پاسخ : خصوصی
این فیلم قسمت های خوب زیاد داشت.اما کاش طبق معمول فیلم های جمهوری اسلامی توش چند هدف با هم دنبال نمیشد ب طرز مفتضحانه ای
کاش ی آدم بی اخلاق رو دقیقا همزمان آدمی نمیدونستن ک ب حکومت انتقاد هایی داره و کاش همونقدر مسخره از تغییر عقیده ی آدم ها انتقاد نمیکرد
من واقعا فقط مونده بودم وقتی اوایل فیلم رو دیدم.قضیه خیلی خوب پیش رفت.خیلی خوب تفریط رو در اوایل انقلاب نشون داد.اما بعدش واقعا مسخره کنترل ذهن کرد.انقدر مسخره نباید باشه کنترل ذهن ک بیننده تو همون بار اول متوجه بشه
عملا هدف این فیلم این بود ک بگه هر آدمی ک اسم روشنفکر رو خودش میذاره و حاضر میشه با زن بدحجاب یا بی حجاب حرف بزنه کسیه ک میخواد اون زن رو صیغه کنه و دور از چشم همسرش..
هر مردی ک انتقادی داره ب نظام یا هر کسی ک فکر میکنه اسلام اون چیزی نیست ک داره ترویج میشه همون کسیه ک فکر میکنه امام حسن عسگری فرزندی نداشته و اینو تو روزنامش هم مینویسه
باورم نمیشه انقدر ساده با افکار مردم بازی میشه.واقعا مسخرست..
و البته قسمت دیگه ای ک اون پیرمردی ک موهایش را در جبهه سفید کرده و کلی زحمت کشیده برای این مزر و بوم میگه"ما انقلاب کردیم تا دین رو حاکم کنیم"
عزیز من انقلاب شما دینی بود چون مردم دین رو خواستن.چرا نمیفهمین ک اصالت با چیزیه ک مردم بخواد نه قرائت شما از دین
و البته در ادامه ی حرفاش حرف خوبی زد"ما غرق در احکام شده ایم و یادمان رفته اسلام دین اخلاق هم هست.پیامبر خوشرو بود در حالی ک بیشتر مقامات ما عبوس هستند.."
بازم میگم این فیلم نکات مثبتی داشت.انقدر از نکات منفیش گفتم ک ی ذره نقد من هم مثل این فیلم داره ی طرفه میشه
البته سوژه ی فیلم ب شخصه برای من بسیار قدیمی بود.یک هوس و شکل گرفتن یک چیزی ک نباید شکل میگرفت میان یک زن و مرد!همین..این سوژه ی ظاهری فیلم بود ک بسیار سبک بود ب نظرم و انقدر برای من خسته کننده شد فیلم ک وسطای فیلم(دقیقه ی 50 55)دیگه خسته شده بودم و منتظر پایانش بودم.از طرفی ب نظر من هانیه توسلی انتخاب خوبی نبود برای این نقش.فرهاد اصلانی انتخاب عالی ای بود و گویا برنده ی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد فجر هم شده با بازیش..ولی هانیه توسلی اغلب ی دختر مغرور رو خوب بازی میکنه ک اتفاقا در رابطه با جنس مخالف بسیار محتاطه(من هنوزم بازی فوق العادش تو سریال شمس العماره ک فکر کنم 4 5 سال پیش بود یادم نرفته)..
اما خیلی خوب ب تفاوت اخلاق و احکام و اون گپی ک افتاده این وسط برای بیشتر ما مسلمان ها اشاره کرده.اینک احکام خیلی وقتا کافی نیستن با وجود اینک لازمن.برخورد دوست پلیس ابراهیم باش خیلی خوب بود.حرفای خوبی زده شد تو اون سکانس
در کل ب نظرم فقط بازی خوب فرهاد اصلانی ارزش دیدن داشت.همین