2012/4/7 شروع کننده موضوع #1 h.f جــــــــــــلاد لـــــاغر :> ارسالها 863 امتیاز 4,769 نام مرکز سمپاد F1 TEH شهر چه فرقی میکنه کجای دنیام سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی کتاب های المپیاد رو میخوام به من پ.خ بدید لطفا !
2012/5/1 #2 مهتاب کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 390 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه BUMS رشته دانشگاه Med پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی من یه کتاب اامپیاد زیست شناسی مرحله دوم دارم ..
2012/5/1 شروع کننده موضوع #3 h.f جــــــــــــلاد لـــــاغر :> ارسالها 863 امتیاز 4,769 نام مرکز سمپاد F1 TEH شهر چه فرقی میکنه کجای دنیام سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی خب چی هست ؟ اسمش و نویسنده و قیمتش رو اگه بگی ممنون میشم
پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی خب چی هست ؟ اسمش و نویسنده و قیمتش رو اگه بگی ممنون میشم
2012/5/2 #4 مهتاب کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 390 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه BUMS رشته دانشگاه Med پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی المپیادهای زیست شناسی ایران: دربرگیرنده ی آزمون های مرحله ی دوم از دوره ی یکم تا هفتم محمد زارعی، محمدمهدی دستغیب، حسینعلی اصغریان قیمتش هم اصن مهم نیست ....
پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی المپیادهای زیست شناسی ایران: دربرگیرنده ی آزمون های مرحله ی دوم از دوره ی یکم تا هفتم محمد زارعی، محمدمهدی دستغیب، حسینعلی اصغریان قیمتش هم اصن مهم نیست ....
2012/5/11 شروع کننده موضوع #5 h.f جــــــــــــلاد لـــــاغر :> ارسالها 863 امتیاز 4,769 نام مرکز سمپاد F1 TEH شهر چه فرقی میکنه کجای دنیام سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی اتفاقا من جلد یک همینو دارم ! اگه بتونم اینو یه جوری ازت بگیرم خوشحال میشم بسیار
پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی اتفاقا من جلد یک همینو دارم ! اگه بتونم اینو یه جوری ازت بگیرم خوشحال میشم بسیار
2012/5/12 #6 مهتاب کاربر حرفهای ارسالها 399 امتیاز 390 نام مرکز سمپاد فرزانگان دانشگاه BUMS رشته دانشگاه Med پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی میخوای شما آدرستو بهم پ.خ بده .. من در اسرع وقت که بتونم پستش میکنم !
پاسخ : خرید کتابهای دست دوم المپیاد زیست شناسی میخوای شما آدرستو بهم پ.خ بده .. من در اسرع وقت که بتونم پستش میکنم !
2012/9/29 #7 black star کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 225 نام مرکز سمپاد فــــرزII شهر شیــراز پاسخ : کتابهای المپیاد زیست شناسی منم کتاب schums رو میخوام البت بسیار کمیابه میخواستم تو قسمت کتابای کمیاب ینویسم کسی دارتش???لطفا پخ بدین خعلی مرسی
پاسخ : کتابهای المپیاد زیست شناسی منم کتاب schums رو میخوام البت بسیار کمیابه میخواستم تو قسمت کتابای کمیاب ینویسم کسی دارتش???لطفا پخ بدین خعلی مرسی
2023/7/11 #8 melina03 کاربر خاکانجمنخورده کنکوری 1404 ارسالها 2,412 امتیاز 19,376 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1404 مدال المپیاد زیست لینک این لینک کانال کتابای دسته دوم المپیاد زیسته واقعا یادم نبود کیا زیستی بودن اومده بودن سراغم( اره خب.. حافظم تخمیه)
لینک این لینک کانال کتابای دسته دوم المپیاد زیسته واقعا یادم نبود کیا زیستی بودن اومده بودن سراغم( اره خب.. حافظم تخمیه)