امروز سر ناهار خلاقیتم گل کرده بود:
1-لوبیاپلو بامواد داخل دلمه برگ مو
2-سیب زمینی های توی لوبیاپلو رو له کردم توش بعد یه کم سس مایونز...
3-ترکیبی از 1و2
به به
تیلیته دوغ و پفک
نون پنیر پفیلا پنیری با چیپس گوجه
ادامس شکم پر(شکمشو با بیسکویت و شکلات پر کنی)
و یه مخلوط که من عاشقشم :آبغوره آبلیمو قره قروت نمک و فلفل و یخ(تازه الان میتونید به این مایع نعنا هم بزنید و با سیب ترش بخورید)
و اینکه من معمولا میوه های له شده و مونده رو با مقداری آبو نمک می پزم که به نظرم خیلی خوب میشه