پس به طور خلاصه:
1- ویرایشهای نرم افزاری عكسها، نه تنها از ارزش عكسها كم نمیكند كه آنها را با ارزش و شایسته دیدن مینماید.
2- در اكثر اوقات دوربینهای دیجیتال نمیتوانند تصاویری بی عیب و بدون نیاز به ویرایش تولید كنند.
3- دوربینهای دیجیتال خود با نرم افزار درونیشان به امر شریف ویرایش اهتمام دارند، اما این تلاش همیشه قرین به موفقیت نیست. ( به جز خروجی RAW = فایلهای خام كه خود كاربر باید كل فرایند پردازش و ویرایش را انجام دهد).
4- فرآیندهای ویرایش جزء جدایی ناپذیر عكاسی است و تكمیل كننده سه مرحله اصلی آن (قبل از عكاسی {Pre-Capture} + عكاسی {Capture} + پس از عكاسی Post-Capture}
5- ویرایشهای نرمافزاری هیچگاه نمیتوانند اشكالات اساسی عكاسی را اصلاح كنند. توجه و دقت كافی به نورسنجی و سایر اصول عكاسی همواره (حتی در عكاسی RAW) اهمیتی حیاتی دارد.
آفرین واقعا عالی بودبه نقل از ~Dr.Shariati~ :من وقتی یه عکسو ادیت میکنم نمی چسبه بهم!!!
هیچی همون عکس اولی نمیشه!
البته بعضی وقتا آدم مجبوره ادیت کنه و نمیشه در کل گفت که ادیت خوبه یا بده
باید درستو بجا ازش استفاده کرد
نه برای فریب دیگران...
در ضمن نباید به مفهوم کلی عکس آسیب وارد بشه
ببین باور کن میشه با تنظیمات دوربین هم عکس رو زنده کرد و نیاز به ادیت نیستبه نقل از amparisay :ادیت جزوی از عکاسی دیجیتاله که نمیشه به هیچ وجه ازش اجتناب کرد.
اینکه شما عکسی رو ادیت می کنید و بهتون نمی چسبه، به خاطر اینه که ادیت بلد نیستید.
بله اصالت عکس از بین میره، اما موضوع اینجاست که زمانی که شما داینامیک رنج و تونالیت و دیتیل عکاسی فیلمی رو با عکاسی دیجیتال مقایسه می کنید، متوجه میشید که ادیت لازمه! :)
می خواید نمونه کار براتون بذارم بدون ادیت و با ادیت ببینید کدومش بهتون می چسبه؟!
حرفت رو قبول ندارم. خیلی از کارا رو بدون ادیت نمیشه انجام داد. مطمئن باش...! :) چندتا نمونه :به نقل از @REZ!|@ :ببین باور کن میشه با تنظیمات دوربین هم عکس رو زنده کرد و نیاز به ادیت نیست
بعد من چندین نفر رو میشناسم که هم عکاسیشون عالیه هم خوب بلدن ادیت کنن ولی بازم عکسی که میگیره و ادیت میکنه رو نمیپسندد ولی بعضی جا ها لازمه مثل عکسی که در آتلیه از یه مشتری میگیری