نارنجي پوش

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع naseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

naseri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـگان يك تهران
شهر
تهران
نظرتون رو راجع به فيلم بگين

تهيه‌کننده، نويسنده و کارگردان: داریوش مهرجویی
بازيگران: لیلا حاتمی، طناز طباطبایی، فردوس کاویانی، همایون ارشادی، اردشیر رستمی، امید روحانی، محمدجوادجعفرپور، مهیار پورحسابی، کامشاد کوشان، علی عابدینی، کیانوش گرامی، سیمون سیمونیان، علی اصغر طبسی، فرهنگ سروری، اکبر محمدی فر ، پروین میکده ، امیر سیدی ، فرامرز روشنایی، شاهین جعفری، علیرضا حائری، امید علیمردانی، محمدرضا جعفرپور و میتراحجار

nj.JPG

پاسخ : نارنجي پوش

یه اطلاعاتی در مورد فیلم بدید لطفا :)
به نقل از ریــحــانــه :
2 - وقتی یه تاپیکُ ایجاد میکنین ، یه ذره محتوا بهش بدین لطفا !
مثلا فقط نیاین بگین : " فلان فیلم فلان ساعت پخش میشه ! به نظر من جالبه ! شما چی میگین ؟! "
یه ذره راجبه فیلم توضیح بدین ... بازیگراشُ معرفی کنین ... یه عکسی ، چیزی .

اصلآ خوب نبود ...
انتظار خیلی بیشتر از اینارو داشتم ازش

• لایک
امتیازات: dorna

همچینم قشنگ نیست...
دختر خالم سینما آزادی مغازه داره(خواستید بیاید تخفیفم میدیم :-") میگف هر شب مجبورشون میکنن لباس نانجی بپوشن وا3 موقع هایی ک فیلم پخش داره 8-|.

به نظر من فیلم خوبی بود ...
همزمان داشت 3 تا مشکل جامعه رو بیان می کرد .
حامد بهداد بعضی جاها خیلی افتضاح بازی می کرد، خصوصا اون قسمتی که رو تخت بیمارستان گفت نهال بچمو برد افتضضضاح بود !
ولی در کل خوب بود
بعضی قسمتاش به نظرم مسخره بود.مثلا این که هی روزنامه و اخبارشو نشون می داد اصلا نچسبید بهم ^-^
به نظرم برای فیلم تلویزیونی مناسب تر بود تا فیلم سینمایی ...

به نظر من فيلم مزخرف بود هيچي نداشت بازي حامد بهداد :-&
من اين فيلمو كه ديدم بعد از دادن فحش هاي فراوان به كارگردان محترمش تنها چيزي كه گفتم اين بود كه خاك بر سر ما كنند كه اين فيلم بايد سيمرغ بياره بنظر من اصلا لايق سيمرغ بهترين كارگرداني نبود!!!!!!!! :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&

• لایک
امتیازات: ALISC

به نقل از AGHA ALEX :
به نظر من فيلم مزخرف بود هيچي نداشت بازي حامد بهداد :-&
من اين فيلمو كه ديدم بعد از دادن فحش هاي فراوان به كارگردان محترمش تنها چيزي كه گفتم اين بود كه خاك بر سر ما كنند كه اين فيلم بايد سيمرغ بياره بنظر من اصلا لايق سيمرغ بهترين كارگرداني نبود!!!!!!!! :-& :-& :-& :-& :-& :-& :-&
میشه دلیل هم بیارین برای حرفتون؟ :-??

به نظر من که فیلم قشنگی بود....
ینی ایده جالبی داشت....
تو این بهبو هه ای که همه کارگردانا دنبال ساختن فیلم عشقیُ رومانسُ اینان،
یکی اومده پیدا شده که از بی فرهنگی یه عده حرف بزنه. با بهونه کردن یه موضوعه کوچیک.

• لایک
امتیازات: fida

بیشترین چیزی که تو قیلم ذهن من رو آزار میداد این بود که این فیلم یک فیلم کاملآ واقعی و حتی تا حدی مستند بود
واسه همین باید اتفاقای فیلمم واقعی باشه
یعنی الان یکی چوب بگیره دستش زمین رو جارو کنه همه روزنامه ها 10 روز پشت سر هم تیتر یکشون میزنن ؟
و یا مثلآ این که آخرش خاص همه چیزو خوب تموم کنه لیلا حاتمی برگشت افتضاح بود
یا اون تیکه دادگاه اصلآ خوب پرداخته نشده بود

فیلنامه و داستان نداشت اصلن

کله فیلم رو بازیه حامد بهداد بود ولی خود حامد بهداد فوق العاده بود!

خیلی از سکانس هاش در حدی ضعیف بود که میشد به جای آگهی تو تلویزیون استفاده کرد!
با بازی های اغراق آمیز و شخصیت نیمه فانتزی حامد بهداد [-(
فک کنم دفعه اول بود که مهرجویی فیلم سفارشی میساخت، سفارش شهرداری.

• لایک
امتیازات: ALISC

تنها اسم داریوش مهرجویی برای دیدن این فیلم کافیه

اما حضور زنش به عنوان فیلم نامه نویس باعث به وجود اومدن یه نوع شلختگی تو فیلم شده که شایدم تقصیر زنش نباشه اما واقعن داریوش مهرجویی توانایی هایی بیش از اینا داره اما نمیدونم بعد از سنتوری وشاید یکم قبل تر از اون دیگه این توانایی ها نشون داده نمیشن

به هر حال فیلم زجر آوری نیست و قابل تحمل و مث 99 درصد فیلمای روز سینمای ایران غیر قابل تحمل و حال بهم زن نیست

اما حضور کلکسیونی از بازگرای قدیمی داریوش مهرجویی لیلا حاتمی و ... در نوع خودش جالب بود

جالبه!
در وصف این فیلم ، من یا خیلیییی تعریف و تمجید شنیدم! یا خیلی تخریب!!!
در کل توصیه میکنین کسی ببینتش یا نه؟ :-/

به نقل از فاطمـــــــــه :
جالبه!
در وصف این فیلم ، من یا خیلیییی تعریف و تمجید شنیدم! یا خیلی تخریب!!!
در کل توصیه میکنین کسی ببینتش یا نه؟ :-/
بستگی داره به انتظارت از یک فیلم خوب
اگه با سریال های ایران و یا کلآ داستانایی که یه هدف اخلاقی دارن توی یک فضای غیر واقعی حال میکنی تو این سبک خیلی خوبه

• لایک
امتیازات: fida

به نظر من که اگه حتی به فیلم های اخلاقی که تو فضای غیرواقعی رخ میدن علاقه داشته باشید هم فیلم خوبی نیست براتون.چون بازیگر ها هم خوب بازی نکردند.حتی با این فیلم نامه ی به نظر من چرت هم میشد فیلم بهتری رو کارگردانی کرد ولی این فیلم کلا چیز خوبی نبود.
البته فیلم نامه هم مسخره بود.تو کل فیلم من پیش خودم میگفتم خب دیگه الان هست که مهرجویی قسمت اصلی فیلم رو رو کنه.اما فیلم به همون ترتیب مسخره تموم شد.

Back
بالا