- شروع کننده موضوع
AynaazNh
مهمان
به نظر شما موفق ترین رشته ی هنر در ایران کدوم رشته ست ؟
معماری جزو رشته های ریاضیه. از کنکور ریاضی میشه رفت. حالا اینکه حال و هوای هنری هم داره به نسبت دلیل بر این نمیشه که جزو رشته های هنر محسوب شه!به نقل از Kenji :میگم الان معماری که این بالا تو نظر سنجی نیستو جزو رشته های تجربی حساب کردین ؟!!!
به نقل از ترنج :معماری جزو رشته های ریاضیه. از کنکور ریاضی میشه رفت. حالا اینکه حال و هوای هنری هم داره به نسبت دلیل بر این نمیشه که جزو رشته های هنر محسوب شه!
من نگفتم این رشته ارزش هنری نداره گفتم جزو "رشته های هنر" نیست. جاش بله معماری تو دانشگاه هنر تشکیل میشه ولی کنکور ریاضی میدن و درس دیفرانسیل و فیزیک و فلان رو کنکور میدن نه تاریخ هنر ایران و جهان و خلاقیت موسیقی و خلاقیت تصویری و غیره در نتیجه از لحاظ آموزشی جزو رشته ریاضی محسوب میشن. هرچند که بین رشته های ریاضی هنری ترین رشته همین معماریه ولی بحث این تاپیک "رشته های هنر" ـه یعنی رشته هایی که از کنکور هنر واردشون میشن که واضحه منظور چه رشته هایی هست.به نقل از Kenji :جان ؟؟؟ معماری جزو هنر نیست ؟؟؟ معماری حال و هوای هنری داره فقط ؟؟؟
ماشالا اطلاعات بچه ها پهلوون براندازه ...99 بچه های معماری خودشونو از هنر میدونن تو اکثریته جاهایی که هنر داره برای دانشکده هنره مثل دانشگا هنر تهران -دانشگاه هنر اصفهان - دانشگاه هنر تبریز و ... اصلا پردیس هنرهای زیبا که معماری رو با رشته های هنر گذاشته
من بخوام حرف بزنم که هنره یا نه خیلی طولانی میشه مهم اطلاعاتیه که باید داشت و الکی چیزی نگفت
حالا تو ایران این رشته از ریاضی دانشجو میگیره یعنی باید هنر محسوب نشه ؟!!!!!!!!
به نقل از ترنج :من نگفتم این رشته ارزش هنری نداره گفتم جزو "رشته های هنر" نیست. جاش بله معماری تو دانشگاه هنر تشکیل میشه ولی کنکور ریاضی میدن و درس دیفرانسیل و فیزیک و فلان رو کنکور میدن نه تاریخ هنر ایران و جهان و خلاقیت موسیقی و خلاقیت تصویری و غیره در نتیجه از لحاظ آموزشی جزو رشته ریاضی محسوب میشن. هرچند که بین رشته های ریاضی هنری ترین رشته همین معماریه ولی بحث این تاپیک "رشته های هنر" ـه یعنی رشته هایی که از کنکور هنر واردشون میشن که واضحه منظور چه رشته هایی هست.
×زود هم راجع به اطلاعات دیگران قضاوت نکنید
ما بالا بیایم پایین بیایم همه میدونن معماری تو ایران جزو رشته ریاضی ـه و همه هم میدونن که نسبت به رشته های مهندسی دیگه خیلی هنری تره. همونطور همه ی آدم های مطلع میدونن رشته طراحی صنعتی جزو رشته های هنره درحالی که خیلی رگه های مهندسی ریاضی تو واحد هاش داره و قبلا هم جزو رشته های ریاضی بوده منتها الان،تو این دوره جزو رشته هنر محسوب میشه. حالا من و فولانی نمیایم راجع به ارزش هنری یا ریاضی این رشته حرف بزنیم چون من و اون هر نظری داشته باشیم این رشته تو مملکت ما و خیلی جاهای دیگه جزو رشته های هنره و بحث ما بی معنی خواهد بود. مثل الان:)به نقل از Kenji :اقا شما راست میگی خواهر ...پس اسم تاپیک رو عوض کن بنویس " موفقترین رشته ورودی از کنکور هنر" ولی نگو این حرفا رو
از لحاظ اموزشی ریاضی حساب میشه چون معماری تو خود رشتش ریاضی در حد چند واحد کوچیک داره و تقریبا
همه چیش رو هنر میچرخه .