه یه سرخوردگی براش ایجاد کنه که بده که ما اومدیم تو این سایت که اجتماعی شیم نه سر خورده باور کنید کسی بوده جلو خودم وا۳ اینکه اینجا تحویلش نگرفتن گریه کرده...
خب یکی که زود رنج باشه هم که از سایت میره و ما باعث این شدیم...

دوستان بیایم به عنوان یک کاربر قدیمی یا یک کاربر فعال و پر کار یایک مدیر باعثشیم کسایی که میان تو سایت بمونن و باعث پیشرفت اونها شیم اگر سایت قوانینی داره به هیچ وجه مطلق نیست بنده اینجا عرض میکنم تاپیکه تکراری اگه حالا یه تاپیک مال عهد بوق هست دلیل نداره تاپیک جدید قفل شه به عنوان یک کاربر سعی نکنیم از کاربران دیگه ایراد بگیریم اگر ایرادی دیدیم سکوت بهتره یک کارابر جدید اگه فعال باشه نهایتا ۲-۳ روز اذیت میکنه بعد خودش با نحوه فعالیت درست آشنا میشه نیاز نیس بش تذکر و .. بدیم نیایم تاپیک شو سریع قفل کنیم درست نیس اسم بیارم اما خیلی کسا تو این سایت هستند که اوایل ورودشون خیلی اوکی نبودن اما الان مدیرن و با حتی یک کاربر محبوبن پس درست برخورد کنیم.

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : درست برخورد کنیم.

موافقم

نمونه هاش رو منم دیدم که به نظرم اومده این برخوردی که الان با اون کاربر شده شدید بوده

( این چیزایی که الان میگم هم منظورم این نیست الان اونطوری نیست یعنی من اطلاع ندارم که بخوام بگم صرفا میگم اگه هنوز همینطوره که چه بهتر اگه نیست هم اون موقع که بود خوب بود)

یکم قبل تر من یادمه حذف و قفل کردن تاپیک کمتر بود. تا جایی که میشد ترکیب میشدن تایپکا. اینطوری هم مطلبی که کاربر جدید گفته بود پاک نمیشد ( میشد یه پست در واقع) هم اینکه اون تاپیک قدیمی بالا میومد میشد توش بحث شه دوباره معمولا وقتی یه تاپیک تکراریه و قفل میشه حتی وقتی لینک تاپیک قبلی رو هم بدن کم پیش میاد بحث منتقل شه تو تایپک قدیمی تموم میشه دیگه

بعد دیگه اگه خطاری تو پیغام خصوصی میدادیم خیلی با ملایمت بود خصوصا اگه کاربر جدید بود اولش قانونی که تقض کرده بود رو توضیح میدادیم مثلا میگفتیم فینگلیش تایپ کردن خلاف قوانینه و مدیرا اگه ببینن تا چند بار ویرایش میکنن ولی بعد پستتون پاک میشه و لطفا از این به بعد پست فینگیلیش ندین یعنی تا جایی که میشد سعی میکردیم لحن دعوا توش نباشه که طرف رو بخواد زده کنه از سایت و قوانینش
الان من بعضی وقتا احساس کردم اونی که اخطار داده رسما اعصاب نداره!
پست هم که ویرایش میشد زیرش مینوشتیم ولی دیگه اسمایلی های خشن و اینا نمیزدیم زیرش :D مگه اینکه طرف لجبازی کنه یا چندین بار بهش گفته شده باشه گوش نکرده باشه

یه قانون دیگه هم که تو ورزش بود و فکر کنم هنوزم هست این بود که پست اون فرد ویرایش میشد زیرش نوشته میشد اسپم که اون شخص ویرایش کنه بعد اگه توجه نمیکرد پستش حذف میشد یا مثلا اگه پست ها پشت سر هم بود ترکیب میشد اصلا حذف پست کم بود.

الان مثلا یکی که جدید میاد یه پست تو حرف بزن نقل قول میکنه کلی میپرن بش تو بقیه پست ها با ملایمت هم میشه :D

یه چیز دیگه هم که مال قبله البته ولی من خیلی دلم میخواسته بگم، برخورد کاربرا درست نیست خب پیش میاد ولی دیگه آدم از مدیر انجمن انتظار نداره اینطوری برخورد کنه
اون مدت که همه با یه شخصی بود بد شده بودن ( شخص خاصی منظورمه ) هر کی رو میدیدی تیکه مینداخت اون کاربر هر پستی میداد حتما یکی باید یه چیزی میگفت! مدیر انجمن حتی در حدی که من با خودم فکر میکردم هر کاربر دیگه همون پستو میداد عمرا کسی بش چیزی میگفت!

کاربر مشکل درست میکرده، خلاف قوانین عمل میکرده، اسپم میداده، هر چی ولی بازم دلیل نمیشه دیگه مدیر انجمن هم بیاد با تیکه انداختن و تمسخر حرف بزنه اخطار رو با جمله عادی هم میشه داد اثر نکنه و طرف خیلی مشکل درست کنه هم نهایتش میشه بن کرد اصلا صحنه جالبی نیست آدم ببینه مدیر انجمن داره با لحن تمسخر و تحقیر حرف میزنه

• شروع کننده موضوع
نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

بعد از ظهر دیدم یه تاپیک زده بود یکی تولدش بود نوشته بود کادو بم چی میدین؟؟
من پروفایل بنده خدا رو چک کردم تازه عضو شده بود تاپیکش درجا قفل که هیچی حذفم شد چهره خوبی نداره خیلی راحت میشه یه پ.خ بش داد بگیم اینجا این کارا مرسوم نیس و تاپیکت تا ۳ساعت باز میمونه این نشانه احترام به کاربره بالا میبره انسانیت و نحوه درست مدیریته.

از دید بنده برخورد در سمپادیا برای یک فرد نوجوان مهمه یعنی کاربرا در زندگی واقعی تاثیر میگیرن باید درست برخورد کرد باز هم میگم فقط مدیرا نه حتی کاربرای معمولی..

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

این نکته‌ایه که من هم قبلا به مدیران تذکر دادم. تو فایل آموزشی برای مدیران هم نوشته بودم این نکته رو. مدیران لطفا رعایت کنید.

بالا