- شروع کننده موضوع
جنا
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
کارگردان : دارن آرنوفسکی
فیلمنامه :Mark Heyman , Andres Heinz
ژانر : درام، هیجانی
تاریخ اکران : 13ژانویه 2010
ناشر : برادران وارنر
زمان فیلم : 107 دقیقه
زبان : انگلیسی
درجه سنی : R
امتیاز IMDB به این فیلم : 8.9
میانگین امتیاز منتقدین : -A
خلاصه داستان:قوی سیاه روایتگر ماجرای زندگی نینا سیرز (ناتالی پورتمن) دختریست که همه دوران کودکی و نوجوانی خود را به فراگیری و تمرین ممتد رقص باله گذرانیدهاست. نینا به عنوان یک بالرین حرفهای و ستاره یک شرکت معتبر، در تلاش برای بهدست آوردن نقش اول باله معروف دریاچه قو اثر چایکوفسکی است. اما مدیر شرکت و طراح رقصهای این باله (به بازی وینسنت کسل)، که در مورد توانایی های نینا برای بازی همزمان در دو نقش قوی سفید معصوم و قوی سیاه اغواگر مطمئن نیست، قابلیتهای او را زیر سئوال میبرد.
بنظر من فیلم خوبی بود ولی بعضی جاهاش واقعن ترسناک بود(از نظر روان شناختی)
یه سوالی برای من به وجود یومده:اون زخمایی که نینا تو بدنش پیدا میرد واقعی بودن؟ینی اول یه زخم کوچیک بوده که این تو توهماش بزرگش کرده یا از اول وجود نداشتن؟
فیلمنامه :Mark Heyman , Andres Heinz
ژانر : درام، هیجانی
تاریخ اکران : 13ژانویه 2010
ناشر : برادران وارنر
زمان فیلم : 107 دقیقه
زبان : انگلیسی
درجه سنی : R
امتیاز IMDB به این فیلم : 8.9
میانگین امتیاز منتقدین : -A
خلاصه داستان:قوی سیاه روایتگر ماجرای زندگی نینا سیرز (ناتالی پورتمن) دختریست که همه دوران کودکی و نوجوانی خود را به فراگیری و تمرین ممتد رقص باله گذرانیدهاست. نینا به عنوان یک بالرین حرفهای و ستاره یک شرکت معتبر، در تلاش برای بهدست آوردن نقش اول باله معروف دریاچه قو اثر چایکوفسکی است. اما مدیر شرکت و طراح رقصهای این باله (به بازی وینسنت کسل)، که در مورد توانایی های نینا برای بازی همزمان در دو نقش قوی سفید معصوم و قوی سیاه اغواگر مطمئن نیست، قابلیتهای او را زیر سئوال میبرد.
بنظر من فیلم خوبی بود ولی بعضی جاهاش واقعن ترسناک بود(از نظر روان شناختی)
یه سوالی برای من به وجود یومده:اون زخمایی که نینا تو بدنش پیدا میرد واقعی بودن؟ینی اول یه زخم کوچیک بوده که این تو توهماش بزرگش کرده یا از اول وجود نداشتن؟