بله !به نقل از Arman74 :مگه بهتر از AVR هم هست؟
میخواستم اون میکرو اصلیه که باهاش کار میکنید مشخص بشه و الا همه گزینه 2 رو میزدند AVR و آمار گیری به هم میخورد...به نقل از روح الله :چرا فقط یک گزینه میشه انتخاب کرد؟!؟
در ضمن جای خانواده های پیک خالیه مخصوصا dsPIC
به نقل از شهریار :میخواستم اون میکرو اصلیه که باهاش کار میکنید مشخص بشه و الا همه گزینه 2 رو میزدند AVR و آمار گیری به هم میخورد...
اگه میکرو دیگه ای هست و واقعا باهاش کار میکنید بگید و الا براتون اسم دارم از اینجا تا الی ماشاالله!
ببینید ، به نظر من بهتر بود که تو نظرسنجی چندتا رو میشد انتخاب کرد چرا که پروژه های مختلف رو باید با خانواده های مختلفی از میکرو انجام داد،اگه شما تو ARM-NXP یا ازون بهتر هم استاد شدید باز خیلی از پروژه ها رو میتونید و باید با میکرویی مثل ATmega8 انجام بدید، درسته؟به نقل از Arman74 :مگه بهتر از AVR هم هست؟
قبول دارم توی صنعت هر میکرویی رو باید در جای خودش استفاده کردبه نقل از روح الله :ببینید ، به نظر من بهتر بود که تو نظرسنجی چندتا رو میشد انتخاب کرد چرا که پروژه های مختلف رو باید با خانواده های مختلفی از میکرو انجام داد،اگه شما تو ARM-NXP یا ازون بهتر هم استاد شدید باز خیلی از پروژه ها رو میتونید و باید با میکرویی مثل ATmega8 انجام بدید، درسته؟
پس بهتر بود یا میکروهایی که هم رده هستند رو تو نظرسنجیتون میذاشتید یا اجازه میدادید که چندتا گزینه انتخاب بشه...نه؟
فوتبالیست نیاز به میکرو بهتر داره ؟!!!!به نقل از شهریار :قبول دارم توی صنعت هر میکرویی رو باید در جای خودش استفاده کرد
ولی چون اینجا فقط انجمن رباتیک داره و الکترونیک به صورت تخصصی کار نمیشه با این نظر سنجی میخوام ببینم کسایی که رباتیک کار میکنند تا چه حد پا فراتر میزارند و دل به دریا میزنند و از قطعات کمتر شناخته شده استفاده میکنند
در ضمن یه چیزی رو یادم رفت بگم ربات مورد نظر هم یه چیزی تو مایه های فوتبالیست که نیاز به میکرو خوب داشته باشه هست وگرنه برای همه AVR میشه بست یا PIC
تعداد پایه های i/o ش کم بود ، برای ما مشکل ساز شد یکم.به نقل از m-hadi :فوتبالیست نیاز به میکرو بهتر داره ؟!!!!
ما رو روبات هامون امسال atmega16 بود کاملا هم خوب جواب میداد
بله برای خوندن adc سنسور ها ما از مولتی پلکسر استفاده میکردیم.به نقل از Lily Delicated :واسه فوتباليست پايه هاي ATmega16 كم نيست?مخصوصا ADC, از مولتي پلكسر استفاده ميكرديد?
ما واسه مين ياب از ATmega16 استفاده ميكرديم گاهي هم 32 ولي واسه ربات هاي ساده تر مثه تعقيب خط باز هم از 16 استفاده ميكرديم چون استفاده كردن از مگا8 يه سري مشكلات خودشو داره
بدنیست یه نیم نگاهی هم به میکرو های دیگه داشته باشیم شاید چیز هایی داشته باشند که به صرفه تر باشه و کار رو راحتر کنه و کیفیت رو بالاتر ببرهبه نقل از fatemeh_mk :AVR
مثله خیلی از تیما atmega 16/32 که برای ما (شاید چون روباتمون خیلی ساده بود) مشکلی بوجود نیاورد اما بقیه که کارشون از ما پیچیده تر بود یه سری مشکل داشتن باهاش. من فک میکنم تا وقتی که برای خود ما مشکلی بوجود نیاورده چه نیازی هس تا از یه مدل دیگه استفاده کنیم؟
مشکل اصلی که همه تو جونیور به خصوص فوتبالیست با این میکرو دارن اینه که تعداد پین های i/o ش خیلی کمه به نسبت یه چیزی مثله مثلا Arm 9 ولی بازم سادگی avr برای جونیور حرف اولو میزنه.به نقل از شهریار :بدنیست یه نیم نگاهی هم به میکرو های دیگه داشته باشیم شاید چیز هایی داشته باشند که به صرفه تر باشه و کار رو راحتر کنه و کیفیت رو بالاتر ببره
بله حرفتون کاملا درسته و من خودم یه زمانی کلا دنبال این بودم که با چیزای جدید کار کنیم و تجربه شون کنیم(البته اگه در حد ما باشه)، ولی خوب با این وضع روباتیک و مدرسه ی ما دیگه...به نقل از شهریار :بدنیست یه نیم نگاهی هم به میکرو های دیگه داشته باشیم شاید چیز هایی داشته باشند که به صرفه تر باشه و کار رو راحتر کنه و کیفیت رو بالاتر ببره
آره دقیقابه نقل از شواليه سبز :pic ها که چند ماهی کار کردم باشون چندتا ویژگی بارز دارن : یک اینکه نویز پذیری فوق العاده کمی دارن. بسیار مقاومن(یه خازن 40 ولتی رو پین های 16f877تخلیه کردیم نسوخت) لذا برای کار های صنعتی و نظامی مناسبن و کاربرد دارن.