به نقل از !! El !! :من نمی فهمم سازمان دانش پژوهان چه ربطی به سمپاد داره که رفته زیر نظر سمپاد؟؟؟؟
احتمالا اینم داره می ترکه [-(
بي خيال...چرا توهين مي كنين؟! :)به نقل از H O S E I N :و خانم چیز را هم گذاشتن رئیسش که نمیدونم از کدوم رودخونه ای صیدش کرده بودن ...
درسته ولی معاونت نخبگان شدهبه نقل از skYboy :دو تا سازمان ادغام شدن،معاونت دانش پژوهان جوان،تشكيل شده.
تا حدودی مخالفم چون المپیاد فقط تک روی کردن توی یه درس خاص هستو نحوه خوندنش خیلی با کنکوری خوندن متفاوته و ممکنه کسی بره المپیاد و مدال نقره بیاره اکا کنکورش رو هم درست و حسابی ندهبه نقل از حامد مهدوی :درسته این خانوم تخصصش این نیست،ولی دلیل نمیشه هر حرفی رو پشت سرش دربیارید!
من بودم جایی که صحبت بکنه ،اصلا صحبت این حرفا رو نمی کنه!
تو دنیا هیچ آزمونی وجود نداره که بتونه شایسته ترین ها رو انتخاب کنه!هدف المپیاد جذب علاقه مند تو رشته های مستقیم المپیاد هاست! و کشف تعدادی از استعداد ها و همینطور آموزش کسایی که قبول شدن!پس اگه قبول نشدیم ،یا قبول شدیم و طلا نشدیم نباید ناراحت شیم،یه آقایی بود حرف قشنگی میزد می گفت ببینید از نوک قله خوشتون میاد یا از کوهنوردی!شما هم همین فکرو بکنید ،اگه کوهنورد هستید المپیادی بشید،چون اگه قبول نشید هم ضرر نکردید و کلی سود بردید
به نقل از !! El !! :تا حدودی مخالفم چون المپیاد فقط تک روی کردن توی یه درس خاص هستو نحوه خوندنش خیلی با کنکوری خوندن متفاوته و ممکنه کسی بره المپیاد و مدال نقره بیاره اکا کنکورش رو هم درست و حسابی نده
ولی موافقم هستم چون کسی که المپیاد میخونه آمادگی درس خوندن با ساعت بالا رو داره![]()