روز های زندگی

• شروع کننده موضوع

Saratonin

ـــــــــــــارا
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
این اثر سینمایی داستان 'لیلا' و همسرش 'دكتر عربی' است كه در یكی از بیمارستان های صحرایی در روزهای پایانی هشت سال دفاع مقدس در حال فعالیت هستند و در حمله عراقی ها به این بیمارستان پس از اعلام آتش بس، در این بیمارستان به همراه چند پرستار و زخمی گیر می افتند.

- در 14 رشته نامزد دريفت سيمرغ بلورين شد. ديپلم افتخار بهترين فيلم، سيمرغ بلورين بهترين كارگرداني و سيمرغ بلورين بهترين بازيگر زن از جمله جوايز اين فيلم در جشنواره سي ام هستند. (برنده ی پنج سیمرغ بلورین شد.)

009-_caffecinema.com_.jpg

نظرتون راجع به فیلم و اینکه آیا شایسته ی گرفتن دیپلم افتخار بهترین فیلم در جشنواره بود یا نه؟
ارزش دیدن رو داره یا نه و چه انتقاداتی بهش وارده. (از دید خودتون.)

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
پاسخ: روزهای زندگی

خیلی خیلی خوشگل بود
من دوسش داشتم
ازون دکتر سوسوله بدم میومد فقط :ناراضی

ImPiSh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان یـک
شهر
تهران
پاسخ : روز های زندگی

روزهای زندگی فکر کنم یکی از فیلمایی بود که خیلی خوب تونسته بود موقعیت جنگ رو بازگو کنه. اونجاهایی که توی پناهگاه رفته بودند و عراقی از بالای سرشون رد می شدند واقعا دلم گرفت و با خودم گفتم اگه جای اونا می بودم یا در می رفتم یا همونجا غش می کردم :D
حمید فرخ نژاد هم که بود ! چی اَ این بهتر x: :-"
اون دکتره هم قبول دارم خیلی سوسول بود. همیشه یه سری از آدما همین جورین و خیلی ترسوئن. ولی فیلم می خواست نشون بده حتی واسه بی مقدار ترین فرد گروهی که داشتند جونشونو دادند. دقیقا همونجایی که سیما جونشو به خاطر اون دکتر سوسوله داد. هرچند که خود دکتره هم همونجا از دست رفت.
به هر حال فکر کنم فیلم تاثیرگذاری باشه. حداقل بین فیلمایی که من درباره ی جنگ دیدم، این بهترینش بود.

یه دوست

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
مدال المپیاد
من والمپیاد...؟!؟!؟!؟
دانشگاه
هرجا راهم بدن!!
رشته دانشگاه
پزشکیم آرزوست...
پاسخ : روز های زندگی

من ندیدم ولی به نظرم فیلم فوق العاده ای میاد هم به دلیل بازیگراش (جمید فرخ نژاد و اون زنه که اسمش ادم نیست و برای بازیش سیمرغ هم گرفت)و هم موضوعش که جنگه ولی نه خود خط مقدم و چیزای کلیشه ای

بالا