اصول و فنون تجارت

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
همونطور که از اسم تاپیک معلومه که می خوایم در مورد روشها، اصول و فنون و ... بحث کنیم و چیزایی یاد بگیریم!
خود من اطلاعات زیادی ندارم فکر کنم با مبادله ی فکر و حرف های کسانی که اطلاعات خوبی دارن به نتایجی خوب و دارای ارزش و مفیدی برسیم! خود من که خیلی دوست دارم حداقل از لحلظ تئوریکال نکات این علم! رو یاد بگیرم!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : اصول و فنون تجارت

فکر نمی‌کنی یه مقدار زیادی کلیه؟
خود تجارت یه سری شاخه داره که اصول و فنونشون با هم متفاوته. مثلا شما تجارت الکترونیک رو با تجارت خانگی کوچیک که به صورت مستقیم صورت می‌گیره نمی‌تونی مقایسه کنی.

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
فکر نمی‌کنی یه مقدار زیادی کلیه؟
خود تجارت یه سری شاخه داره که اصول و فنونشون با هم متفاوته. مثلا شما تجارت الکترونیک رو با تجارت خانگی کوچیک که به صورت مستقیم صورت می‌گیره نمی‌تونی مقایسه کنی.

خب اول دسته بتدی میکنیم! بعد دونه دونه در موردش بحث و جمع آوری اطلاعات از کسانی که از این موضوعات مطلعند رو شروع میکنیم!
فکر کنم خوبه؟!!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از no one :
خب اول دسته بتدی میکنیم! بعد دونه دونه در موردش بحث و جمع آوری اطلاعات از کسانی که از این موضوعات مطلعند رو شروع میکنیم!
فکر کنم خوبه؟!!
اره خوبه اینطوری ولی خب بهتره داخل یک تاپیک نشه. بهتره هر کدوم تاپیک جدا، منظم و مرتب خودشون رو داشته باشن. مثلا یک تاپیک برای "اصول و فنون تجارت الکترونیک" و ...
حالا هر جور خودت صلاح می‌دونی.

• شروع کننده موضوع

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
اره خوبه اینطوری ولی خب بهتره داخل یک تاپیک نشه. بهتره هر کدوم تاپیک جدا، منظم و مرتب خودشون رو داشته باشن. مثلا یک تاپیک برای "اصول و فنون تجارت الکترونیک" و ...
حالا هر جور خودت صلاح می‌دونی.

اونجوری هم خوبه و بد نیست ولی خیلی از هم جدا میشن و پراکنده!
فکر کنم اینجوری بهتر باشه: اول شاخه بندی بعد به صورت متداوم رو یکیشون بحث و نتیجه گیری میکنیم!
تو اولین پست هم صفحه میزنیم برای هر شاخه! خوبه؟ نه؟

بالا