- شروع کننده موضوع
mahsa_77
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- Rafsanjan
چه جوری بازی رایانه ای بسازم؟
تو دو بعدی ساختن ؟به نقل از Black fire :سه بعدی یه جورایی پیچیده تر، ولی خب نتیجش می تونه جالب تر باشه
سلام . سی پلاس پلاس یه زبان همه منظوره یا general purpose هست یعنی میشه تقریبا همه کاری باهاش انجام داد . از ساختن بازی تا ساختن هر نوع برنامه دیگه ای .برا ساخت یه بازی دوبعدی که از دستورات صوتی (به جای استفاده از کیبورد یا دسته ی بازی) پیروی میکنه چه زبان برنامه نویسی مناسبه ؟
C++ خوبه ؟
ممنون بابت راهنمایی تون .راستش انتخاب خودم هم C++ بود اما چون تا به حال با کتابخونه های speech-recognition کار نکردم شک داشتمسلام . سی پلاس پلاس یه زبان همه منظوره یا general purpose هست یعنی میشه تقریبا همه کاری باهاش انجام داد . از ساختن بازی تا ساختن هر نوع برنامه دیگه ای .
بسته به نیاز توسعه دهنده هم تعداد n تا کتابخونه و ابزارهای توسعه براش وجود داره . برای این کار بخصوص نیاز شماهم که بخشی از اون نیاز به تشخیص صوت یا صدا داره باید از کتابخونه های مخصوص به این کار استفاده کرد . راجع به کتابخونه های speech-recognition تو گوگل یا گیت هاب سرچ کن .
مرسی . ببین اگه میخوایی زودتر به هدفت برسی توصیه میکنم از سی شارپ و در کنارش یه موتور بازی سازی مثه یونینی استفاده کنی که قابلیت تشخیص گفتار رو هم داره . نوشتن کد خالص با سی پلاس پلاس بسی مشکله و نیاز به تجربه زیادی داره البته اگه عملکرد و گرافیک بازی زیاد پیچیده نیست شاید بتونی با سی پلاس پلاس یه جوری سروته شو هم بیاری ولی بازهم دردسرهای خودشو داره . بهتره به شعار مهندسی نرم افزار که استفاده مجدد از کد رو شدیدا توصیه میکنه فکر کنی و در کنارش از موتور قدرتمند یونیتی استفاده کنی .ممنون بابت راهنمایی تون .راستش انتخاب خودم هم C++ بود اما چون تا به حال با کتابخونه های speech-recognition کار نکردم شک داشتم
بتونم با C++ کدی که میخوام رو بنویسم