Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,252 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان 2012/3/20 #1 سلام کسی میدونه چه طوری باید فاصله کانونی آینه هایی که به شکل سهمی یا هذلولی ان رو بدست آورد؟ کتابی هست که بشه توش اینارو پیدا کرد؟
سلام کسی میدونه چه طوری باید فاصله کانونی آینه هایی که به شکل سهمی یا هذلولی ان رو بدست آورد؟ کتابی هست که بشه توش اینارو پیدا کرد؟
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,101 امتیاز 12,253 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/4/1 #2 پاسخ : فاصله کانونی دقیقا منظورتون چیه ؟ خب آینه کروی که کانون نداره... فاصله کانونی آینه سهمی همون کانون سهمیه... کانون های آینه بیضی هم همینطور
پاسخ : فاصله کانونی دقیقا منظورتون چیه ؟ خب آینه کروی که کانون نداره... فاصله کانونی آینه سهمی همون کانون سهمیه... کانون های آینه بیضی هم همینطور
Pegi کاربر فوقحرفهای ارسالها 998 امتیاز 1,252 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان 2012/4/1 #3 پاسخ : فاصله کانونی به نقل از H O S E I N : دقیقا منظورتون چیه ؟ خب آینه کروی که کانون نداره... فاصله کانونی آینه سهمی همون کانون سهمیه... کانون های آینه بیضی هم همینطور کلیک کنید تا باز شود... آره ، خودم فهمیدم همیشه فکر میکردم لزومی نداره فاصله کانونی سهمی همون کانونش باشه... میشه اثبات کنید؟
پاسخ : فاصله کانونی به نقل از H O S E I N : دقیقا منظورتون چیه ؟ خب آینه کروی که کانون نداره... فاصله کانونی آینه سهمی همون کانون سهمیه... کانون های آینه بیضی هم همینطور کلیک کنید تا باز شود... آره ، خودم فهمیدم همیشه فکر میکردم لزومی نداره فاصله کانونی سهمی همون کانونش باشه... میشه اثبات کنید؟
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,101 امتیاز 12,253 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/4/1 #4 پاسخ : فاصله کانونی اثباتش تو فروم سخته چون تایپ ریاضی و شکل کشیدت مشکله ... ولی دقیقا از همون اصل بازتاب استفاده میشه... حالا شاید نوشتم
پاسخ : فاصله کانونی اثباتش تو فروم سخته چون تایپ ریاضی و شکل کشیدت مشکله ... ولی دقیقا از همون اصل بازتاب استفاده میشه... حالا شاید نوشتم
Nimbus لنگر انداخته فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 3,101 امتیاز 12,253 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1392 مدال المپیاد فیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه فیزیک 2012/4/2 #5 پاسخ : فاصله کانونی من باز خفاش شدم ... این وقت شب اسکنر گیر نمیاد عکس گرفتم تو لینک زیر : http://bluedownload.persiangig.com/2012-04-02%2000.27.33.jpg تازه خواستم حجمش کم شه شد 1 mb ... کیفیتش داغون شد.
پاسخ : فاصله کانونی من باز خفاش شدم ... این وقت شب اسکنر گیر نمیاد عکس گرفتم تو لینک زیر : http://bluedownload.persiangig.com/2012-04-02%2000.27.33.jpg تازه خواستم حجمش کم شه شد 1 mb ... کیفیتش داغون شد.