چه جالب! عمود پرواز؟ اونم دانش اموزی؟به نقل از sampadak :ماداریم هواپیمای عمود پرواز می سازیم ..vtol گلایدر هم ساختیم تو مسابقات شریف اول شدیم
کار کرد؟وزنش چقدر بود؟؟ یک عکس میشه ازش بزارین؟تنش زیاد اتصالات دلتا در مناطق high forceرو چجوری مهار کردین.اگه موفق بوده باشه جای تقدیر وتشکر فراواااان دارهن پروژه ام یه هواپیمای رادیوکنترلی بود .
مدلش دلتا وینگ بود . کلاً چیز خوشگلی بود .
بله عمود پرواز دانش آموزی ... و تا الانم خیلی خیلی خوب کار کردیم ..!!!! ما تو نمایشگاه صنایع هوافضا مهر ماه بودیم البته طرح ما کامل نشده بود و یه غرفه هم داشتیم... جالب تر این بود که همه طرحو که میدیدن انگشت به دهن میشدن ( مخصوصا خود دانشجو ها و اساتید هوافضا شریف!!!!) واسه خودمونم جالب بود :)... اسم تیم مون satrap هست .به نقل از mahdad :چه جالب! عمود پرواز؟ اونم دانش اموزی؟
میتونم بپرسم که اسم گروهتون چی بوده و کی ما می تونیم این عمود پرواز رو ببینیم؟؟(چه پروژه موفق باشه و چه نباشه) نمی دونم که چه کسانی توی گروهتون هستن ولی اگر واقعا چنین کاری بتونین انجام بدین و حداقل از لحاظ پیشرانه و کنترل الکتریکی و... علمی و تا حدی درست باشه.من به شخصه حاضرم(؟) برای دیدن و ملاقات با این هواپیمای مدل هرکاری بکنم.
منتظر اطلاعات بعدی هستم.کار کرد؟وزنش چقدر بود؟؟ یک عکس میشه ازش بزارین؟تنش زیاد اتصالات دلتا در مناطق high forceرو چجوری مهار کردین.اگه موفق بوده باشه جای تقدیر وتشکر فراواااان داره
اول بگم که ... افرین بر این پشتکار.راستی چی باعث شده که شما انقد متمایل به دیدن این بشین ؟!!!
خیلی خوبه میتونم بپرسم شما تو مسابقاتی هم شرکت کردین یا نه؟(منظورم مسابقات عمود پرواز هست ؟)به نقل از parsa 78 :من و یکی از دوستام داریم عمود پرواز میسازیم نمونه ی آزمایشیش هم الان کامل شفقط باید جای چند تا از قطقه هاررو با مشابه همونا ولی با یه جنس دیگه عوض کنیم اگه این کارم بکنیم نمونه ی آزمایشی تبدیل میشه به کار اصلی . اون اول ها هم برای بهتر یاد گرفتن اصول و... چند تا گلایدر ساختیم )دو تا ( .ایشالا کارمون خوب پیش میره .ه
یه راکت آبی هم ساخته بودم قبلا و پارسال هم یه کشتی هوایی ساختیم که بالا نرفت . وسط کار یک آدم ... ای گند زد به کار .
آ
هنوز بمانید .. چون به مشکل مالی برخوردیم قیمت قطعاتم که خدا خدا رفته روش !!!!! طرح کامل نشده ..... فعلن نمیتونم !!!!! حتما خودتون خوب می دونید چرا شو .... I'm so sorryبه نقل از mahdad :هنوز برسر شاهراه منتظرم تا بلکه بیاید.
چی شد پس.کجایین؟ عکس،فیلم ،مطلب چیزی نبود خانم سمپادک؟