گروه مکانیک

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)
تا آنجایی که من می دونم مکانیک یکی از رشته های مهم پژوهشی در مدارس سمپاده و جای انجمن مکانیک خالیه . :-?
برای من جای پرسش داشت چون خیلی ها در این رشته فعالیت پژوهشی انجام میدن و بعضی فارغ التحصیل ها هم مکانیک میخونن .
من تقاضا دارم که همچین انجمنی به وجود بیاد.

• لایک
امتیازات: SR

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد
پاسخ : گروه مکانیک

به نقل از peihaghi :
تا آنجایی که من می دونم مکانیک یکی از رشته های مهم پژوهشی در مدارس سمپاده و جای انجمن مکانیک خالیه . :-?
برای من جای پرسش داشت چون خیلی ها در این رشته فعالیت پژوهشی انجام میدن و بعضی فارغ التحصیل ها هم مکانیک میخونن .
من تقاضا دارم که همچین انجمنی به وجود بیاد.
چون انجمن هایی مثه رباتیک و نجوم وجود دارن میشه توجیحش کرد
اما فعالیتش فک نمیکنم به اون اندازه برسه
بازهم مدیران دانند :)

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از SaϔnA.M :
لازمه ی ایجاد انجمن به نظر من دو تا چیزه یا خیلیییی نیازش بدیهی باشه ، مثلا سمپادیا و بنیاد کودک ! یا خیلی تاپیک راجع به یک موضوع خاص توی ِ انجمنای ِ دیگه باشه ! یعنی وقتی انجمن کار های دستی ایجاد میشه که مثلا ببینن توی ِ هنر خیلی داره راجع بش بحث میشه و اینا :D
به نقل از MeLi :
همینطور که ساینا گفت برای همین هنر های دستی ی تاپیک فقط مخصوص این هنر توی انجمن هنر بزنید.

اگه دیدید داره خیلی استقبال مبشه... بعد شاخه های دیگه هم لازمه که بهش اضافه بشه و متقاضیش زیاده بعدن انجمنش هم اگه لازم دیده شد زده میشه :D
همين طور براي مكانيك! :D

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

خب حالا مثلاً ما توی چه گروهی تاپیک مکانیک بزنیم ؟ :-??
به هیچ چیز دیگه ای ربط نداره آخه !

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

فيزيك مثلاً؟ :-? :-?

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

خودم هم به فکرم رشید ولی فیزیک مکانیک هیچ ارتباطی به مکانیک نداره چون مکانیکی که من میگم صرف ساختن ابزار و وسایله نه علم ساختنشون . :-s

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خب با ربط ترين انجمن اون جاست ولي! :D
اگه فعاليت تو تاپيكاي مرتبط با مكانيك زياد شد، اون وقت مي‌شه يه انجمن براش زد و تاپيكاي قبلي رم منتقل كرد

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

آقا این مدیرا که کلاً کاری به کار ما ندارن ! دو جا راجع به این کوفتی گفتیم هیچکی خرم حسابمون نکرد !
حالا دوباره اینجا میگم بلکه شاید به احتمال یک درصد به گوش دو تا از مدیرا برسه بلکه لااقل جوابمونو دادن !

به نقل از Pдгзд :
انجمن مهندسی یا سازه یا مکانیک یا هر چیزی که اسمشو میخواید بذارید واقعآً واقعاً نیازه توی سایت .
یعنی خود من هزار تا موضوع و تاپیک واسش داشتم ولی وقتی که دیدم توی هیچکدوم و واقعاً هیچکدوم از انجمن های دیگه نمیگنجه بیخیالش شدم !
واقعاً هم خیلیا هستن که بتونن توی چنین انجمنی مشارکت داشته باشن .
قبلاً هم یه بار گفته بودم و در طول این مدت به کمبودش کاملاً پی بردم .
مثلاً توش میشه راجع به پل ماکارونی صحبت کرد .
راجع به ماشین ابزار های مکانیکی صحبت کرد .
راجع به سازه ها صحبت کرد .
واقعاً خیلی بحث ها داره و عده ی زیادی هم به مرور بهش میپیوندن .
این انجمن مثل خیلی انجمنای دیگه یه چیز بنیادی و اساسیه !
حتی اگه توی هفته یک یا دو تا ارسال هم داشته باشه باید وجود داشته باشه .
و خب من دیروز متوجه شدم انجمن الکترونیک نداریم !
اگر که این دو تا انجمن مخلوط بشن چیز خیلی خوبی ازش در میاد .
شاید به عنوان انجمن مهندسی . که توش تمامی بحث ها مربوط به این رشته ها انجام بشه !
من اینو گفتم در جوابش اینو گفتن
به نقل از پـــوریــا ل.(ع) :
به نظرت نمیشه همینارو تو فیزیک گذاشت؟ :-?
من هم پاسخ دادم :
به نقل از Pдгзд :
اینکه فیزیک یه بخش مکانیک داره دلیل نمیشه که مباحث مهندسی مکانیک رو هم اون تو جا بدیم !
خیلی خیلی مباحثش متفاوته !
حتی خیلی مباحث قراره کاربردی بحث بشن نه علمی .
و بعد در ادامه من عنوان تعدادی از تاپیک های قابل بحث رو نام بردم .
به نقل از Pдгзд :
ماشین ابزار ها ، دستگاه های سی ان سی ، پروژه های مکانیک ، مکانیزم ها ، اجزای مکانیکی ، خودرو ، ربات جنگجو ، پل ماکارونی ، طراحی مدار ، طراحی سازه ، و بسیاری بحث های دیگه که تک تکشون مفیدن .
آقا من با شما نبودما !
اگر هم لازم باشه بیست تای دیگه هم میتونم به راحتی بگم که همشون مفید و قابل بحثن و به خدا به هیچ وجه قابل بحث در تاپیک های دیگه نیستن !

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

من موافقم!
همین کار رو هم باید با الکترونیک کرد!
ولی خوب نه تو رباتیک میگنجه نه تو فیزیک
پیشنهاد میکنم بخش رباتیک به جای انجمن مباحث عمومی به دو بخش الکترونیک و مکانیک تقسیم بشه و اسم این گروه انجمن ها هم بشه رباتیک و علوم فنی مهندسی

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از شهریار :
من موافقم!
پیشنهاد میکنم بخش رباتیک به جای انجمن مباحث عمومی به دو بخش الکترونیک و مکانیک تقسیم بشه و اسم این گروه انجمن ها هم بشه رباتیک و علوم فنی مهندسی
آفرین !
این حالت خیلی خوب میشه !
ولی اگر که حالا خیلی نمیخواید خرج کنید برامون همه رو توی یه انجمن هم بگنجونید قبوله !

• لایک
امتیازات: SR

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از Pдгзд :
آفرین !
این حالت خیلی خوب میشه !
ولی اگر که حالا خیلی نمیخواید خرج کنید برامون همه رو توی یه انجمن هم بگنجونید قبوله !
پس عنوان تاپیک گروه الکترونیک و مکانیک باشه بد نیست ها اینطوری ما هم حمایت میکنیم :-"

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از شهریار :
پس عنوان تاپیک گروه الکترونیک و مکانیک باشه بد نیست ها اینطوری ما هم حمایت میکنیم :-"
من نمیتونم عوض کنم
وایسا مدیر بیاد

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

پیشنهاد من به شما اینه که اول چندتا از تاپیک های مد نظرتون رو ، تو یه انجمن دیگه بزنید ، اگه استقبال به حدی بود که نیاز به انجمن جدا داشته باشه و تولید محتوا هم داشت ، اونموقع میشه به انجمن اختصاصی براش فکر کرد.

+ولی این که میگین انجمن مباحث عمومی دو تا زیر شاخه الکترونیک و مکانیک داشته باشه ، باز قابل بحث تره :D تقسیم بندی جدید ، نه اضافه کردن انجمن جدید.همین منظورتونه؟

• لایک
امتیازات: N.M

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

والا ما تو گروه مکانیک مدرسه علامه حلی فعالیت میکنیم اما بیشتر توی انجمن روباتیک فعالیت میکنم!

مثلا مسابقات یا مکانیزم ها و...! آره اگه انجمن جدا داشته باشه یا زیر شاخه رباتیک بشه آره خوب میشه!

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از hermes :
پیشنهاد من به شما اینه که اول چندتا از تاپیک های مد نظرتون رو ، تو یه انجمن دیگه بزنید ، اگه استقبال به حدی بود که نیاز به انجمن جدا داشته باشه و تولید محتوا هم داشت ، اونموقع میشه به انجمن اختصاصی براش فکر کرد.

+ولی این که میگین انجمن مباحث عمومی دو تا زیر شاخه الکترونیک و مکانیک داشته باشه ، باز قابل بحث تره :D تقسیم بندی جدید ، نه اضافه کردن انجمن جدید.همین منظورتونه؟
دیگه حالا هر چی شد ، شد !
ما فقط انجمنمونو میخوایم !
ولی مشکل اساسی اینجاست که رباتیک زیر مجموعه ی مکانیک و الکترونیکه !
نمیشه انجمن مکانیک زیر مجموعه انجمن رباتیک بشه چون اون موقع باید مباحثش مکانیک مربوط به مباحث رباتیک باشه !

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

نه خب اینکه نمیشه!!بگین ما فقط انجمن خودمون رو میخوایم :D

سوال : اگه مباحث عمومی تبدیل بشه به 2 تا زیر شاخه ( مکانیک ، و الکترونیک) چیز دیگه ای میمونه تو انجمن مباحث عمومی؟

سوال 2 : آیا اونقدر الان بحث در جریان هست که ما بخوایم جدا کنیم این دو تا رو از هم؟

+درخواست شما رو ، همون روززی که دادین ، من خوندم و بررسی هم کردم ، نیازی ندیدم. :) ولی یک مدیر داخلی جواب کلی داد که من دیگه دیدم جواب دادن نداره

به نقل از شهریار :
من موافقم!

بررسی میشه.

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

به نقل از hermes :
نه خب اینکه نمیشه!!بگین ما فقط انجمن خودمون رو میخوایم :D

سوال : اگه مباحث عمومی تبدیل بشه به 2 تا زیر شاخه ( مکانیک ، و الکترونیک) چیز دیگه ای میمونه تو انجمن مباحث عمومی؟

سوال 2 : آیا اونقدر الان بحث در جریان هست که ما بخوایم جدا کنیم این دو تا رو از هم؟

+درخواست شما رو ، همون روززی که دادین ، من خوندم و بررسی هم کردم ، نیازی ندیدم. :)
ببینید !
من نمیتونم بیام توی انجمن رباتیک راجع به فلان دستگاه که قطعات فولادی خفن رو میبره یا سوراخ میکنه توضیح بدم یا بحث کنم !
یا مثلاً مباحثی راجع به خودرو نمیشه توی انجمن رباتیک بحث بشه ! (حالا شاید بحث بشه ولی من اسپم حسابشون میکنم !)
حالا این بحثا میخواد توی انجمن مباحث عمومی باشه یا توی زیر شاخه ی جدا به نام مکانیک ! به هر حال رباتیکه !

جواب سوال 1: رباتیک از الکترونیک و مکانیک تشکیل شده . بنابراین اگه بخواد این مباحث ازش جدا بشه چیزی ازش نمیمونه !
بنابراین ، در صورت تشکیل انجمن مورد نظر ، توی انجمن رباتیک ، الکترونیک و مکانیک مربوط به ربات بحث میشه و هیچ لطمه ای به هیچ کدوم از انجمن ها وارد نمیشه .
سوال 2 : انجمن هوافضا رو در نظر بگیرید : میانگین پستش میانگین دو تا در هفتست . ولی واجبه که انجمن وجود داشته باشه . چون همون دو تا پستش هم مفیدن .
ولی من مطمئنم که الکترونیک و مکانیک از اون بحث هایی هستن که میتونن کاربرای زیادی رو جذب کنن .

+ لطفاً وقتی نظرتون منفیه یه اعلام وجودی بکنید که اگه ما میتونیم استدلال براتون بیاریم

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

شما در هر حال استدلال هاتونو باید بیارین! :D
مثلا الان فرض کنین نظر ما منفیه و باید ما رو قانع کنید ، حالا من گفتم بررسی میشه ولی اگر حرف نگفته دارید همین جا بزنید ، جنگ اول به از صلح آخر :D

انجمن هوا قضیه اش فرق داره ! اگر الان ادعا میکنید خیلی سوتو کوره ، قبلا" برو بیای خودشو داشته!

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از Pдгзд :
دیگه حالا هر چی شد ، شد !
ما فقط انجمنمونو میخوایم !!
حرف شما مثل اینه که میگین ما یه دیییییگ خییییلی بزرگ میخوایم بعد میگیم خب چی میخواین توش بریزین میگی ما دیگمونو میخوایم !! شما وردار یه قابلمه رو فعلا پر کن دیدیم حجم رفت بالا میریزیم برات تو دیگ :D

• شروع کننده موضوع

peihaghi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
دانشگاه
امیر کبیر
رشته دانشگاه
مکانیک (ساخت تولید)

راستی این حرف شهریار رو هم توجه نکرده بودم . این جوریم خوبه . (هر چند شاید ناقض حرفای دیگم بشه !)

به نقل از پـــوریــا ل.(ع) :
حرف شما مثل اینه که میگین ما یه دیییییگ خییییلی بزرگ میخوایم بعد میگیم خب چی میخواین توش بریزین میگی ما دیگمونو میخوایم !! شما وردار یه قابلمه رو فعلا پر کن دیدیم حجم رفت بالا میریزیم برات تو دیگ :D
گفتم مشکل اینجاست که من نمیتونم بیام راجع به ابزار های مهندسی یا همون ماشینی که ذکر کردم توی انجمن فیزیک یا رباتیک صحبت کنم .
راجع به مباحثی که توی این انجمن ها می گنجن هم من تجربه ندارم . اگه کسی میتونه شروع کنه بسم الله !
ما حمایتتون میکنیم !

بالا