به نقل از Mohammadreza128 :به نظر من کاملا نسبیه یعنی یک فرد با یک سری اخلاقیات و خصوصیات رو شاید یک جمع بپسنده جمع دیگر نپسنده در جمعی با حال بگن بش درجمعی دیگر نه....
بطور کلی تعریفش در هرجمع با خصویات خاص فردی با داشتن خصوصیات جمع در حد بالا و روحیه ای متضمن و هم عرض با جمع مذکور.
کاملا حرفتون غیر منطقیه یک مثال میزنم شاید متوجه بشید در جمعی فردی باحال (!!!) هست که پایه همه چیز هست نه مزه پرون مثلا جمع جوون امروزی ورق مثلا آهنگ رقص و هرچی حالا اون فرد در جمعی مذهبی مسلما فردی باحال(!!!) محسوب نمیشه میشه؟به نقل از Madmazel Fairy Tale :کاملاً مخالفم . من کسی رو میشناسم که تو هر جمعی با هر سلیقه ای با هر معیاری با هر فرهنگی مورد پذیرشه و "باحال" محسوب میشه !
معنی واقعی باحال بودنم یعنی همین که تو هر جمعی میری باحال محسوب بشی وگرنه دیگه باحال معنی ندارهصرفاً بش میگن "مزه پَرون!" اونوقت .
ا
با خودت بودی؟به نقل از køüs@r :ینی سر کلاس چرت و پرت بگی که بقیه بخندن
ینی کلن بقیه رو خندوندن![]()
به نقل از Mohammadreza128 :کاملا حرفتون غیر منطقیه یک مثال میزنم شاید متوجه بشید در جمعی فردی باحال (!!!) هست که پایه همه چیز هست نه مزه پرون مثلا جمع جوون امروزی ورق مثلا آهنگ رقص و هرچی حالا اون فرد در جمعی مذهبی مسلما فردی باحال(!!!) محسوب نمیشه میشه؟
اصلی که محمدرضا گفت در مورد حرف تو هم صادقه! آدمی که توی "هر جمعی با هر سلیقه ای با هر معیاری با هر فرهنگی" مورد پذیرشه و "باحال" محسوب میشه، دقیقا اصل نسبی بودن رفتار رو رعایت می کنه و خودش رو با معیارهای تفریحی هر جمع مطابقت میدهبه نقل از Madmazel Fairy Tale :کاملاً مخالفم . من کسی رو میشناسم که تو هر جمعی با هر سلیقه ای با هر معیاری با هر فرهنگی مورد پذیرشه و "باحال" محسوب میشه !
معنی واقعی باحال بودنم یعنی همین که تو هر جمعی میری باحال محسوب بشی وگرنه دیگه باحال معنی ندارهصرفاً بش میگن "مزه پَرون!" اونوقت .