خسته نباشین!!!!به نقل از ashkan :من نميخونم!!
به نقل از غزال :من میخوندم...ترک کردم
ببین تو هر کتابی بخونی تو نجوم به دردت میخوره....بجر آشپزی و زیست شناسی :)
خسته نباشین!!!!
ااا پس من برم کلاس کاراتهبه نقل از مرضیه :جدیداً آشپزی و زیست شناسی که چه عرض کنم
ورزش های رزمی هم به درد می خوره
ولی منم داشتم میخوندم
بیست روزه که نمی خونم .
نه دیگه....آخه من هیچ علاقه ای به نجوم نداشتم....جوگیر شدم رفتم!!!البته همون 2 جلسه اول به این نتیجه رسیدم ولی بخاطره معلمش موندم....بعد دیدم واقعا نمیشه ترک کردمبه نقل از maAaAaAn :
چرا ترک کردی یعنی المپیادنجوم نمیدی؟
به نقل از مرضیه :جدیداً آشپزی و زیست شناسی که چه عرض کنم
ورزش های رزمی هم به درد می خوره
ولی منم داشتم میخوندم
بیست روزه که نمی خونم .
آره خب هیچ المپیادی رو نمیشه بدون علاقه خوند یا شرکت کرد.واقعا کسل کنندسبه نقل از غزال :نه دیگه....آخه من هیچ علاقه ای به نجوم نداشتم....جوگیر شدم رفتم!!!البته همون 2 جلسه اول به این نتیجه رسیدم ولی بخاطره معلمش موندم....بعد دیدم واقعا نمیشه ترک کردم
من دیگه به این مرحلش نرسیدم.....
درودبه نقل از Orion :من حوصله ندارم بحث و دنبال کنم !
منم دارم می خونم!
(به غزال!!!! احوال شما جو جو؟؟!)
درودبه نقل از محمد زابلیان :سلام.
من قصد دارم مرحله ۱ المپیاد نجوم قبول بشم ( اصلا هم قصد مرحله ۲ ندارم، چون احتمالا می رم المپیادهای دیگه غیر از نجوم) تا به حال هم هیچی برا نجوم نخوندم، الان هم یه کتاب نجوم به زبان ساده تو خونه دارم می خوام بخونمش، اگه میشه راهنماییم کنید برا مرحله ۱ قبول شدن تو این وقت کم، بهترین کار چیه؟ ممنون
به نقل از mira :درود
واقعا کار سختیه. ولی فکر کنم بهترین کار حفظ نقشه های آسمان + آنالیز سوالات المپیادی گذشته بهترین کار باشه.
موفق باشید
خواهش می کنم.به نقل از محمد زابلیان :خیلی ممنون. میشه برا این دوتا کار که گفتید، منبع هم معرفی کنید، مثلا بگید فلان کتاب ، فلان فصلش. ممنون.
اولی نقشه یا اطلس آسمان تالیف کارکوشکا می باشد. که فقط از مراکز خاصی قابل تهیه است.به نقل از محمد زابلیان :بازم ممنون، اون اولی اسم کتابه یا اسم نویسنده یا ...
یعنی نجوم به زبان ساده اصلا خوب نیست؟ و همون دوتا که گفتید، اگه یکی استعدادشو داشته باشه B-) میتونه باهاشون مرحله ۱ قبول شه؟