خصوصی

• شروع کننده موضوع

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---
سلام
این فیلم هم مثل فیلم گشت ارشاد چند شهر توقیف شده...
کسی این فیلمو دیده؟ارزش دیدن داره؟!

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : خصوصی

تا اونجایی که خبر دارم ماله کرمان رو به دلیل عدم استقبال مردم توقیف کردن. :-"
منم ندیدم...سینمای اینجا نیاورده.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

ازتو سینماهای تهران جمعش کردن،هم اونو هم گشت ارشاد رو

Delaram95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

به نقل از یلدا-ق :
ازتو سینماهای تهران جمعش کردن،هم اونو هم گشت ارشاد رو

من الان رو نمی دونم، اما توی همه ی سینما جمع نشده ها! توی تهران البته .
روز آخر اسفند که روی پرده بود.
الان رو نمی دونم؟!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Miss Deli :
من الان رو نمی دونم، اما توی همه ی سینما جمع نشده ها! توی تهران البته .
روز آخر اسفند که روی پرده بود.
الان رو نمی دونم؟!
دیروز خبرش منتشر شد

Mahshid.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

erfan_ashorian

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
2
شهر
تهران
دانشگاه
_ان شا الله قوزاباد
رشته دانشگاه
_علوم کامپیوتر(البته در این

یعنی یارو تکلیفه خودش با خودش رو نمیدونه وضعیت ایناس!!یکی نیس بگه که این که دیگه تا میتونس به نفع شما بود دیگه اینو چرا توقیف کردین؟!!عرضم به حضورتان
حالا که توقیف شد یه حرفایی از فیلم که باید هایلایت!!کرد ایناس»
1)اشاره به بزرگ شدن انقلاب رویه شونه هایی قومی به ظاهر مومن!!که تا دو روز پیش پونز تو سر دختر مردم میکردن که چرا چند تا تار موت بیرونه حالا دم از فمنیسمو
حقوق زن در اجتماع میزنن!!(خیلی با این حرفش حال کردم!!)
2)بحث صیغه در اجتماع اسلامی!!خوشم نیومد از این بحثش البته راستو میگفت ولی کارگردان احتمالا در نظر نداشته که فقط قوم روشن فکر فیلمو نمیبینن!!و حتی ممکن
است نفر دست دوست دخترشو بگیره بیاره سینما!!پس وقتی صیغه این جوری معرفی بشه!بعد تو تلویزیون وسیله ای برای وحشت زن ها!!بزرگان دین در هراس از سنت ها!
و پیغمبر میماند حدیث نکاح و سنتی؟!!
3)بحث کلاه شرعی که تو جامعه ما بسیار رواج داره!!یه دیالوگ باحالش اون جا بود که بش میگفت »میگما تو یه رساله بده بیرون!!
4)تمام شدن فیلم فوق العاده بود!!واقعا فوق العاده!!
5)از بدی های فیلم اشاره ی کوچک به افرادی بود(که حالا چون خودمونیم اون فرد تو کار پستس;))به عنوان چپ گرا و جز این قومه روشن فکر بود!!
در کل اگه بخوام از 20 نمره بش بدم 9.75 میدم

Mahshid.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی شهید بهشتی
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از ریــحــانــه :
این فیلمُ دیدی که قضاوت میکنی ؟
نظر هر کسی محترمه ...
نخیـر نـدیدم . :)
قضاوت هم نکردم . نظر کسی رو هم غیر محترم نشمردم ! :-/
یک سری اخباری بود که در سایت ها منتشر شده بود و خواستم که بقیه ای که این فیلمو دیدن این اخبار رو هم بخونن . و قضاوت کنن اونا !
کاری به فیلم ندارم . به نظر من واقعا مسخرس که یک فیلمی یه مدت اکران بشه تو سینما ها و بعد کاملا یهــو جمع بخواد بشه !

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از Mahshid.M :
نخیـر نـدیدم . :)
قضاوت هم نکردم . نظر کسی رو هم غیر محترم نشمردم ! :-/
یک سری اخباری بود که در سایت ها منتشر شده بود و خواستم که بقیه ای که این فیلمو دیدن این اخبار رو هم بخونن . و قضاوت کنن اونا !
کاری به فیلم ندارم . به نظر من واقعا مسخرس که یک فیلمی یه مدت اکران بشه تو سینما ها و بعد کاملا یهــو جمع بخواد بشه !
از اسمایلیا اینجوری برمیومد .
همینُ میگم . میگم چون ندیدی ( و ندیدم . ) راجبه این " یهو " بودنه نمیشه قضاوت کرد .
خط دوم رو هم کلی گفتم که تاپیک طبق قاعده پیش بره ...

mah sa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

دوباره اکران شده همین الان دارم از سینما بر میگردم جریان گند کاریای ی مرد ب اصطلاح مومن و انقلابیه

Ay naz

مهمان

سلام! ;;)

نمیدونم این فیلم رو دیدین یا نه ، احتمالا چون واسه این فیلم یه سری مشکل بوجود اومد و تقریبا بیشتر از یه ماه رو پرده نبود ، خیلیا ندیدنش...

من بهتره خودم خلاصه ننویسم براش :-" چون احتمالا به فحش میکشه :-"

خلاصه داستان :
داستان درباره مردی به نام ابراهیم کیانی است که در زندگی خصوصی‌اش رازهایی وجود دارند که تلاش برای مکتوم نگهداشتن آن‌ها او گرفتار برزخی غریب می‌شود. او كه سالها پيش از تندروهاي انقلابي بوده، حالا در جايگاه سياسي متفاوتي قرار گرفته و از عقاليد گذشته‌هاش دور شده است. در پي اشنايي با يك نويسنده زن جوان به او علاقمند مي‌شود و رابطه‌ آن‌ها زندگي‌ خانوادگي و حرفه‌اي او را دچار مشكل بزرگي مي‌كند...
سینمای ما

index.php

فیلم با یه صحنه جالب شروع میشه ...

یه عده بسیجی اوایل انقلاب ریختن تو خیابون ، بی حجابا رو میزنن ، بعد نقش اصلی فیلم (فرهاد اصلانی) یه دختر ُ میگیره ، یه پونز میزنه تو پیشونیش... :| اصن یه وضیـــا...

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

خیلی قشنگه هر کی ندیده از دستش رفته <D=
کلا موضوعش جالب بود ونو

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

این فیلم قسمت های خوب زیاد داشت.اما کاش طبق معمول فیلم های جمهوری اسلامی توش چند هدف با هم دنبال نمیشد ب طرز مفتضحانه ای :|کاش ی آدم بی اخلاق رو دقیقا همزمان آدمی نمیدونستن ک ب حکومت انتقاد هایی داره و کاش همونقدر مسخره از تغییر عقیده ی آدم ها انتقاد نمیکرد :|
من واقعا فقط مونده بودم وقتی اوایل فیلم رو دیدم.قضیه خیلی خوب پیش رفت.خیلی خوب تفریط رو در اوایل انقلاب نشون داد.اما بعدش واقعا مسخره کنترل ذهن کرد.انقدر مسخره نباید باشه کنترل ذهن ک بیننده تو همون بار اول متوجه بشه
عملا هدف این فیلم این بود ک بگه هر آدمی ک اسم روشنفکر رو خودش میذاره و حاضر میشه با زن بدحجاب یا بی حجاب حرف بزنه کسیه ک میخواد اون زن رو صیغه کنه و دور از چشم همسرش.. :|
هر مردی ک انتقادی داره ب نظام یا هر کسی ک فکر میکنه اسلام اون چیزی نیست ک داره ترویج میشه همون کسیه ک فکر میکنه امام حسن عسگری فرزندی نداشته و اینو تو روزنامش هم مینویسه :|
باورم نمیشه انقدر ساده با افکار مردم بازی میشه.واقعا مسخرست..
و البته قسمت دیگه ای ک اون پیرمردی ک موهایش را در جبهه سفید کرده و کلی زحمت کشیده برای این مزر و بوم میگه"ما انقلاب کردیم تا دین رو حاکم کنیم" :|عزیز من انقلاب شما دینی بود چون مردم دین رو خواستن.چرا نمیفهمین ک اصالت با چیزیه ک مردم بخواد نه قرائت شما از دین :|و البته در ادامه ی حرفاش حرف خوبی زد"ما غرق در احکام شده ایم و یادمان رفته اسلام دین اخلاق هم هست.پیامبر خوشرو بود در حالی ک بیشتر مقامات ما عبوس هستند.."
بازم میگم این فیلم نکات مثبتی داشت.انقدر از نکات منفیش گفتم ک ی ذره نقد من هم مثل این فیلم داره ی طرفه میشه :D
البته سوژه ی فیلم ب شخصه برای من بسیار قدیمی بود.یک هوس و شکل گرفتن یک چیزی ک نباید شکل میگرفت میان یک زن و مرد!همین..این سوژه ی ظاهری فیلم بود ک بسیار سبک بود ب نظرم و انقدر برای من خسته کننده شد فیلم ک وسطای فیلم(دقیقه ی 50 55)دیگه خسته شده بودم و منتظر پایانش بودم.از طرفی ب نظر من هانیه توسلی انتخاب خوبی نبود برای این نقش.فرهاد اصلانی انتخاب عالی ای بود و گویا برنده ی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد فجر هم شده با بازیش..ولی هانیه توسلی اغلب ی دختر مغرور رو خوب بازی میکنه ک اتفاقا در رابطه با جنس مخالف بسیار محتاطه(من هنوزم بازی فوق العادش تو سریال شمس العماره ک فکر کنم 4 5 سال پیش بود یادم نرفته)..

اما خیلی خوب ب تفاوت اخلاق و احکام و اون گپی ک افتاده این وسط برای بیشتر ما مسلمان ها اشاره کرده.اینک احکام خیلی وقتا کافی نیستن با وجود اینک لازمن.برخورد دوست پلیس ابراهیم باش خیلی خوب بود.حرفای خوبی زده شد تو اون سکانس

در کل ب نظرم فقط بازی خوب فرهاد اصلانی ارزش دیدن داشت.همین :-<

بالا