به احتمال زیاد با KMPalyer باز بشه اگه نشد از نرم افزار L-Light Codect استفاده کنید و همه فرمت ها رو برای ساپورت انتخاب کنید در هنگام نصب !به نقل از شـیـــــــــــــدا ® ☺ :عذر میخوام من دو سه تا فیلم دارم فرمتشون tps ـه با چه پلیری باز میشه ؟
با کی ام پی وا نشد ...به نقل از hitro :به احتمال زیاد با KMPalyer باز بشه اگه نشد از نرم افزار L-Light Codect استفاده کنید و همه فرمت ها رو برای ساپورت انتخاب کنید در هنگام نصب !
یه پلیر بسیار بسیار عالی با ساپورت " تمامی " فرمت های تصویری !به نقل از شـیـــــــــــــدا ® ☺ :با کی ام پی وا نشد ...
این نرم افزاره چی چی هه ؟
من این مشکل KM با حجم های بالا رو تو لپ تاپ پسرخالم دیدم که وقتی به برق مستقیم وصل نبود داشت و وقتی به برق مستقیم وصل میکردیم درست میشد !به نقل از نسترنّگار :اسما رو درست کن درستش هست KM Player.
من چون فیل و سریال و انیمیشن زیاد میبینم ( وصل میکنم به تلویزیون میبینم) یه زمانی کلّی پلیر تست کردم بهترین پلیرم به نظرم وی ال سیه. همه چی رو هم بدون اشکال پخش میکنه ولی km ویدئو های با حجم بالارو یه کم گیر داره موقع پخش ( نه، اشکال از لپ تاپم نیست ) خلاصه همتونو به وی ال سی توصیه میکنم.
جواد : من نزاشته بودم نظرسنجی رو #-o ویرایش کردم ، ممنون که گفتی