نظرسنجی برای انتخاب موضوع میزگرد

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
سلام
دوستان عزیز در این تاپیک کاربران موضوعاتی را برای میزگرد پیشنهاد بدهند و ما برای این موضوعات یک نظرسنجی قرار می دهیم، روند کار دقیقا به صورت میزگرد قبلیست.نظر سنجی تا اواخر خرداد ادامه دارد ؛ به این دلیل که دوستان سال سومی و یا پیش دانشگاهی بتوانند به جمع ما ملحق شوند.
میزگرد از اوایل تیرماه شروع به کار خواهد کرد تا چند روزی فرصت استراحت داشته باشید و در مورد موضوعی که برای میزگرد انتخاب شده است مطالعه کنید.

بنده چند موضوع برای میزگرد قرار دادم در صورتی که موضوعی مد نظرتان است بگوئید اضافه کنم.
ممنون.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى
پاسخ : نظرسنجی برای انتخاب موضوع میزگرد

البته من نمی دونم سیستم مدیریت انجمن چه تدبیری اندیشیدن ، ولی روند ِ میزگرد قرار بود اینجوری باشه که هر دفعه به تاریخ یه منطقه خاص بپردازه ، میز گرد اول تاریخ ایران ، میزگرد دوم تاریخ اروپا و من پیشبینی کردم توی مشورتی که با من میشه ( :D :D ) برای این میزگرد تاریخ آمریکا رو بررسی کنیم .
× ولی ظاهرا گزینه ها از همه‌ی مناطق هستن .
بعدا نوشت : در واقع مشکلی با این مدل ندارم ولی می خوام بدونم عیب اون کار چی بود که این میزگرد اینجوری انتخاب شد ؟

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دقیقا من هم در اون مورد با مدیر انجمن مشورت کردم،اما ایشون گفتن فرقی نداره و میشه تاریخ ایران و جهان رو با هم برای نظرسنجی بذاریم.
من با هیچ کدوم از مدل ها مشکلی ندارم اون کاری هم که میفرمائید مشکلی نداره.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

این طور که به نظر می رسه هیچ وقت موضوع "اسکاندیناوی ها و وایکینگ ها" مطرح نمی شه ولی من واجبه برام درین باره بدونم چون مربوط میشه به آتش سوزی کلیساها در نروژ تو دهه 90 خصوصا، و جنبش بلک متال و پگانیسم

لطفا کسی اگه مطالعه در این باره داشته منابع رو معرفی کنه

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

من به عنوان یه شخصی که کلا زیاد اطلاعات تاریخی نداره تاریخ آمریکا رو پیشنهاد میکنم :D
و قویا شما رو به پرهیز از انتخاب گزینه ی هخامنشیان دعوت میکنم!
فکر میکنم خوندن تاریخ ایالات متحده برای زندگی فعلی مفیدتر باشه تا حدی :)

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ

رومو و یونانو انتخاب کردم چون برام جذاب بود ولی اگه میشه تاریخ تزاری روسیه رو هم اضافه کنید چون جذابو جالبه و همونطور که قبلنم گفتم نیازی به مطالعه ی آنچنان برا ی درک مطلبش نیست چون اکثر ماها مستند "روسیه سرزمین تزار ها" که در مورد تاریخ تزاری روسیه بود و از منوتو پخش میشدو بعضی از قسمتاشو دیدن و تقریبا با بعضی چیزا امکان آشنا بودن بچه ها خیلی زیاده

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

نظر ما بر این شد که
(جنگ انفصال آمریکا-تاریخ ایالات متحده) رو به عنوان تاریخ ایالات متحده ی آمریکا
(روم و یونان و انگلستان و وایکینگ ها رو براساس نژاد) رو به صورت اروپای باستان در نظر بگیریم.
نظر شما چیه؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

چیزی که احتمال میره توی تابستون زیاد داشته باشیم میزگرده ، پیشنهاد خود من ( که به نسترنگارم گفتم :D ) این بود که اصلا نظرسنجی نزاریم ، چون این موضوعات همشون به میزگرد و تاپیک می رسن . این که دو تا میزگرد اول با نظرسنجی برگزار شد ، واسه این بود که استقبال بشه و کاربرا چیزی ُ که خودشون انتخاب کردن ببینن . اما حالا که گذاشته شده . نظر من این بود که مثلا این میزگرد ، تاریخ آمریکا باشه ، بعد میزگرد بعدی تمدن های باستان رو بررسی کنیم و همین جوری بره تا میزگرد های بعدی . در کل خواستم بگم به تاریخ آمریکا رای دادم :D
× حداقل 3 تا میزگرد تو تابستون باید داشته باشیما . 8->

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

بچّه ها بچّه ها، به حرف ساینا گوش بدین ;;) ببینین تاریخ آمریکا چقدر برای میزگرد شروع تابستون خوبه؛ بحث جنگ داخلی و شمال و جنوب و برده ها هست.

+ دست کم ۳ تا میزگرد این تابستون خواهیم داشت؛ اصلاً نگران موضوع نباشین به همشون میرسیم.

+ فعلاً نظرسنجی تا آخر خرداد بازه، ولی تصمیم نهایی رو لزوماً از روی نظرسنجی نمیگیریم.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

همممممم ، من یه چیزی بگم ؟

اینکه چه موضوعی واسه میزگرد انتخاب شه اصلن مهم نیست ، ولی موضوعی که انتخاب میشه باید طوری باشه که بچه ها بتونن دربارش حرف بزنن و حضور کاربرا در بحث تا یه حدی تضمین شده باشه وگرنه میزگرد یه چیز خیلی الکی و بیخودی میشه ...
لازمش مطمئنن اینه که این اتفاق نیفته :

به نقل از نسترنّگار :
تصمیم نهایی رو لزوماً از روی نظرسنجی نمیگیریم.

یه مسئله دیگه هست ،
ما خیلی خیلی خیلی خیلی کم تاپیک درباره موضوعی که ساینا گفت داریم
یعنی توی سایت خودمون تاحالا دربارش بحث انجام نشده
اما اگه به میزگرد های قبلی نگاه کنیم ( اولی تاریخ ایران-پهلوی اول و دومی تاریخ اروپا-جنگ جهانی) میبینیم که درباره هرکدوم کلی تاپیک داشتیم و قبلن دربارشو بحث شده بوده و بچه ها هم همینارو انتخاب کردن!!
فک کنم بهتر باشه قبل ازینکه یه موضوع که حداقل فعلن آمار نشون میده گزینه مورد نظر بچه ها نیست رو به عنوان محور میزگرد انتخاب کنیم ، بیایم دربارش چندتا تاپیک جالب بزنیم ، بحث کنیم تا کاربرا برن دنبال و یه حدی اطلاعات هرچند کوچیک بدست بیارن و میزگرد یه جمع بندی از بحثهای قبل باشه ...
تاریخ یه قاره یه موضوع نیست که بیایم بزاریمش به بحث
الان هم اگه واقعن نظر نسترننگار و ساینا روی این موضوعه ، باید بیان موضوع های ریزتر رو پیدا کنن[nb]مثلن استقلال آمریکا ، همون جنگ داخلی که گفت ، کشتار سرخپوست ها و ...[/nb] و دربارشون تاپیک بزنن تا شاید دومین و حتی سومین میزگرد آماده بحث درباره این موضوع بشه ...

گفتم .

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

توی میزگرد قبلی ۴۰ نفر به موضوع انتخاب شده رای دادن، در حالی که تعداد افرادی که توی بحث شرکت کردن خیلی کم بود. با استقبال کمی که از میزگرد قبلی شد همون موقع معلوم بود نظرسنجی خیلی مهم نیست. قرار هم شد بریم سراغ آمریکا. حضور کاربرا توی بحث خیلی ربطی به نظری که توی نظرسنجی میدن نداره. از نظر من بیشتر به تبلیغی که برای میزگرد میشه ربط داره!

درباره اطلاعات، اگر کسی اطلاعات زیادی نداره یا میخواد به دست بیاره، ما منابعی رو معرفی میکنیم که همه بتونن استفاده کنن و اطلاعاتشون در حد قابل قبولی تامین باشه.
و این که قبلا درباره تاریخ آمریکا بحثی نداشتیم میتونه نکته خیلی خوبی باشه!

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

فلسفه این تاپیک چیه ؟ ببندش خب .

سر انتخاب موضوع بحث نمیکنم ، کلی دارم میگم .
اینکه میخوای با تبلیغ کاربر بکشونی توی میزگرد کار خوبیه
اما اگه واقعن به قدرت تبلیغت ایمان داری میتونی همونو توی موضوعی که طرفدار بیشتر داره خرج کنی تا کاربرای شرکت کننده بیشتر شن .

در هر صورت موفق باشی .

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

فلسفه تاپیک اینه که یه دید کلی از نظر بچه ها به دست بیاد.

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

اینجا دو تا بحث پیش میاد.
از یه طرف مهران درست میگه، از یه طرفم نسترنگار.
برداشتی که من از حرفای مهران داشتم این بود که باید کاربرا توو میزگرد شرکت داشته باشن، اگه صرفا قراره 4 نفر در موردش بحث کنن کار سختی نیست و تاپیک هم نمیخاد خوراکش یه CF توو یاهوئه، نیم ساعت بحث میشه و جمع بندی میکنیم و تموم.
اما نسترنگار هم دُرُست میگه، من خودم یه شعار ساختم ازش..(رای بده پست نده) بیشتر دوستان توو نظر سنجی شرکت میکنن اما وقتی موضوع مشخص میشه هیچ فعالیتی ازشون نمی بینیم، میزگرد قبلی موضوعی که من بهش رای دادم رای نیاورد و جنگ جهانی دوم رای آورد! جنگ جهانی دومم چیزی نیست که بگیم بچه ها اطلاعات ندارن! فقط من و تعدادی از دوستان مشارکت داشتن! بخاطر همینه که تصمیم گرفتیم موضوعات نظرسنجی(که توسط رای کاربران انتخاب میشه) در درجه ی دوم قرار بگیره.

در مورد خانوم ساینا من تا بعد از زدن این نظر سنجی در جریانش نبودم اصلا، نظر ایشونم خیلی خوبه، تا به حال 3تا میزگرد داشتیم اونم برای جذب و تبلیغ بوده، توو این 3 تا میزگرد کاربران علاقه مند خودشون رو قطعا نشون دادن! این یه امر طبیعیه که نظر اون ها بر نظر سایرین برتری پیدا کنه.
بر این اساس و به نظر من "
نظر دوستانی که قبلا ازشون فعالیت خوب و مفیدی دیدیم در درجه اول قرار بگیره
موضوع انتخاب شده توسط کاربران در نظرسنجی در درجه دوم قرار بگیره.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻧﻈﺮﺳﻨﺠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﯿﺰﮔﺮ

رای بده پست نده ربط به میل کاربرا هم داره البته،مثلا خودم توی میزگرد قبلی هم رایم اروپای باستان بود چون به علت یسری مسایل خیلی دوس دارم تاریخشو
اما چیزی که انتخاب رای من نبودو منم شرکت نکردم،اگه بخاین موضوع بدون طرفدار انتخاب کنین خب چه کاریه دیگه بازم نمیانو فقط همونایی که میگید فعال بودنو موضوع رو انتخاب کردن میان و حتی احتمال شرکت دیگر کاربرانم به حداقل میرسونه چه برسه به اینکه باعث شرکت بشه

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

ببینید آقای لُرد تعداد کاربرای سایت الحمدُ لِله کم نیست.
شما اروپا باستان دوست داشتید
من تاریخ اسکاندیناوی دوس داشتم
یکی جنگ جهانی اول دوست داشت
یکی تاریخ فلان جا رو دوس داشت!

اینجوری باید واسه هرکدوم از گزینه ها یه میزگرد بزنیم تا همه بیان شرکت کنن! اصا امکانش هست؟!
من خودم دوس نداشتم جنگ جهانی موضوع قبلیمون باشه! اما دوستان انتخابش کردن، منم استقبال کردم و توو موضوع شرکت کردم نگفتم چون من انتخابش نکردم پس شرکت نمیکنم!
میزگرد قبلی هم همین کاربران عزیز با رای خودشون انتخاب کردن، حالا مام نمیگیم اونائی که رای ندادن شرکت بکنن! میگیم اونائی که انتخابش کرده بودن باید شرکت میکردن که نکردن بیشترشون.
آدم عاقل 2 بار از یه سوراخ گزیده نمیشه!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

يكي مثل من، اطلاعات تاريخي نداره و به موضوعي رأى ميده كه دوست داره درباره ش، به وسيله ى حرفاى بچه ها اطلاعات به دست بياره. يعني به نظرم تو اين مورد لزومي نيست كه من چون به موضوع x راى دادم، اطلاعات لازم براى شركت تو ميزگردُ داشته باشم و تو بحث شركت كنم.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻧﻈﺮﺳﻨﺠﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﯿﺰﮔﺮ

تعداد کاربرایی که واقعا بیان تو یک پیجو بحث شرکت کنن به 200 از نظر من نمیرسه،شاید 160 تا واقعا بشه روشون حساب کرد،علایق 20 تای اینا این انجمنو شامل میشه یا کمتر،پس همچین زیادم نیست،بعد حق انتخاب دفه ی قبل سه گزینه بود که بنظر من باید میشد یکی چون یک موضوع وجود داره
از این بیستا یا بیشتر اگه موضوعی انتخاب بشه مثل مثلا تاریخ کوبا(!)دیگه یکیم نمیاد،جذلبیتو کاربرا مهمه و فک کنم باید تو پست اول توجیه بشن که یا رای ندن یا شرکت کنن

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از نرگس¹ :
يكي مثل من، اطلاعات تاريخي نداره و به موضوعي رأى ميده كه دوست داره درباره ش، به وسيله ى حرفاى بچه ها اطلاعات به دست بياره. يعني به نظرم تو اين مورد لزومي نيست كه من چون به موضوع x راى دادم، اطلاعات لازم براى شركت تو ميزگردُ داشته باشم و تو بحث شركت كنم.

دقیقا! ما هم بخاطر همین رای افرادی رو که فکر میکنیم اطلاعات تاریخی دارن برتر میشمریم!چون در مباحث مشارکت بیشتری خواهند داشت و رای سایر کاربران که اطلاعات تاریخی ندارن یا کم دارن، رو در درجه دوم قرار میدیم.

• شروع کننده موضوع

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دوستان عزیز برای موضوع بحث " جنگ الغای بردگی-جنگ داخلی آمریکا (Civil war)" انتخاب شد.
به زودی بحث رو شروع خواهیم کرد و در اخبار هم ذکر میشه.
برای کسب اطلاعات در مورد بحث به این لینک مراجعه کنید:

جنگ داخلی آمریکا
http://www.brainpop.com/socialstudies/freemovies/civilwar/

بالا