چه جوری بازی رایانه ای بسازم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahsa_77
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

mahsa_77

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Rafsanjan
چه جوری بازی رایانه ای بسازم؟

پاسخ : چه جوری بازی رایانه ای بسازم؟

فک کنم بستگی داره منظورتون از بازی کامپیوتری چی باشه! مثلا بازی های ساده رو با scratch هم میشه نوشت

برای بازی سازی اول باید مشخص کنید میخواید چند بعدی باشه
بهترین موتور بازی سازی دو بعدی GAME MAKER هست . که البته کمی تسلط به سی پلاس پلاس رو محتاجه
برای سه بعدی :
UDK
UNITY 3D
بهترین هاش هستن
من خودم با همه ی این هایی که گفتم کار کردم ولی تسلطم به گیم میکره
پ.ن : بدون انجین هم میشه بازی ساخت . حتی با ویژوال استادیو هم براحتی میشه بازی ساخت ;)

البته مجید مزاح میکنه ها (!!!)

UNITY 3D که کلّا تو کار بازی ـای فضایی ـه مثل Crysis و یه مورد کوچولو هم با Counter
Game Maker 2D هم دیگه تکلیفش معلومه ;))

من خودم با Un-Real Engine کار میکنم :-? ، نسبت به Game Maker قوی تره :-" ، چه 2 بعدی چه 3 بعدش ، البته Un-Real کلا برای 3D ـه :دی

بحث ویژوال استودیو که میاد وسط من قاطی میکنم :دی ، با ویژوال استودیو هم میشه ساخت ولی تحت داس :دی ، دیگه ته ِ ته ِ یه بُکس یا Pac Man

توی سایت خودمون هم کسی که با ویژوال استودیو بازی نوشته باشه ، یوزر مهســـــــــــــا

:)

ببین اینو از یکی که سرد و گرم این عرصه رو تقریبا چشیده اینا رو بشنو:
کار تک نفری 95% مواقع جواب نمی ده پس مرحله یک تشکیل یه تیمه، باید مطمئن بشی که همه می خوان که اینکارو انجام بدن چون اگه یه نفر نخواد و یا تو کارش کوتاهی کنه به هیچ جایی نمی رسه
باید اینو در نظر بگیری که راه کوتاه و یه شبه نیست تو یه آموزش جامع رو شاید بخونی یا ببینی و فکر کنی خب دیگه من آمادم ولی بزار بهت حقیقت رو بگم نیستی! آزمون و خطا زیاد داره این جور مباحث و حداقل 6 ماه تا یه سال برای یاد گیری متوسطش لازمه
از این اخه به اون شاخه پریدن رو باید کنار بزاری امروز می خوام اینو بسازم و فردا تصمیم بگیری که یه چیز دیگه رو بسازی ضربه بزرگی بهت وارد می کنه
باید همه تیم حاضر باشن که از درس وزندگیشون بزنن و وقتشون رو پای پروژه بزارن همین موضوع باعث شد که تیم ما منحل بشه
انجین هم به نظرم udk نسبتا خوب تر از بقیه و یه جورایی شاید ساده تر باشه و خب فرومشم ساپورت خوبی می ده
و در نهایت:
It's long way to the top if you want to rock & roll

تو دو بعدی گیم میکر شاخه ;D
خدایی 5 دقیقه ای میشه یه بازی جوون ( بچه ;D ) پسند ساخت
فقط اسپرایت و گرافیک و ایده لازمه
ولی تو سه بعدی اول آنریل ( یو دی کا ) بعد یونیتی
اف پی اس و کانستراکت هم که اوتن ;D

سه بعدی یه جورایی پیچیده تر، ولی خب نتیجش می تونه جالب تر باشه با خط 3وم هم موافقم

به نقل از Black fire :
سه بعدی یه جورایی پیچیده تر، ولی خب نتیجش می تونه جالب تر باشه
تو دو بعدی ساختن ؟

تو جفتشون ولی خب یه جورایی خیلی سخت تره منتهی اگه لیمبو رو یا برید رو سه بعدی می ساختن 95% گرافیکش به اون تاثیر گزاری نبود

برا ساخت یه بازی دوبعدی که از دستورات صوتی (به جای استفاده از کیبورد یا دسته ی بازی) پیروی میکنه چه زبان برنامه نویسی مناسبه ؟
C++ خوبه ؟

برا ساخت یه بازی دوبعدی که از دستورات صوتی (به جای استفاده از کیبورد یا دسته ی بازی) پیروی میکنه چه زبان برنامه نویسی مناسبه ؟
C++ خوبه ؟
سلام . سی پلاس پلاس یه زبان همه منظوره یا general purpose هست یعنی میشه تقریبا همه کاری باهاش انجام داد . از ساختن بازی تا ساختن هر نوع برنامه دیگه ای .
بسته به نیاز توسعه دهنده هم تعداد n تا کتابخونه و ابزارهای توسعه براش وجود داره . برای این کار بخصوص نیاز شماهم که بخشی از اون نیاز به تشخیص صوت یا صدا داره باید از کتابخونه های مخصوص به این کار استفاده کرد . راجع به کتابخونه های speech-recognition تو گوگل یا گیت هاب سرچ کن .

سلام . سی پلاس پلاس یه زبان همه منظوره یا general purpose هست یعنی میشه تقریبا همه کاری باهاش انجام داد . از ساختن بازی تا ساختن هر نوع برنامه دیگه ای .
بسته به نیاز توسعه دهنده هم تعداد n تا کتابخونه و ابزارهای توسعه براش وجود داره . برای این کار بخصوص نیاز شماهم که بخشی از اون نیاز به تشخیص صوت یا صدا داره باید از کتابخونه های مخصوص به این کار استفاده کرد . راجع به کتابخونه های speech-recognition تو گوگل یا گیت هاب سرچ کن .
ممنون بابت راهنمایی تون .راستش انتخاب خودم هم C++ بود اما چون تا به حال با کتابخونه های speech-recognition کار نکردم شک داشتم
بتونم با C++ کدی که میخوام رو بنویسم

ممنون بابت راهنمایی تون .راستش انتخاب خودم هم C++ بود اما چون تا به حال با کتابخونه های speech-recognition کار نکردم شک داشتم
بتونم با C++ کدی که میخوام رو بنویسم
مرسی . ببین اگه میخوایی زودتر به هدفت برسی توصیه میکنم از سی شارپ و در کنارش یه موتور بازی سازی مثه یونینی استفاده کنی که قابلیت تشخیص گفتار رو هم داره . نوشتن کد خالص با سی پلاس پلاس بسی مشکله و نیاز به تجربه زیادی داره البته اگه عملکرد و گرافیک بازی زیاد پیچیده نیست شاید بتونی با سی پلاس پلاس یه جوری سروته شو هم بیاری ولی بازهم دردسرهای خودشو داره . بهتره به شعار مهندسی نرم افزار که استفاده مجدد از کد رو شدیدا توصیه میکنه فکر کنی و در کنارش از موتور قدرتمند یونیتی استفاده کنی .

Back
بالا