آواتار یاهو

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
من جدا مشکل دارم نمیتونم آواتارم رو حذف کنم..کلا از آواتار های یاهو بدم میاد..همش هموناست و باید انتخاب کنی..اصلا جایی نداره که بخوای خودت عکس بزاری..نمیشه کاریش کرد؟؟؟ :-ss :-ss
منظورم عکس مسنجر نیست..خود آواتار رو میگم! راستی نوشته ی آواتار رو هم میشه بگید چه جوری عوض کنم؟ قبلا نمیدونم چه جوری جمله ی دلخواهمو گذاشته بودم..الان نمیدونم چرا نمیشه :( :( باز هم منظورم استاتوس مسنجر نیست..زیر عکس آواتار یه نوشته ای هست..اونو میگم..که وقتی استاتوس مسنجر رو هم عوض میکنی اون عوض نمیشه.

• لایک
امتیازات: Azura

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم
پاسخ : آواتار یاهو

از داخل سایت یاهو وارد بشید، بعد وارد پروفایلتون بشید و تغیراتی که می خواید رو انجام بدید

• شروع کننده موضوع

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

بچه ها خودم کشف کردم باید چی کار کنیم! در واقع این اواتارها همین جوری اصلا حذف نمیشن! و اگه میخواین به عنوان نیو آبدیت شما، به مردم نشونش نده باید چند بار آبدیت کنید..حالا این آبدیت های جدید نشون داده میشن و این اواتار که جز قدیمی هاست از بین میره و نشونش نمیده!
نحوه ابدیت کردن هم ساده ترین راهش اینه که بیایید استاتوس بذارین، بعد قبل از اینتر، روش کلیک کنید و تیک یاهو آبدیت رو بزنید! حالا این استاتوس یاهو آبدیت جدید شماست! چند بار این کارو انجام بدین قدیمی ها میپرن!

novanda

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا
شهر
تهران-لاهیجان

آفرین ک خودت کشفیدیش

بالا