ARGO : تسخير لانه جاسوسي به روايت هاليوود

• شروع کننده موضوع

INTREPID

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
92
اولين تصاوير از فيلم «آرگو» به كارگرداني بن افلك كه چند روز پيش در قالب تريلر كوتاهي به نمايش دراومد، گوياي چگونگي فضاي اين فيلم و همین طور بازيگران حاضر در سومين اثر بن افلك بود.

آرگو داستان زندگي يه جاسوسه كه البته امريكايي‌ها مي‌گن اين داستان واقعيه ، اما به تعبير برخي كارشناسان و منتقدان امريكايي، داستاني ست كه از دل هاليوود زاده شده ، درگيري و اغتشاش در خاورميانه ( ايران در دوران ابتدايي پيروزي انقلاب ) ، حضور بازيگران بزرگ و به تصوير كشيدن نماهاي متعددي از ايران كه براي بينندگان غربي فيلم بن افلك تازگي دارد از وجوه فيلم افلك است كه می شه بخش‌هايي از اون رو در تريلر فيلم دید.

داستان «آرگو» نشأت گرفته از ماجرايي ست كه به نظر مي‌رسه حاصل پيوند چندين واقعه باشه. در سال‌هاي دور و همزمان با دوران اوايل انقلاب اسلامي و تسخير لانه جاسوسي ، سايت ورايتي و هاليوود ريپورتر خبر توليد مستندي علمي از سوي يك گروه مستندساز امريكايي در خاك ايران را منتشر مي‌كنند.

به اين منظور اين گروه توليد كننده وارد ايران شده و مشغول ساخت مستند مي‌شوند. به استدلال رؤيا‌گونه هاليوود اين گروه مستندساز نبودند بلكه جاسوسان امريكايي بودند كه براي آزاد كردن گروگان‌هاي امريكايي با اين ترفند پا به ايران گذاشتند.

اين داستان هاليوودي برگرفته از مقاله جاشوا بيرمن در سال ۲۰۰۷ است؛ مقاله‌اي كه در سايت وايرد منتشر شد. حالا آرگو بر اساس اين مقاله و با استناد به خبري كه حدود ۳۰ سال پيش در دو سايت امريكايي منتشر شده بود ساخته شده است.

آرگو مي‌خواهد بگويد كه چگونه سازمان سيا با طراحي يك نقشه و داستان دروغين سفر يك گروه توليدكننده امريكايي به ايران شش گروگان امريكايي را از لانه جاسوسي آزاد كرده است. بر اساس اين داستان ساختگي مستندي كه اين گروه در پي ساخت آن به ايران آمدند، آرگو نام داشت و اين خبر دروغين آنقدر توجيه كننده بوده كه حدود ۳۰ سال پيش در دو سايت امريكايي اطلاع رساني شود.

سومين تجربه كارگرداني بن‌افلك خوب از آب در اومده باشه يا بد، پيش بيني‌ها می گن كه اين اثر با استقبال خوبي در سطح سينماهاي امريكا مواجه مي‌شه چراكه آرگو با پشتوانه مالي و تبليغاتي وسيع خود در ميان منتقدان و كارشناساني كه با اعلام رضايت يا نارضايتي خود از ماحصل يك فيلم، ميزان درآمد آن فيلم در گيشه سينماها را رقم مي‌زنند، لابي زده است. اين فيلم در ۱۲ اكتبر ۲۰۱۲ به نمايش در مي‌آيد تا جريان ضد ايراني ديگري را در سطح جهاني جولان دهد.

خب بازم یه فیلم ضد ایرانی دیگه ، ساخته ی هالیوود . تریلر رو دیدین ؟ چی دربارش فکر میکنین ؟ اصن ارزشش رو داره که دربارش بحث کنیم ؟

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : ARGO : تسخير لانه جاسوسي به روايت هاليوود

شما چجوری دیدین؟ لینک دانلودشُ میشه بدین؟ :-?

• شروع کننده موضوع

INTREPID

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
92

به نقل از ریــحــانــه :
شما چجوری دیدین؟ لینک دانلودشُ میشه بدین؟ :-?

شما میتونین توی IMDB نگاش کنین . http://www.imdb.com/title/tt1024648/
من خودم یه جای دیگه دیدمش.

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

هنوز فيلم بيرون نيومده تاپيکشو زديد؟؟!!
به نظرمن از روي تريلر نميشه فيلمو تشخيص داد چيه من تانياد نبينم نظر نميدم

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از INTREPID :
شما میتونین توی IMDB نگاش کنین . http://www.imdb.com/title/tt1024648/
من خودم یه جای دیگه دیدمش.
ُآره اونُ که میدونستم فک کردم کاملشُ جایی دیدین. :D
به نظر میاد خیلی خبر ساز شه ...

• شروع کننده موضوع

INTREPID

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
92

به نقل از ریــحــانــه :
به نظر میاد خیلی خبر ساز شه ...

منتقدان و كارشناسان از فيلمي كه هنوز به نمايش درنيومده اعلام رضايت مي‌كنن و اون رو شاهكار بن افلك در بین سه اثري مي‌دونن كه تا حالا او تجربه كارگردانيشان را پشت سر گذاشته. اين تبليغات براي فيلمي ضد ايراني كه با حمايت مالي وارنر بروس انجام شده ، دور از انتظار هم نبود، با اين حال در جامعه منتقدان امريكايي، منتقد و كارشناساني نيز هستند كه نخواهند چشمان خود را كاملاً به روي حقايق ببندند.

Nafas 21

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
يه دبيرستاني از فرزانگان
شهر
Najaf abad
مدال المپیاد
المپياد رياضي
دانشگاه
بايد بش فكر كنم

به نظر من كه تو اين فيلم اغراق زيادي بود
و هيچ صحنه اي رو حقيقي نشون نداده بود
چون فكر نمي كنم پدر و مادر بزرگاي ما اين قدر جاني بوده باشن
واصلا لايق جايزه ي نوبل نبود

G.MM

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
University of Paris-Saclay
رشته دانشگاه
Integrative Biology and Animal Physiology
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از N@F@S ^_^ :
به نظر من كه تو اين فيلم اغراق زيادي بود
و هيچ صحنه اي رو حقيقي نشون نداده بود
چون فكر نمي كنم پدر و مادر بزرگاي ما اين قدر جاني بوده باشن
واصلا لايق جايزه ي نوبل نبود
منم موافقم
چهره ایرانیا رو نسبتا بد نشون داده
و بین فیلم هایی که نامزد جایزه اسکار شدن این بهترین فیلم نبود
اینکه همسر رییس جمهور آمریکا جایزه اسکار رو به سازنده ی این فیلم داد یکم قضیه رو سیاسی نمیکنه؟ :-?

Nafas 21

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
يه دبيرستاني از فرزانگان
شهر
Najaf abad
مدال المپیاد
المپياد رياضي
دانشگاه
بايد بش فكر كنم

به نقل از G.MM :
اینکه همسر رییس جمهور آمریکا جایزه اسکار رو به سازنده ی این فیلم داد یکم قضیه رو سیاسی نمیکنه؟ :-?
خب اصن فيلم سياسي و اونم ضد ايراني واين خيلي براي آمريكايي ها مهمه
و اين طوري تنفرشون از ايران رو نشون مي دن
البته يه چيزو فراموش كردم
واقعا صحنه هاي فيلم برداري عالي بودن
و اينكه وقتي نگاه مي كردي فكر مي كردي واقعا 30-40 سال پيش ساخته شده

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نظر شما چه فیلمی بیشتر از ارگو لایق این جایزه بوده؟

این که پدر بزرگ و مادر بزرگ های ما یک کار غیر اخلاقی و تروریستی کردن و سفارت امریکا رو اشغال کردن و سفیر ها گروگان گرفتند باید قبول کنیم. یه حقیقته.

فیلم به نظر من واقعآ خوب بود بازیگریش عالی بود. اخر فیلم خیلی اغراق آمیز بود که البته به جهت ایجاد هیجان مضاعف برای بیننده بود.

از جنبه تاریخی این فیلم که بگذریم واقعآ ایرانی هارو بد نشون داده بود.کارگردان در ابتدای فیلم تلاش کرده بود که خودش رو بی طرف نشون بده( بد گفتن از شاه و بیان کردن حمایت امریکا از شاه و وزارت اطلاعات) تا بعد راحت روی ذهن بیننده تاثیر بگذاره و در اخر فیلم هم اونجور اغراق آمیر ایرانی هارو کودن و به نوعی به مانند میمون نشون بده!( صحنه ای که توی فرودگاه مامور های فرودگاه مثل کودکانه چند ساله جذب کارت های فیلم شدن و باهاشون بازی میکنند!)

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
97

به نظر من بعضی جاهاش خیلی اغراق آمیز بودن و سعی کرده بود ایرانی ها رو بد نشون بده... ولی باید قبول کنیم که با همش اغراق نبوده و منشأ در واقعیت داره....
اون قسمتاییش که صفحه مربعی می شد واقعی بودن و در همون زمان گرفته شده بودن.

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

در مورد وقایع تاریخیش و نمایش تسخیر سفارت آمریکا واضحه که کاری که انجام شد اقدامی غیر اخلاقی و فاقد منطق بود که بیش از هرکسی خودمون ضررشو پس دادیم . اینکه فیلم این اقدام رو بد نشون میده به نظرم خیلی هم نا بجا نیست واقعا کار غیر انسانی بوده .
من وقتی داشتم نگاه می کردم فیلمو به دید یه آدم بی طرف که نه آمریکاییه و نه ایرانی نگاه کردم (البته تقریبا تا جایی که میتونستم سعی کردم بی طرف باشم ) . واقعا یک بی طرف بعد از دیدن این فیلم این احساس بهش دست میده که چقدر ایرانیا آدمای احمق و بی تمدنی هستن و آمریکایی ها چقدر فرشته های معصومی هستن بخصوص این فیلمو وقتی یه آمریکایی ببینه که پیش زمینه ی خیلی خوبی هم ممکنه از ایرانیا نباشه مسلما از ایرانی ها بدش میاد .
بعد از انقلاب ها اقداماتی که بخاطر شور صورت می گیره توی هیچ انقلابی کم نبوده . آمریکا هم کم در امور ایران دخالت نکرده بوده در امور ایران فوران احساسات مردم رو میشه اینطوری هم گفت . اشکال فیلم اینه که اصلا توش مشخص نیست آمریکا چه کارایی با ایران کرد که مردم اینجوری شدن :D انگار مردم الکی از آمریکا بدشون میومد . البته یه کسایی وظیفشون بود جلوی این کارا رو بگیرن که نگرفتن . این میتونه انتقادی به اون افراد باشه .
ولی از نظر داستان پردازی و بازیگرا به نظرم فیلم خوبی بود . نامزد اسکار که شد و برنده شد شایسته بود . زیاد انتخاب غیر معقولی نبود از نظرم .

بالا