- شروع کننده موضوع
sayna
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- علوم پزشكى شهيدبهشتى
- رشته دانشگاه
- پزشكى
توی دنیای امروز تقریبا همهی ما ، وابسته به یک سری جوامع مجازی هستیم . یعنی توی اون فعالیت می کنیم و با آدم های مجازی تعاملات مجازی برقرار می کنیم . از طرفی همهمون عضوی از یک سری جوامع حقیقی هم هستیم . مثل خانواده ، مدرسه و شهر و ...
ایجاد رابطهی درست بین جوامعی که توش زندگی می کنیم نقش مهمی توی ِ تشکیل شخصیت خودمون و روابط اجتماعیمون بازی می کنه .
یعنی اگر ما نتونیم رابطهی درست برقرار کنیم بین زندگی و تعاملات مجازی و حقیقیمون ممکنه دچار مشکلاتی توی هر دوی ِ این دو محیط بشیم .
اصلا جامعهی مجازی با جامعهی حقیقی ، دو تا محیط کاملا جدا از همَن ؟ نمیشه درست بینشون ارتباط برقرار کرد و آشتیشون داد ؟
× این برقراری درست ارتباط چه ملاک هایی داره ؟
مثلا زمان یکی از آیتم هایی ِ که خیلی باعث تداخل توی این دو محیط میشه ، برای یک ارتباط صحیح بین ِ "من ِ مجازی " و " من ِ حقیقی" چه طوری باید زمانمون رو کنترل کنیم ؟
آیتمای دیگه چه چیزیی هستن ؟
× کدوم یک از محیط هایی که توش زندگی می کنیم نسبت به دیگری ، آسیب پذیر تر هستن ، چرا ؟
× آیا توی ذهنتون یکی از این جوامع ، بر دیگری ارجحیت داره ؟ و اگر آره ، چرا ؟
چه چیز می شه که بعضیا از تمام وابستگی هاشون نسبت به دنیای حقیقی دور میشن و وقتشون رو صرفا میزارن برای روابط مجازیشون؟
× آسیب های متقابل این دو جامعه نسبت به هم چیا هستن ؟ چه طوری جلوگیری کنیم ؟
پ.ن:این هم مفیده .
ایجاد رابطهی درست بین جوامعی که توش زندگی می کنیم نقش مهمی توی ِ تشکیل شخصیت خودمون و روابط اجتماعیمون بازی می کنه .
یعنی اگر ما نتونیم رابطهی درست برقرار کنیم بین زندگی و تعاملات مجازی و حقیقیمون ممکنه دچار مشکلاتی توی هر دوی ِ این دو محیط بشیم .
اصلا جامعهی مجازی با جامعهی حقیقی ، دو تا محیط کاملا جدا از همَن ؟ نمیشه درست بینشون ارتباط برقرار کرد و آشتیشون داد ؟
× این برقراری درست ارتباط چه ملاک هایی داره ؟
مثلا زمان یکی از آیتم هایی ِ که خیلی باعث تداخل توی این دو محیط میشه ، برای یک ارتباط صحیح بین ِ "من ِ مجازی " و " من ِ حقیقی" چه طوری باید زمانمون رو کنترل کنیم ؟
آیتمای دیگه چه چیزیی هستن ؟
× کدوم یک از محیط هایی که توش زندگی می کنیم نسبت به دیگری ، آسیب پذیر تر هستن ، چرا ؟
× آیا توی ذهنتون یکی از این جوامع ، بر دیگری ارجحیت داره ؟ و اگر آره ، چرا ؟
چه چیز می شه که بعضیا از تمام وابستگی هاشون نسبت به دنیای حقیقی دور میشن و وقتشون رو صرفا میزارن برای روابط مجازیشون؟
× آسیب های متقابل این دو جامعه نسبت به هم چیا هستن ؟ چه طوری جلوگیری کنیم ؟
پ.ن:این هم مفیده .