کجا میخونی؟به نقل از تک مهندس :سلام من نفت میخونم
سوالی هست در خدمتم
نفت که یک گرایش نداره که!!!به نقل از "?" :اقا الان یه سوال شما دخترا چرا میرین نفت الکی ظرفیتو برا پسرا کم میکنین؟
بابا نفت مناسب شما نیست
ببینم شما میتونین برین جنوب مثلا عسلویه کار کنین ها![]()
![]()
اهواز نیستم ولی آبادانمبه نقل از zarzar :کسی از دانشگاه نفت اهواز هست؟
بابا همش که سر چاه و معدن نیسبه نقل از "?" :اقا الان یه سوال شما دخترا چرا میرین نفت الکی ظرفیتو برا پسرا کم میکنین؟
بابا نفت مناسب شما نیست
![]()
ای بابا!!!!!به نقل از Coraline :منم نفت میخونم
(الهام خودتی ؟!)
شماها اگه عرضه دارین رتبتونو بهتر از ما کنین نه که همین جوری با سهمیه ای که بهتون میدن بیاین بالا!!!!!!به نقل از نجم الدین :اقا الان یه سوال شما دخترا چرا میرین نفت الکی ظرفیتو برا پسرا کم میکنین؟
بابا نفت مناسب شما نیست
![]()
باورت نميشه كه دانشگاه صنعت نفت يه دونه دخترم نميگيره امسال،حتى تو مديريتاش!به نقل از raha g :اولا اون آقایی که گفتن نفت واسه دخترا خوب نیس شما بدون اطلاعات نداری از این رشته!!!!چون خیلی از کارا هس که خانوما بهتر میتونن انجامش بدن...اگه این طوری نبود هیچ وقت خانوم نمیگرفتن
سوالی داشتین در خدمتم
لطفا بگین کدوم شهر میخونین
با تشکر![]()
خیلیا فک میکنن نفت فقط شیمی درحالی که کاملا اشتباه میکننبه نقل از Mahtab131 :ببخشید که بی ارتباط با موضوعتون پست میدم !شرمنده!
ولی یه خواهشی دارم !اگه ممکنه یکم درباره ی رشتتون بگین !
بیشتر با شیمی در ارتباطه یا زمین!؟!
تهران که میگیره چرا الکی میخواین برین تو گرما که اخرشم هیچیبه نقل از fdd :باورت نميشه كه دانشگاه صنعت نفت يه دونه دخترم نميگيره امسال،حتى تو مديريتاش!![]()
از استاد راهنماتون بپرسبه نقل از raha g :راستی ی نفر نفت سوخته بیاد به ما بگه واسه ارشد چی کار کنم از همین الان به فکر سر جلسه ارشدم :-s :-s :-s
نه منابعو میدونم نه ارشد مستقیم میشم
:-ss :-ss
یکی ما رو راهنمایی کنه #
با تشکر :)
سلام من دانشگاه نفت اهوازم. نفتو میاوردم ولی بخاطر علاقه ی شدیدم رفتم برق.به نقل از zarzar :کسی از دانشگاه نفت اهواز هست؟
چون هم رشته ایامونو بهتر بشناسیم که وقتی احتیاج داشتیم تو کنتاکت باشنبه نقل از ساجد :سلام من دانشگاه نفت اهوازم. نفتو میاوردم ولی بخاطر علاقه ی شدیدم رفتم برق.
حالا چرا؟