پاسخ : جزایر ایران
خب یه خورده راجع به هنگام توضیح بدم .
جزیره ی هنگام جزیره ای است به مساحتی کمتر از جزیره ی کیش . این جزیره بومیان خودش رو داره و بومیانش هم آدم هایی شیک و با فرهنگ هستن ( یه دفعه یه کدومشون
اومده بود آزمایشگاه مادرم آزمایش بده )(البته متأسفانه عید همون سال که رفتیم جنوب ایشون فوت کرده بودن )
جزیره ی هنگام به دلفین هایی که در اطرافش چرخ میزنن معروفه و در تمامی ایام سال بسیاری گردشگران برای مشاهده ی دلفین های خلیج فارس به این جزیره سفر میکنند .
در مورد داخل جزیره اطلاعات زیادی ندارم . چون وقت نداشتیم واردش بشیم . ولی با توجه به بنر ها به تناقض میخوریم . چون توی یکیشون بازدید از تمساح زده بود و توی دیگری سواری با ماشین های سافاری !
این جزیره از جنوب قشم به وضوح معلومه و با قایق پنج دقیقه راهه.
جزیره ی دیگری هم در شرق قشم وجود داره به نام لارک که ازش خبر ندارم .
به غیر از این جزایر در سمت غرب تر حلیج فارس جزیره ی معروف خارک وجود داره .
توی نقشه های ماهواره ای روی این جزیره سیاه شده . این جزیره از پایگاه های نظامی ایرانه و فکر کنم استخراج نفت ازش صورت میگیره .
در نزدیکی این جزیره جزیره ی کوچک خارکو وجود داره . فکر کنم فقط یک خانواده توی این جزیره ساکن هستند .
از خلیج فارس بگذریم . درشمال ایران ، در بین استان مازندران و گرگان شبه جزیره ی میانکاله وجود داره . اصلاً من در حدی نیستم که راجع به این شبه جزیره توضیح بدم . فقط میگم که منطقه حفاظت شده است و حیات وحش فوق العاده ای داره . خودتون برید مطالعه کنید .