بهترین شغل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی
کار آدما بخش مهمی از زندگیشون رو تشکیل میده پس خیلی مهمه که هر کس به شغلش علاقه مند باشه و کارش متناسب با توانمندی ها و علایقش باشه. این جا میخوایم درباره ویژگی های یک شغل خوب ، عوامل موثر بر تصمیم گیری و ... حرف بزنیم. با اینا شروع کنیم:

۱. ویژگی های یک شغل مناسب؟
۲. عوامل موثر بر تصمیم گیری برای آینده شغلی؟
۳. نقش شغل پدر و مادر؟

ارنواز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 / فرهنگ
شهر
مشهد
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
باستان شناسی
پاسخ : بهترین شغل

1- به نظر من شغلی مناسبه که اونو واقعا دوست داشته باشیم و فقط به خاطر حقوق و این چیزا نریم سرکار.
بعدشم اینکه از همه ی استعدادها و ظرفیت های فرد شاغل استفاده بشه؛ مثثلا همون مثال همیشگی که طرف مهندسه میره راننده تاکسی میشه و این حرفا (اسمش فکر کنم اشتغال کاذب بود :-?)

2- از عوامل موثر هم به نظر من مهمترینش علاقه است ، بعد میزان درآمدش (که البته واسه خیلیا برعکسه! [-( ) و البته میزان منزلت اجتماعی شغل و شرایط خاصش هم مدنظره مسلما. (اینا همه تو کتاب مطالعات اول دبیرستان هست :D)

3- خب شغل پدر و مادر هم میتونه تاثیر گذار باشه و به دو حالت منجر میشه :1- طرف شغل مامان باباشو میبینه و خوشش میاد و سعی میکنه همونکاره (!) بشه .
2- یا اینکه میبینه و در اثر اتفاقاتی از شغل بدش میاد و حتی بهش فکر هم نمیکنه.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

1-داشتن جایگاه قابل قبول در جامعه-درآمد خوب-رسمی بودن و دائمی بودن شغل-سالم بودن و مفید بودن در جامعه و ...
2-علاقه-زمینه ی فرد برای اشتغال-نوع تحصیلات و مهارت های فرد در شغل مورد نظر-اجباری بودن شغل جها رفع نیاز ها و مخارج زندگی در برخی موارد و ...
3-همان گفته ی ارنواز گفته ی من است.

• شروع کننده موضوع

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

اینا هم هستن:

۱. محیط کار

۲. استرس