pucy cat کاربر فوقحرفهای ارسالها 985 امتیاز 2,347 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 4 شهر تهــران 2012/5/5 #1 سلاممممممممممم من میخام پل ماکارونی بسازم هیچی سرم نیست به یک همکار که ترجیحا چیزی بلد باشه نیازمندم وتهرانی باشه لصفا پ.خ بدید
سلاممممممممممم من میخام پل ماکارونی بسازم هیچی سرم نیست به یک همکار که ترجیحا چیزی بلد باشه نیازمندم وتهرانی باشه لصفا پ.خ بدید
zeynab75 کاربر فوقحرفهای ارسالها 776 امتیاز 5,338 شهر قوچان دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2012/6/18 #2 پاسخ : سازه ماکارونی من تقریبا تو سازه حرفه ایم خوراکمه! اما حیف که تهران نیستم بازم اگه کمکی خواستید هستم البته شمام فک کنم از 5 مه تا الان حرفه ای شده باشید!!!
پاسخ : سازه ماکارونی من تقریبا تو سازه حرفه ایم خوراکمه! اما حیف که تهران نیستم بازم اگه کمکی خواستید هستم البته شمام فک کنم از 5 مه تا الان حرفه ای شده باشید!!!
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,008 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2016/9/15 #3 پاسخ : سازه ماکارونی به نقل از MALICE : سلاممممممممممم من میخام پل ماکارونی بسازم هیچی سرم نیست به یک همکار که ترجیحا چیزی بلد باشه نیازمندم وتهرانی باشه لصفا پ.خ بدید کلیک کنید تا باز شود... بعد چهار سال ساختی یا نه ؟!
پاسخ : سازه ماکارونی به نقل از MALICE : سلاممممممممممم من میخام پل ماکارونی بسازم هیچی سرم نیست به یک همکار که ترجیحا چیزی بلد باشه نیازمندم وتهرانی باشه لصفا پ.خ بدید کلیک کنید تا باز شود... بعد چهار سال ساختی یا نه ؟!