شبکه ماهواره ای من و تو!تقلید کننده یا تقلید شونده؟!

• شروع کننده موضوع

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT
سلام دوستان!یه سری تاپیک توی این انجمن و سایر سایت های اینترنتی دیدم در مورد اینکه برنامه های من و تو داره توسط ایرانی ها تقلید میشه و .... که خواستم یه سری توضیحات رو در این مورد بهتون بدم تا ببینید مقلد این وسط کیه!(البته قبول دارم شبکه های داخلی پس از آغاز به کار من و تو شروع کردن به ساخت برنامه هایی شبیه برنامه های اون شبکه مثل برنا +ما که شبکه دو میزاشت و یا شام ایرانی!اما واقعا ایده این کارا مال من و تو بوده؟!)

خب بزارید اول در مورد برنامه ی بفرمایید شام یه کمی بگم:

اولا که این برنامه رو تقریبا اکثر کشور های دنیا دارن و اگه کشوری اون برنامه رو درست کرد نمیشه اسمشو گذاشت تقلید!دوما اینکه در نمونه ایرانی دو تفاوت مهم رو احساس میکنیم که میتونه انگ مقلد بودن رو از خودش جدا کنه:
1-توی این برنامه ی ایرانی فقط بازیگر ها دعوت میشن!
2-توی این برنامه ایده ای بسیار نو و جالب برای امتیاز دهی داده شده که باعث میشه همه بخوان امتیاز بیشتری بدن به همدیگه و کیفیت غذاشونو هم بالا تر ببرن تا امتیاز بالا تری بگیرن،امتیاز دهی به این صورته که به هرکس توی هر شب ده تا اسکناس ده هزار تومانی داده میشه و پس از پایان شب هر کس به ازای هر امتیاز که میخواد بده ده هزار تومن توی قلک میندازه و پس از اتمام مسابقه قلک ها شکسته میشن و موجودی داخل قلک ها به نفر اول داده میشه(اینجوری اگه کسی به بقیه امتیاز کم بده تا خودش اول بشه،جایزه ی خیلی کمی رو میبره!)

ولی بفرمایید شام شبکه من و تو عینا از روی معادل های خارجیش تقلید کرده و به هیچ وجه ایده نویی رو ارائه نداده!حالا به نظرتون مقلد کیه؟!

و اما در مورد سایر برنامه های من و تو هم بزارید توضیح بدم:

نمیدونم تا حالا چیزی در مورد شبکه اینترنتی <<ببین تی وی>> چیزی شنیدید یا نه!اما خب برای اطلاع رسانی باید بگم که ببین تی وی یک شبکه اینترنتی هستش(میشه کفت بودش!)که برنامه های کوتاه تولید میکرد و کارگردان برنامه هاشم "کیوان عباسی"بود!

البته این شبکه اینترنتی پس از مدتی فیل.tر شد و آمار پخش ویدیو هاش هم به روزی 20 هزارتا رسیده بود!

برنامه های مختلف این سایت شامل:موزیک ویدیو،گفت و گو با هنرمندای ایرانی و خارجی ،پوشش خبری اتفاقای مهم ایران و آمریکا و همینطور بنامه های کمدی و جدی بود.

حالا بزارید اسم بعضی از برنامه ها و دست اندر کاران اون شبکه رو بگم:

اولیش رها اعتمادی که برنامه های مربوط به موسیقی اونجا رو یه جورایی کارگردانی میکرد!
دومیش برنامه ی city talkکه مجریش خانوم لادن ضیایی هستن ایشون در مورد این برنامه میگن(چقدر کار این برنامه شبیه من و تو پلاس هستش!):
«‌سیتی تاک را قبلاً بقیه بچه‌ها اجرا می‌کردند و در نهایت قرار شد فقط من باشم و در مورد آلبوم موسیقی، فیلم سینمایی روز و کتاب هفته، گزارش بدهم. سعی می‏کنم، موضوع‌های مختلف برنامه به‏هم بیایند و هر هفته یک موضوع در برنامه باشد که به ایران هم مربوط باشد».

برنامه بعدی برنامه ی Mel talkاین برنامه رو خانوم ملیسا شوشاهی اجرا میکنن!که قسمت اول اسم بنامش یعنی Mel از اسمشون اومده!(چقدر شبیه sali talk میمونه مخصوصا وقتی که اسم مجری اون برنامه سالومه(درسته؟!) هستش و اسم برنامش از اول اسم خودش اومده!)البته اگه توضیح این برنامه رو بخونید بیشتر به شباهت این دو تا برنامه پی میبرید
و میفهمید که تقلید کار واقعی کیه،خود خانوم شوشاهی در مورد این برنامه گفته اند که:

«داشتیم برای سایت‏مان دنبال یک برنامه‏ جالب می‏گشتیم که خودم در آن باشم. خواستیم کاری کنیم که ایرانی‏ها نوع جدیدی از اجرا را ببینند همراه با خبرهای هفته، خبرهای بامزه و… اوائل خیلی از جملات را به انگلیسی و فارسی با هم می‌گفتم. خیلی‏ها هم می‏گفتند، ما نمی‏فهمیم، چرا فارسی صحبت نمی‏کنی؟ شما ایرانی هستی، باید فارسی صحبت کنی. برای همین سعی کردیم‌ متن برنامه را بیشتر فارسی کنیم.»
راستی بزاید یه سری از بخش های برنامه mel talk رو هم براتون بگم:ابله هفته، پنج موضوع برتر هفته، و اصطلاح عامیانه هفته!
کلا این دو تا برنامه شباهت زیادی دارن به هم انگار!

راستی اینم بدونید که کلا جالبه:تیام رو که میشناسید؟!(تهیه کننده بفرمایید شامه)توی اون شبکه تهیه کننده یه برنامه ی آشپزی بوده!

----------------------------------
انصافا الان تقلید کار این وسط کیه؟!کلا رفتن شبکه ببین تی وی رو کنترات برداشتن و کپیش کردن!
----------------------------------
پ.ن:این پست رو بنده خودم توی سمپاد سیتی زده بودم و مطلبش کپی پیست نیست و کلی روش وقت گذاشتم :D

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران
پاسخ : شبکه ماهواره ای من و تو!تقلید کننده یا تقلید شوند

میگم آشنا بودا تو سیتی دیده بودم. :D
خب خودتون دارید میگین اون شبکه دیگه نیست و عوامل اصلی اون شبکه هم الان در من و تو فعالیت دارن پس این اسمش تقلید نیست.
بفرمایید شام که توضیح خودتون کامل یود و منم باهاش موافقم.
من موافق هیچ کدوم از برنامه های این شبکه نیسم ولی ما کاری به این که من و تو داره تقلید میکنه نداریم اصن حرفه شما درست و اونا تقلید کننده خُب شبکه های ما چرا باید این کارو بکنن؟مگه هرکاری که اونا میکنن ماهم باید بکنیم؟
شما نمیتونی منکر این بشی که اگه من وتو ای نبود و مردم جذب بفرمایید شامی نمیشدن امکان نداشت بفرمایید شام ایرانی راه بیفته.
سالی تاک که واقعن برنامه ی مزخرفیه ولی میبینی که چقدر طرفدار داره از ویدئو هایی که میفرستن و اینا معلومه دیگه.
یه چیزه دیگه اینکه تیتراژ برنامه ای که تا پارسال همزمان با من و تو پلاس پخش میشد از شبکه دو که مجریش خانم نامداری بود(اسمه برنامه یادم نمیاد) دقیقا مثله من و تو پلاس بود و این تقلید محض بود.
من و تو در بعضی چیزا تقلید میکنه و در بعضی چیزا شبکه های ما ازش تقلید میکنن.

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

عزيزم اينقدر که واسه خراب کردنشون وقت گذاشتي تحقيق کردي ميرفتي دنبال دليلشم ميگشتي
درمورد دومي که گفتي بابالايي موافقم
اما اولي يه سري برنامه ها هست جهانيه يني يه سري مغز متفکر ميان ميشينن ايده ي يه برنامه اي رو ميدن حالا هر کشوري که بخواد مشابه اين برنامه رودرست کنه بايدبياد به اونا پول بده ايده رو بخره بعد بسازه که منوتو خريدتش تاجايي که توبرنامهاش من شنيدم
اگه نخري و درست کني ميشه تقليد کار مثه ايرانيا وطبق قوانين کپي رايت ممنوعه که تو ايران کلا رعايت نميشه اين قانون

• شروع کننده موضوع

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT
به نقل از MALICE :
عزيزم اينقدر که واسه خراب کردنشون وقت گذاشتي تحقيق کردي ميرفتي دنبال دليلشم ميگشتي
درمورد دومي که گفتي بابالايي موافقم
اما اولي يه سري برنامه ها هست جهانيه يني يه سري مغز متفکر ميان ميشينن ايده ي يه برنامه اي رو ميدن حالا هر کشوري که بخواد مشابه اين برنامه رودرست کنه بايدبياد به اونا پول بده ايده رو بخره بعد بسازه که منوتو خريدتش تاجايي که توبرنامهاش من شنيدم
اگه نخري و درست کني ميشه تقليد کار مثه ايرانيا وطبق قوانين کپي رايت ممنوعه که تو ايران کلا رعايت نميشه اين قانون
من قصدم خراب کردن من و تو نبودش!من قصدم این بود که نشون بدم کاری که داره توی ایران صورت میگیره طبیعیه و دزدی نیست!(چون کپی رایت نداریم پول هم بجایی نمیدیم!همونطور که خود شما بابت ویندوزت پولی ندادی!همونطور که باری آفیست 700 دلار-بیشتر از یک میلیون-پول ندادی و.....)
در ضمن به نظر شما من بدون تحقیق نشستم این همه حرف رو زدم؟!

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

نه خير من نگفتم بدون تحقيق گفتي گفتم بايد بيشتر تحقيق ميکردي ادم يايه حرفو نميزنه يا کامل ميگه شما که اطلاعات کامل نداريدنبايد بيايد اين جوري کوبنده همه رو خراب کني
بعدشم فقط بفرماييدشام نيست که اينجوريه خيلي برنامه هااين طوري جهانين مثه امريکن گات دتلنت فقط تو امريکانيست توهمه کشورابرگزارميشه ياهزارتا برنامه ي ديگه
بعدشم اين بي قانوني ايرانو ميرسونه که توش کپي رايت رعايت نميشه اونايي که شماگفتي افتخارنداره

• شروع کننده موضوع

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT
ب

به نقل از MALICE :
نه خير من نگفتم بدون تحقيق گفتي گفتم بايد بيشتر تحقيق ميکردي ادم يايه حرفو نميزنه يا کامل ميگه شما که اطلاعات کامل نداريدنبايد بيايد اين جوري کوبنده همه رو خراب کني
بعدشم فقط بفرماييدشام نيست که اينجوريه خيلي برنامه هااين طوري جهانين مثه امريکن گات دتلنت فقط تو امريکانيست توهمه کشورابرگزارميشه ياهزارتا برنامه ي ديگه
بعدشم اين بي قانوني ايرانو ميرسونه که توش کپي رايت رعايت نميشه اونايي که شماگفتي افتخارنداره
اگه بخوام در مورد جنبه ی قانونیش جواب بدم،تاپیک به هم میریزه!اما خب تحقیق کامل تر قراره منو به چه نتیجه ای برسونه؟اون مطلب حاصل چند سال وبگردی و خوندن مجلات مختلف بود!!
در ضمن در مورد شام ایرانی اینو باید بگم که ایدده انجام کار اون برنامه ی ایرانی با خارجیش زمین تا آسمون فرق داره!مثل این میمونه که بگید کارخونه فورد برای ساختن ماشین هاش باید به بی دابلیو کپی رایت پرداخت کنه چون جفتشون دارن ماشین میسازن...اما این دوتا اساس کارشون متفاوته....

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

قراره شماروبه جوابتون برسونه
اون مسئله ماشين که ميگي چه ربطي داره؟اون مثالي که شماميزني مثه کار دوتاکارگردانه هردوتاشون فيلم ميسازن ولي اگه قرارباشه اين ازرو اون تقليد کنه اون ميشه کپي رايت
بعدشم شام ايراني شايدفرق داشته باشه ولي ايده کليش تقليدشده کپي رايت...!!!

• شروع کننده موضوع

DaMoN SaLvAtOrE

مهدی صفری
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم - تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
Health IT
اه چرا همش باید موضوع وارد کرد؟!

به نقل از MALICE :
قراره شماروبه جوابتون برسونه
اون مسئله ماشين که ميگي چه ربطي داره؟اون مثالي که شماميزني مثه کار دوتاکارگردانه هردوتاشون فيلم ميسازن ولي اگه قرارباشه اين ازرو اون تقليد کنه اون ميشه کپي رايت
بعدشم شام ايراني شايدفرق داشته باشه ولي ايده کليش تقليدشده کپي رايت...!!!
نه این مثل کار دو تا کارگردان میمونه که جفتشون دارن فیلم سینمایی میسازن(نه تئاتر و مستند)و جفتشون هم توی سبک اکشن!حالا کار این دوتا تقلیده!؟

pucy cat

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 4
شهر
تهــران

نه خيرمثه فيلم چپ دست بودچي بود اسمش يادم نيست که دختره تصادف کرده بودتوي يه روز مونده بود بعد يه پسره مياد عاشقش ميشه واينا
اين کپي يه فيلم امريکايي به اسم 500قراره اوله يايه همچين چيزايي به اين ميگن حق کپي رايت اگه توايران رعايت ميشد الان پدر اون کارگردان متقلب جلو چشمش بود انقدر که بايد جريمه ميداد

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

خوب عزیز من خودت میگی ببین تی وی مال کیوان عباسی بوده، منوتو هم مال کیوانُ مرجان عباسیه دیگه! جای فکر نمیخواد!کیوان عباسی شبکه قبلیشُ گسترده تر کرده فقط! تلویزیونیش کرده!
(نظرای دیگه رو نخوندم نمیدونم اینُ قبلا گفتن یا نه)

بالا