- شروع کننده موضوع
tiberium
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی سمنان
- شهر
- سمنان
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
- مدال المپیاد
- المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی فن آوری اطلاعات
یکی از مسایل خیلی مهم نحوه ی نوشتن مقالست.شاید خیلی از شماها مقاله های خیلی قوی ای بنویسید ولی به دلیل قالب نامناسب رد بشه! و واقعا هم خیلی زیاد همچین اتفاقی میفته و مخصوصا تو مقالات دانشگاهی!!!
خب من یه چیزی که به نظرم مفید میاد اینه که اینجا نحوه ی درست مقاله نویسی رو آموزش بدیم.من یه سری مطالب برای نحوه ی صحیح این کار دارم . از بقیه دوستان هم می خوام اگر اطلاعاتی دارن حتما کمک کنن که بتونیم خیلی خوب همچین کاریو انجام بدیم.
به نظرم می تونیم این آموزش رو تو 2 بخش قرار بدیم.یعنی paper های فارسی و paper های انگلیسی.
اگر کسی مایل به همکاری تو این زمینه هست به من خبر بده که یه برنامه ی خوب بچینیم :)
خب من یه چیزی که به نظرم مفید میاد اینه که اینجا نحوه ی درست مقاله نویسی رو آموزش بدیم.من یه سری مطالب برای نحوه ی صحیح این کار دارم . از بقیه دوستان هم می خوام اگر اطلاعاتی دارن حتما کمک کنن که بتونیم خیلی خوب همچین کاریو انجام بدیم.
به نظرم می تونیم این آموزش رو تو 2 بخش قرار بدیم.یعنی paper های فارسی و paper های انگلیسی.
اگر کسی مایل به همکاری تو این زمینه هست به من خبر بده که یه برنامه ی خوب بچینیم :)