2012/4/13 شروع کننده موضوع #1 mohammad.se کاربر فوقفعال ارسالها 115 امتیاز 254 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر دامغان .
2012/4/14 #2 matin320 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,373 امتیاز 10,534 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد II شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید باهنر رشته دانشگاه دامپزشک / سیاست پاسخ : الهی نامه الهی! دلی ده که شوق طاعت افزون کند و توفیق طاعتی که بهشت رهنمون کند. الهی! دلی ده که در کنار تو جان بازیم و جانی ده که کار آن جهان بسازیم. الهی! نفسی ده که حلقه بندگی تو گوش کند وجانی ده که زهر حکمت تو نوش کند. الهی! دانایی ده که در راه نیفتیم و بینایی ده که در چاه نیفتیم.
پاسخ : الهی نامه الهی! دلی ده که شوق طاعت افزون کند و توفیق طاعتی که بهشت رهنمون کند. الهی! دلی ده که در کنار تو جان بازیم و جانی ده که کار آن جهان بسازیم. الهی! نفسی ده که حلقه بندگی تو گوش کند وجانی ده که زهر حکمت تو نوش کند. الهی! دانایی ده که در راه نیفتیم و بینایی ده که در چاه نیفتیم.
2012/4/17 #3 fatima !!!!! کاربر فوقحرفهای ارسالها 711 امتیاز 2,573 پاسخ : الهی نامه الهی تو خود میبینی و خود میدانی با من آنی کن از رحمت که تو شایسته ی آنی نه من از ذلت که شایسته ی آنم ... الهی دل در نبود تو آتش گرفته خود نظری از لطف به ما کن ...
پاسخ : الهی نامه الهی تو خود میبینی و خود میدانی با من آنی کن از رحمت که تو شایسته ی آنی نه من از ذلت که شایسته ی آنم ... الهی دل در نبود تو آتش گرفته خود نظری از لطف به ما کن ...
2012/7/20 #4 self_finding_guy کاربر فعال ارسالها 32 امتیاز 131 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران پاسخ : الهی نامه حکیمی را پرسیدم از حقیقت عشق الهی گفت "آن که داند نمی گوید وانکه می گوید نمی داند"